Autoglym - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

Autoglym

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM BOGÁR ELTÁVOLÍTÓ Az Autoglym Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejlesztetek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyorsan és hatékonyan és kíméletesen távolí..
5 100 Ft
Nettó ár:4 016 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym Air Fresh tag Tropical Kiváló minőségű, hosszan tartó illatú illatosító. Déli gyümölcsök fantasztikus illatával átitatva. Elnyomja a cigaretta és a kellemetlen szagokat...
380 Ft
Nettó ár:299 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym folyékony karnauba viaszAz Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb elő..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM folyékony karnauba gyors wax készlet Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym - Autofresh pumpás illatosítóAz Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon se..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
  AUTOGLYM KONDÍCIONÁLÓ SAMPON ÉS WAX Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok váloga..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM LÖKHÁRÍTÓ ÁPOLÓ Védi és felfrissíti a színét a külső műanyagoknak. Ideális a száraz polírmaradványok eltávolítására. A Bumper & Trim Gel egy könnyen kenhető zselé, ami olyan tisztítós..
5 600 Ft
Nettó ár:4 409 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM INTENZÍV ÜVEGTISZTÍTÓ / ÜVEGPOLÍR A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül. A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és po..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM GYURMA, TISZTÍTÓ KÉSZLETPolírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és..
25 990 Ft
Nettó ár:20 465 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM KERÉKTISZTÍTÓAz egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és kö..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM CABRIO VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ ÉS IMPEGRÁLÓ KÉSZLET RÉGI NEVÉN CABRIOLET FABRIC HOOD KIT Tisztítja és védi a szövet, vászon tetőket. Autoglym Soft Top Cleaner Tisztítja és felfrissíti..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM SAVMENTES KERÉKTISZTÍTÓ Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges bi..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM JÉGOLDÓ Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM MOTOR és GÉPTISZTÍTÓ (zsírtalanító) Hatékonyan tisztítja a motorteret, szerszámokat, egyéb berendezéseket Az Engine & Machine Cleaner egy erős, vízbázisú, biológiailag lebomló tisztít..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM EXTRA FÉNY ÉS VÉDELEM Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére. Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifény..
6 300 Ft
Nettó ár:4 961 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM GYORS ÜVEGTISZTÍTÓ Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot. A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: Autoglym
Profi fényszóró felújító készlet A bemattult, homályos fényszóróbúrák nem csak az autónk esztétikai megjelenését, de az izzók hatékonyságát is rontják. Az AUTOGLYM Fényszóró Felújító Készlet használa..
22 500 Ft
Nettó ár:17 717 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym szintetikus prémium szarvasbőr kendő Az Autoglym Aqua-Dry egy szintetikus zergebőr kendő, ami egyedi struktúrájával felülmúlja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedő nedvszívó..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium befejező kendőA mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium szilikonos vízlehúzó A Hi-Tech Flexi Water Blade bámulatosan rugalmas szerkezetével és szabadalmaztatott törlőfelületével gyorsan eltávolítja mosás után az öblítővizet a karosszériár..
19 990 Ft
Nettó ár:15 740 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium beltéri mikroszálas kendő A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindi..
5 300 Ft
Nettó ár:4 173 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium szárazra törlő kendőRendkívüli nedvszívó képességgel rendelkező törlőkendő. Szinte kifacsarás nélkül egy egész autót mosás után szárazra lehet törölni vele. A kifinomult szálaknak kös..
9 200 Ft
Nettó ár:7 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Prémium applikátor szivacs Kifejezetten kemény illetve krém waxok (viaszok) egyenletes felvitelére fejlesztett prémium kategóriás applikátor szivacs. Egyáltalán nem karcolja a fényezést, gyors, precí..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM PROFESSZIONÁLIS KERÉKTISZTÍTÓ KEFE Az Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbirkózik a legkeményebb feladatokkal és ..
13 100 Ft
Nettó ár:10 315 Ft
Gyártó: Autoglym
Gumiápoló gél A foltos és kopott gumiabroncsok, nagy mértékben rontják, egy egyébként makulátlan jármű megjelenését. A High Performance Tyre Gel, tartós, kellemes illatú gumiabroncsápoló. Aktív szi..
7 500 Ft
Nettó ár:5 906 Ft
Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM HYPERFRESH AEROSOL 450ml Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym Instadry kendőAz Autoglym InstaDry egy szuper nedvszívó, speciális bevonattal ellátott mikroszálas törlőkendő. A Viledával együttműködve született meg ez a szuper nedvszívó, PVA bevonato..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Tételek: 1 - 27 / 61 (3 oldal)