Ütközésvédők
Menü
Kosár

Ütközésvédők, ajtóélvédők

Ütközésvédők, ajtóélvédők
Gyártó: Bottari
Ezüst ajtóélvédő Öntapadós modern kinézetű ajtóélvédő, mely a minden új ezüst színű autóra illik. A króm dekorációnak köszönhetően még a felsőkategóriás autókra is nyugodtan fel lehet tenni. A króm..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: 4Cars
Dynamic fekete ajtóélvédő Megvédi az ajtót az esetleges karcolásoktól, továbbá a másik autón okozott esetleges karcolásokat elkerülheti ezzel az ajtóélvédővel. A Dynamic ajtóélvédő kis mértékben h..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Lampa
Fekete ajtóéjvédő 4db-os Minta nélküli műanyag alapú ajtóélvédő, melynek feladata, hogy megvédje a kicsapódó ajtó okozta sérülésektől a fényezést. Prémium minőségű 3M-es ragasztóval bevont öntapad..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Gyártó: Lampa
Fekete ajtóélvédő 4db-osKiváló minőségű, öntapadós ragasztóval ellátott ajtóélvédő, mely nem csak védi az ajtót a sérülésektől, hanem a kicsapódó ajtó által okozott esetleg károkat is csökkentheti. Mi..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Bottari
Fekete ajtóélvédő Öntapadós modern kinézetű ajtóélvédő, mely a minden új fekete autóra illik. A króm dekorációnak köszönhetően még a felsőkategóriás autókra is nyugodtan fel lehet tenni. A króm nem..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: Lampa
4db-os ajtóélvédő krómozott Megvédi az ajtók fényezését az esetleges kicsapódó ajtó által keletkezett felszíni sérülésektől, továbbá egyedivé teszi az autó kinézetét. Felszerelése: 1. Mérjül az a..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Ajtóélvédő és rács króm dekoráció vágható U-profil 8/6 mm 90885 Ajtóélvédő és rács króm dekoráció vágható U-profil 8/6 mm 90885
Legjobban keresett
Gyártó: 4Cars
Vágható ajtóélvédőSzinte bármilyen felületen alkalmazható, mely az U-profil rögzítést lehetővé teszi ebben a méretben. Legyen szó akár ajtóélvédőként lévő használatról, vagy egyéb dekorációról, mint p..
250 Ft
Nettó ár:197 Ft
Gyártó: 4Cars
Kék prizmás ajtóélvédő Az ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prizmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét oldal..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: All Ride
Prizmás ajtóélvédőMegvédi az ajtót esetleges kicsapódástól és ez által okozott sérülésektől, továbbá jobb láthatóságot biztosít a járműnek a prizma miatt. Felszerelése ragasztást nem igényel, ugyanis ..
980 Ft
Nettó ár:772 Ft
Gyártó: Lampa
Krómozott ajtóélvédő Védő és egyben dekorációs kiegészítő, melynek fő célja, hogy az ajtó csapódásakor keletkezett sérüléseket elhárítsa, illetve csökkentse. A kicsapódó ajtó veszélyes lehet az autón..
890 Ft
Nettó ár:701 Ft
Gyártó: 4Cars
Dupla prízmás ajtóélvédő Az ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prízmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét old..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Lampa
Öntapadós ajtóélvédő 130cmRugalmas, hajlítható gumiból készült öntapadós ajtóélvédő, mely tetszés szerint vágható. Védi a kicsapódó ajtót a sérüléstől, illetve a mellettünk lévő jármű fényezését. Az a..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: 4Cars
Piros prizmás ajtóélvédő Az ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prizmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét old..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: Lampa
Öntapadós lökhárítóvédő Extra védelem az autó karosszériájának! Megakadályozza, hogy a kisebb koccanások, esetleges horzsolások kárt tegyenek az autóban. A hajlítható lökhárítóvédő nem csak a lökhárí..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: 4Cars
Ütközésvédő gumicsíkUniverzális felhasználhatósága révén nincs gépkocsitípushoz kötve.Leginkább az ajtók nyitásakor bekövetkező ütközések csökkentésére alkalmas, mivel a termék felfogja a nem kívánt ü..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Ütközésvédő (koccanáselnyelő) szivacs garázsfalara K133 Ütközésvédő (koccanáselnyelő) szivacs garázsfalara K133
Elfogyott
Gyártó: HD
Védőszivacs garázsfalra A védőszivacs elsősorban, garázsfalra illetve olyan helyekre lett kifejlesztve, ahol nagyobb igénybevételnek van kitéve a fal és nagy eséllyel rongálódik meg az esetleges autó..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)