Menü
Kosár

Autóápolási illatosítók

Autóápolási illatosítók

Az autó légterébe permetezve fejti ki hatását. Kínálatunkban megtalálható a aeroszol kivitel, mely rendkívül erős és minden kellemetlen szagot eltűntet, illetve megtalálható a pumpás. amit a legtöbb esetben a szövetre vagy kárpitra kell fújni, így ezeket frissíti, illetve illatosítja az autó belterét. 

Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
 Az Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon sem és hosszantartó friss citr..
4 500Ft
Nettó ár:3 543Ft
Gyártó: Autoglym
Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss, kellemes illatot hagy maga után. Aká..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
Teljeskörű, aktív szagsemlegesítő Egy illatosító használata többnyire csak elfedi a kellemetlen szagokat és a tartós sikerhez gyakori használatot igényelnek. A makacs „rejtőzködő” szagok azonban sokk..
5 400Ft
Nettó ár:4 252Ft
Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK Légfertőtlenítő autóba Osram AirZing Mini LEDAS101-BK
-42 %
Gyártó: Osram
A baktériumok, vírusok és allergének mindig jelen vannak környezetünkben. A betegséget okozó baktériumok a légkondicionálón keresztül jutnak be a gépjárműbe, amelynek belsejében könnyen terjednek, kül..
9 990Ft 17 290Ft
Nettó ár:7 866Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail