Menü
Kosár

Fényszóró felújító készlet Motip Lampbox1

Fényszóró felújító készlet Motip Lampbox1
Fényszóró felújító készlet Motip Lampbox1
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Motip
  • Termékkód: AF16505
  • Mennyiségi egység: készlet
11 990Ft
Nettó ár: 9 441Ft

Fényszóró felújító készlet Motip Lampbox1

Prémium minőségű, fényszóró felújítására való kiegészítő készlet. A készlet segítségével a besárgult, vagy bemattult fényszórókat lehet felújítani.
Ennek a készletnek nagy előnye versenytársaihoz képest, két komponensű lakkot tartalmaz, illetve 4 pár fényszóróra elegendő anyag van benne. Amit figyelembe kell venni a használat során, hogy érdemes az ismerősök autóját is megcsinálni, ugyanis a kétkomponensű lakk (2K) felhasználási ideje korlátozott, így akár 1 napot célszerű rááldozni az időnkből és az összes autón végigmenni.
A készlet további nagy előnye, hogy rendkívül hosszú távra szól a jól elvégzett munka, ugyanis annyira jó minőségű és tartós lakk van benne, mintha a gyári védelmet állítanánk vissza.
A készlettel kizárólag műanyag lámpaburákat lehet polírozni.

Hogyan használjuk a fényszóró felújító készletet?
1. Alaposan csiszoljuk át a felületet P800-as csiszolópapírral, amíg a sárgás elszíneződést el nem távolítottuk. Azután finoman csiszoljuk át P2000-es csiszolópapírral a felületet. A csiszolás során keletkezett fénytelenség miatt nem kell aggódni, mert később a lakkozásánál el fog tűnni.
2. Maszkoljuk és tisztítsuk a felületet az alábbi módon: Előbb töröljük át a felületet papírtörlővel, majd tisztítsuk meg a felületet műanyag tisztítóval. Ezután fedjük le a fényszóróval hatályos területeteket (maszkoló szalag nem tartozék), hogy a fényezésre semmiképpen ne kerüljön az anyagból és a lakkból.
3. Vigyük fel a műanyag alapozót, majd 8-10 perc száradást követően vigyük fel a 2 komponensű lakkot (2K) a felületre.
4. A kétkomponensű színtelen lakkot használat előtt aktiválnia kell a csomagoláson található ábra segítségével.
5. A csillogó felület eléréshez fújjuk be a fényszórót 1-2 rétegben 2K lakkal. Kb. 5-6 perc alatt a lakk porszáraz, a teljes száradáshoz 7 óra szükséges, ez idő alatt nem érdemes közlekedni az autóval.

Ha nehéznek találta leírás alapján, akkor ne csüggedjen, mert a csomagoláson mindent fényképpen illusztrálnak. Nem annyira nehéz, mint ahogy látszik.

A fényszóró felújító készlethez használjon védőmaszkot!

A készlet tartalma:
1db Műanyag alapozó spray 150ml
1db Kétkomponensű (2K) lakk 200ml
1db Műanyag tisztító kendő
1db maszokoló szalag
2db csiszolópapír
1db magyar nyelvű használati útmutató

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail