Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Fehér színű fényezésre polír (színpolír) 500 ml MOTIP 00746

Fehér színű fényezésre polír (színpolír) 500 ml MOTIP 00746
Fehér színű fényezésre polír (színpolír) 500 ml MOTIP 00746
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Motip
  • Termékkód: AF14822
  • Mennyiségi egység: darab
3 500Ft
Nettó ár: 2 756Ft

Motip fehér színű polír szer - fehér fényezésre

A Motip fehér színpolír egy speciálisan fehér színű fényezésekhez kifejlesztett polírozó anyag, amely kiválóan alkalmas a felszíni hibák, mint kisebb és közepes méretű karcolások, valamint a holografikus karcok hatékony eltávolítására. Ez a különleges formula tökéletes választás a megkopott, fakult fényű, normál és metál fényezésű felületek színének és fényének helyreállításához. A termék gyors és könnyű alkalmazást tesz lehetővé, miközben hosszantartó védelmet nyújt az időjárási viszontagságokkal szemben, és csökkenti a szennyeződések újbóli lerakódását.

Az oldószermentes összetétel, mely szilikont is tartalmaz, biztosítja a fényezés kíméletes kezelését, miközben fenntartja annak ragyogását és ellenállóságát.

Hogyan használjuk a Motip fehér színpolírt?

  1. Használat előtti felkészítés: Alaposan rázza fel a terméket, hogy az összetevők homogén keveréket alkossanak.
  2. Optimális hőmérséklet: A felhordás ideális hőmérséklete 5-30°C között van, ami elősegíti a polírozó anyag egyenletes eloszlását és optimális hatását.
  3. Felület előkészítése: Győződjön meg róla, hogy a kezelendő felület tiszta és száraz legyen a polírozás megkezdése előtt.
  4. Alkalmazás: Egy nedves kendő segítségével vigye fel a polírozó anyagot vékony, egyenletes rétegben.
  5. Polírozás: A száradás után használjon egy tiszta, száraz, puha kendőt a fényezés fényesítéséhez és a polírozó anyag maradékainak eltávolításához.

A Motip fehér színpolír 500 ml-es kiszerelésben kapható, amely több alkalmazásra elegendő mennyiséget biztosít. A terméket fagymentes helyen kell tárolni, hogy megőrizze minőségét és hatékonyságát.

Az eredmény egy frissített, ragyogó fehér fényezés, amely ellenáll a környezeti hatásoknak és megújult szépséggel büszkélkedhet

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail