Menü
Kosár

HIR2 izzó

A HIR2 izzók olyan autóvilágítási elemek, amelyeket általában a fényszórókban használnak, és kiválóan alkalmasak a közúti világítás javítására. Ezek az izzók egy modern technológiát alkalmaznak, amely nagyobb fényerőt és hatékonyságot kínál. Az alábbiakban részletes leírást talál a HIR2 izzókról:

HIR2 Izzók - Modern Technológia és Kiemelkedő Világítás

A HIR2 izzók, más néven 9012 típusú izzók, olyan autóvilágítási elemek, amelyek széles körben használhatók fényszórókban. Ezek az izzók kiemelkedően hatékonyak és megbízhatóak a közúti láthatóság növelésében.

Főbb Jellemzők:

  • Modern Technológia: A HIR2 izzók modern technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi a nagyobb fényerőt és hatékonyságot az alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

  • Erős Fényerő: Ezek az izzók kiemelkedő fénykibocsátással rendelkeznek, ami segít a jobb láthatóság és a távoli objektumok világosabb megjelenítése éjszaka.

  • Hosszú Élettartam: A HIR2 izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a rendszeres cseréjük szükségességét.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők a jármű fényszórórendszerébe, és megfelelnek a gyári specifikációknak.

  • Kiváló Láthatóság: A HIR2 izzók kiválóan alkalmasak a közúti világításra, és hozzájárulnak a vezetői biztonság fenntartásához, különösen sötét vagy rossz látási viszonyok között.

Az HIR2 izzók az autóvilágítás modern és hatékony megoldásait képviselik. Ezek az izzók kiváló fényerőt és láthatóságot nyújtanak, és hozzájárulnak a közúti biztonsághoz. Az izzók időszakos ellenőrzése és cseréje fontos ahhoz, hogy a jármű mindig optimális állapotban legyen, és megfeleljen a közúti biztonsági előírásoknak.

Gyártó: Osram
Az OSRAM ORIGINAL LINE halogénlámpák meggyőző teljesítményt nyújtanak a szokásos követelmények között, robusztusak és költséghatékonyak. Sikeresen használják őket neves gyártók több millió új autójába..
8 950Ft
Nettó ár:7 047Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail