Ablaklehúzók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Ablaklehúzók

Ablaklehúzók

Ahogy a neve is mutatja ez a kategória az ablaktisztításhoz szükséges kiegészítőket tartalmazza. Az ablaklehúzókra szükség lehet, ha gyorsan és egyszerűen szeretne ablakot vagy szélvédőt pucolni. Ezek a termékek nem csak autóápoláskor használhatók, hanem a háztartásban is hasznunkra lehet. 

Gyártó: Kufieta
Nyeles ablaklehúzó Ideális minden személygépkocsihoz és kisteherautóhoz. Az ablaklehúzó nagyon jó minőségű. szilikon gumival van ellátva, ezáltal kíméletes a karosszériához és a szélvédőhöz is. M..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: 4Cars
Ablaklehúzó, fanyeles, piros színben A fej mérete: 250mm A nyél mérete: 490mm Kiváló minőségű fanyeles ablaklehúzó. Ilyen terméket használnak a benzinkutakon is, de ez a termék akár használható h..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Kufieta
Hajlított ablaklehúzó SCW04 Foltmentes, ragyogó tisztaságot hagy a használata után. Tökéletes alkalmazható, szinte bármilyen formájú felületre és ablaküvegre. A szilikonos fejének köszönhetően, nem k..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Kufieta
Ablaklehúzó 24cm-es Ablakok, szélvédők, szárazolására alkalmazható PVC és gumi keverékéből készült ablaklehúzó. Kis helyen elfér, ezért autóban is könnyedén tárolható. Hatásosan eltávolítható vele az..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Kufieta
Szilikonos ablaklehúzó Rendkívül puha szilikonból készült vízlehúzó, mely nem csak ablaküvegek, szélvédők vízmentesítésére alkalmas, hanem fényezésről is szárazolható vele. A szilikon gumi ezen a ter..
2 250 Ft
Nettó ár:1 772 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)