Menü
Kosár

Polír szerek

Polír szerek

Az autóápolás során használatos polírozó szerek olyan kozmetikai termékek, amelyeket autók és más járművek külső felületeinek tisztítására és javítására és színfrissítésére használnak. A polírok hozzájárulnak az autók gyönyörű megjelenéséhez és védelméhez, valamint eltávolítják a kisebb karcolásokat. Az autó polírozás a jármű fényezésének újjászületését eredményezi, és sokféle célra alkalmazzák, például:

Fényezés javítása: A polírozás eltávolítja a fényezés apró karcolásait, pókháló repedéseit és egyéb felületi hibáit. Ez fokozza a jármű lakkozásának ragyogását és tisztaságát.

Színfrissítés: A polírozó szerek segítenek megújítani és élénkíteni a festett felületek színét, különösen, ha azok elhalványultak vagy mattak lettek az idő múlásával.

Védőréteg kialakítása: Néhány polírozó szer tartalmaz védőanyagokat, amelyek segítenek megvédeni a fényezést a környezeti hatásoktól, például az UV-sugárzástól, savas esőtől és kosztól.

Tisztítás és szennyeződéseltávolítás: Az autó polírozás során a lerakódott szennyeződések és foltok eltávolítása is cél lehet, hogy az autó visszanyerje tiszta és vonzó megjelenését.

Kisebb karcolások kezelése: A mélyebb karcolásokhoz és károkhoz speciális polírozó technikákat és termékeket használnak, amelyek segítenek a sérült területek javításában.

Az autópolírozó szerek számos formában elérhetők, például paszták, folyadékok, gépi polírozókhoz való anyagok stb. Fontos azonban, hogy ezeket a termékeket óvatosan és szakértői útmutatások alapján alkalmazzuk, hogy ne okozzunk további kárt a jármű felületein. Az autópolírozás a jármű karbantartásának fontos része, és hozzájárul az autó hosszabb élettartamához és esztétikai megjelenéséhez.

Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Metal Polish  ragyogó, tartós csillogást biztosító fémpolírozó készítmény. Mindenféle polírozható fémfelületen használható, legyen szó autóról, motorról, kerékpárról, vagy a..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Paint Renovator egy prémium minőségű mély-tisztító paszta, amit kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy visszaállítsa a járművek fényezésének eredeti fényét és színét, miközben hatékonya..
5 400Ft
Nettó ár:4 252Ft
Gyártó: Autoglym
Ez az Autoglym Scratch Removal Complett Kit speciálisan mélyebb karcok eltávolítására kifejlesztett készlet egy hatékony megoldást kínál azok számára, akik szeretnék helyreállítani járművük fénye..
22 500Ft
Nettó ár:17 717Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Super Resin Polish hosszan tartó szépségápolást biztosít mindenféle autófényezés számára, magas fényű finish-t garantálva. Ez a termék különleges emulgeálókat és kondicionáló anyagoka..
6 900Ft
Nettó ár:5 433Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Super Resin Polish egy prémium minőségű autóápolási termék, amely hosszantartó szépségápolást és magasfényű finish-t nyújt minden típusú autófényezés számára. Ez a speciális formula emulge..
8 800Ft
Nettó ár:6 929Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Ultra Deep Shine egy prémium kategóriás befejező polír, amely a legmodernebb fényezéstechnológiákra és sötét színekre lett optimalizálva, és páratlanúl kiemeli a sötét színek tónúsait, mel..
11 500Ft
Nettó ár:9 055Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Ultra High Definition Polishing Compound egy csúcskategóriás polírozó paszta, amely a legmagasabb minőségű gépi polírozási eredmények elérésére lett tervezve. Ez a kifinomult formula többé..
38 990Ft
Nettó ár:30 701Ft
Gyártó: Motip
A Motip Polish & Wax - Autópolír és viasz egy magas minőségű, kettős funkciójú autóápolási termék, amely egyesíti a polírozás és a viaszolás előnyeit egyetlen lépésben. Ezáltal nem csak mély, ragy..
3 150Ft
Nettó ár:2 480Ft
Gyártó: Autófejlesztés
Az elektromos fúrógépre vagy csavarhúzóra csatlakoztatható polírkorong készlet egy innovatív és multifunkcionális eszköz, amely forradalmasítja az autópolírozást és viaszolást. Ez a készlet lehetővé t..
9 990Ft
Nettó ár:7 866Ft
Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm Elektromos csavarhúzóra csatlakoztatható polírozó szivacs készlet 7db-os 8cm
Legjobban keresett -60 %
Gyártó: Autófejlesztés
A fúrógéphez vagy elektromos csavarhúzóhoz csatlakoztatható polírkorong készlet egy rendkívül hasznos és sokoldalú eszköz a járművek polírozásához és viaszolásához. Ez a készlet az autóápolás mesterfo..
1 990Ft 4 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Motip
A Motip fehér színpolír egy speciálisan fehér színű fényezésekhez kifejlesztett polírozó anyag, amely kiválóan alkalmas a felszíni hibák, mint kisebb és közepes méretű karcolások, valamint a holografi..
3 500Ft
Nettó ár:2 756Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír egy különlegesen fejlesztett termék, amely kifejezetten a szürke és ezüst metál fényezésű autók fényezésének megújítására és védelmére szolgál. Ez a polírozó ..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír egy kiemelkedően hatékony termék, amelyet kifejezetten a fehér és világos színű fényezésű autók fényezésének felújítására és védelmére terveztek. Ez a speciáli..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Fekete színpolír egy rendkívül hatásos termék, speciálisan tervezve a fekete és sötét fényezésű járművek felületének megújításához és megóvásához. Ez a különleges keverék töké..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír egy kivételesen eredményes termék, amely kifejezetten a kék és sötét színű fényezésű autók felületének felújítására és védelmére lett kialakítva. Ez a speciális ..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: HB Body
Az HB Body Super Cut egy prémium szintű, durva szemcsézetű polírozó paszta, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy megszüntesse a P1500-as vagy annál finomabb csiszolópapírral keletkezett karcolá..
4 950Ft
Nettó ár:3 898Ft
Gyártó: HB Body
Az HB Body Power Polish egy közepes finomságú, kiváló minőségű polírpasztát jelent, amely az autófényezési folyamat kritikus lépését képezi. Ez a termék, kifejezetten az HB BODY 805 Super Cut utáni lé..
4 650Ft
Nettó ár:3 661Ft
Gyártó: HB Body
A HB Body Seal Polish egy előkelő minőségű, harmadik lépcsőben használatos finom befejező polírpaszta, amely kifejezetten a fényezés utolsó simításaira lett kifejlesztve, azután, hogy a HB Body 805 és..
6 850Ft
Nettó ár:5 394Ft
HB Body 808 2:1 vágó és polír Cut & Polish 200ml
-4 %
Gyártó: HB Body
Az HB Body Cut & Polish egy kiemelkedően magas minőségű polírozó keverék, amely egyedülállóan kombinálja a durva és finom polírozási technikákat, célja a P1500-as vagy annál finomabb csiszoláspapí..
5 850Ft 6 120Ft
Nettó ár:4 606Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax karceltávolító és fényezésfelújító polírja egy kiváló megoldás azoknak, akik szeretnék helyreállítani járművük fényezését apróbb karcolások, lakksérülések és egyéb hibák után. Ez a termék..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax karceltávolító paszta egy hatékony és felhasználóbarát megoldás azoknak, akik saját kezűleg szeretnék eltávolítani autójuk fényezésén keletkezett felületi karcokat. Ez a speciális formulá..
2 100Ft
Nettó ár:1 654Ft
Gyártó: Motip
A Motip karceltávolító paszta egy magas hatékonyságú termék, amely kifejezetten a lakkozott felületeken keletkezett felszíni sérülések, mint például kilincsek körüli körömkarcolások vagy gallyak által..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: K2
A K2 Ultra Cut egy nagyon hatékony, karceltávolító paszta, mely első sorban kézi karceltávolítására lett tervezve. A K2 ultra cut elég csiszoló anyagot tartalmaz ahhoz, hogy akár a közepesen mély (maj..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml Karceltávolító stift, Simoniz Fix It Pro 7,4ml
-58 %
Gyártó: Carmotion
A Simoniz Fix It Pro egy innovatív karceltávolító toll, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy az autók fényezésén keletkezett kisebb karcolásokat és horzsolásokat gyorsan és hatékonyan kezelje. ..
1 250Ft 2 990Ft
Nettó ár:984Ft
Kíméletes polír paszta K2 Turbo K001 120g Kíméletes polír paszta K2 Turbo K001 120g
-35 %
Gyártó: K2
A K2 Turbo, generációk óta ismert kíméletes polír paszta a gépjárművek fényezésének ápolására. Egy kötelező termék mindenki számára, aki belekezd az autókozmetika világába. Hosszú piaci jelenléte és r..
1 200Ft 1 850Ft
Nettó ár:945Ft
Gyártó: The Treatment
Kiváló minőségű amerikai termék, mely fém ötvözeteket illetve plexit is képes polírozni.Többek között használható: - Sárga rézre - Ezüstre - Króm - Rozsdamentes acélhoz - Alumíniumhoz - Plex..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Mannol
A MANNOL krómtisztító- és ápoló paszta egy univerzális polírozószer mindenféle krómozott felülethez, melyet széles körben alkalmaznak mérnöki munkákban és a mindennapi életben is, például a vízvezeték..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Tételek: 1 - 27 / 51 (2 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail