Ablaklehúzók
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Ablaklehúzók

Ablaklehúzók

Ahogy a neve is mutatja ez a kategória az ablaktisztításhoz szükséges kiegészítőket tartalmazza. Az ablaklehúzókra szükség lehet, ha gyorsan és egyszerűen szeretne ablakot vagy szélvédőt pucolni. Ezek a termékek nem csak autóápoláskor használhatók, hanem a háztartásban is hasznunkra lehet. 

Gyártó: Kufieta
Ideális minden személygépkocsihoz és kisteherautóhoz. Az ablaklehúzó nagyon jó minőségű. szilikon gumival van ellátva, ezáltal kíméletes a karosszériához és a szélvédőhöz is. Mérete: A nyél méret..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Kufieta
Rendkívül puha szilikonból készült vízlehúzó, mely nem csak ablaküvegek, szélvédők vízmentesítésére alkalmas, hanem fényezésről is szárazolható vele. A szilikon gumi ezen a terméken annyira puha, hogy..
2 250 Ft
Nettó ár:1 772 Ft
Ablaklehúzó fa nyeles Ablaklehúzó fa nyeles
Elfogyott
Gyártó: 4Cars
A fej mérete: 250mm A nyél mérete: 490mm Kiváló minőségű fanyeles ablaklehúzó. Ilyen terméket használnak a benzinkutakon is, de ez a termék akár használható háztartásban is. Ablakok tisztítására ..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Ablaklehúzó hajlított scw04
Elfogyott
Gyártó: Kufieta
Foltmentes, ragyogó tisztaságot hagy a használata után. Tökéletes alkalmazható, szinte bármilyen formájú felületre és ablaküvegre. A szilikonos fejének köszönhetően, nem karcolja a felületet. A dupla ..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)