Autóápolási illatosítók
Menü
Kosár

Autóápolási illatosítók

Autóápolási illatosítók

Az autó légterébe permetezve fejti ki hatását. Kínálatunkban megtalálható a aeroszol kivitel, mely rendkívül erős és minden kellemetlen szagot eltűntet, illetve megtalálható a pumpás. amit a legtöbb esetben a szövetre vagy kárpitra kell fújni, így ezeket frissíti, illetve illatosítja az autó belterét. 

Gyártó: Autoglym
Autoglym - Autofresh pumpás illatosítóAz Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon se..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM HYPERFRESH AEROSOL 450ml Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM SZAGTALANÍTÓ PARFÜM ILLATTAL Teljeskörű, aktív szagsemlegesítő Egy illatosító használata többnyire csak elfedi a kellemetlen szagokat és a tartós sikerhez gyakori használatot igényelnek..
5 400 Ft
Nettó ár:4 252 Ft
Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK
-60 %
Gyártó: Osram
OSRAM Légtisztító készülék autóba A baktériumok, vírusok és allergének mindig jelen vannak környezetünkben. A betegséget okozó baktériumok a légkondicionálón keresztül jutnak be a gépjárműbe, amelyne..
6 990 Ft 17 290 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Szagmentesítő bomba Turtle Wax Power Out! Odor-X 53030 100ml
Elfogyott
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax szagmentesítő bombaMegszünteti a kellemetlen szagokat és a kellemes illat hosszan átjárja az autó belterét és szellőzőrendszerét. Minden szagot semlegesít, nem hagy maga után nyomot.Használ..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)