Szemüvegtartók
Menü
Kosár

Szemüveg és parkolójegy tartók

Szemüveg és parkolójegy tartók
Gyártó: Lampa
Parkolójegy és autópálya matrica tartó Kerülje el a felesleges kellemetlenségeket. Sajnos elő szokott fordulni, hogy parkolásnál nem látható helyre kerül a jegy és jön a kis mikulás csomag. Ezzel a t..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Parkolójegy tartó autóba 96115 Parkolójegy tartó autóba 96115
Legjobban keresett
Gyártó: 4Cars
Parkolójegy tartóParkolójegy és külföldön autópálya matrica tartására alkalmazható kis tartó, melyet az öntapadó ragasztójának segítségével a szélvédőre kell ragasztani. Használatával a parkolójegy st..
350 Ft
Nettó ár:276 Ft
Gyártó: Lampa
Praktrikus szemüvegtartó Talán az egyik legpraktikusabb szemüvegtartó ami autóba utólagosan beszerelhető. Kis helyet foglal, és tartja a szemüveget, vagy a kulcscsomót. Felhelyezése a terméken talá..
1 150 Ft
Nettó ár:906 Ft
Gyártó: 4Cars
Szemüvegtartó autóbaLegyen szó szemüvegről, napszemüvegről, kis pántos, széles pántos kivitelről ez a napellenzőre csíptethető szemüvegtartó stabilan fogja. Nem karcolja a keretet a szivacsos belsőnek..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: M.N.C.
Bézs, szemüvegtartó és kártyatartó Praktikus autós eszköz, amely nem hiányozhat egyetlen kocsiból sem. A biztonságos vezetéshez gyakran van szükségünk napszemüvegre, amelynek sok autóban nincsen táro..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)