Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Alvázvédő spray kavicsfelverődés ellen fehér (festhető) 500 ml Motip 000005

Alvázvédő spray kavicsfelverődés ellen fehér (festhető) 500 ml Motip 000005
Alvázvédő spray kavicsfelverődés ellen fehér (festhető) 500 ml Motip 000005
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Motip
  • Termékkód: AF101189
  • Mennyiségi egység: darab
2 900Ft
Nettó ár: 2 283Ft

Motip fehér színű festhető alvázvédő spray

A Motip fehér színű alvázvédő spray egy kiváló minőségű, szórással alkalmazható konzerválószer, amely hatékony védelmet nyújt a kőfelverődésekkel szemben. Kompatibilis minden típusú festékrendszerrel, így az alváz és a karosszéria egyes részeire is könnyedén felvihető anélkül, hogy befolyásolná a festék minőségét vagy megjelenését. Emellett, az alvázvédő kiváló rozsdagátló tulajdonságokkal is rendelkezik, amely megóvja a járművet a korróziótól és hosszabbítja annak élettartamát.

A termék ellenáll a különböző vegyszereknek és az időjárás okozta káros hatásoknak, beleértve a sót és a nedvességet is. A zajcsökkentő hatásának köszönhetően csökkenti a beltéri zajszintet, így nyugodtabb és komfortosabb utazást biztosítva. A felhordás után a kezelt felület rugalmas marad, ami segít megőrizni a jármű alvázának és karosszériájának integritását.

Kiszerelés: 500 ml

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail