Autoglym - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

Autoglym

Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító) Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejlesztetek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyorsan és hatékonyan és kíméletesen távolítsa el a jármű karosszériáj..
5 100 Ft
Nettó ár:4 016 Ft
Autoglym Aqua Wax (karnauba viasz) 500 ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell az autót szárí..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
  Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell ..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon sem és hosszantartó friss citrus illatot..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
  Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok válogatott keverékét tartalmazza, amik gy..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Autoglym
Védi és felfrissíti a színét a külső műanyagoknak. Ideális a száraz polírmaradványok eltávolítására. A Bumper & Trim Gel egy könnyen kenhető zselé, ami olyan tisztítószerek és kifinomult védőanya..
5 600 Ft
Nettó ár:4 409 Ft
Gyártó: Autoglym
A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül. A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és polírozó összetevőket tartalmaz amik kívül, be..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
Polírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és síkosító folyadékot (Rapid Detai..
25 990 Ft
Nettó ár:20 465 Ft
Gyártó: Autoglym
Az egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és könnyen tisztítható vele..
4 900 Ft
Nettó ár:3 858 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect készlet tisztítja és védi az autók vászontetejét, frissíti a szövet megfelejenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, f..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Gyártó: Autoglym
Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív a..
5 900 Ft
Nettó ár:4 646 Ft
Gyártó: Autoglym
Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott vagy hóval boríto..
3 900 Ft
Nettó ár:3 071 Ft
Gyártó: Autoglym
Hatékonyan tisztítja a motorteret, szerszámokat, egyéb berendezéseket Az Engine & Machine Cleaner egy erős, vízbázisú, biológiailag lebomló tisztítószer, ami gyorsan feloldja az olaj, zsír és m..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: Autoglym
Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére. Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítv..
6 300 Ft
Nettó ár:4 961 Ft
Gyártó: Autoglym
Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot. A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen. Ideális mindenfé..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: Autoglym
A bemattult, homályos fényszóróbúrák nem csak az autónk esztétikai megjelenését, de az izzók hatékonyságát is rontják. Az AUTOGLYM Fényszóró Felújító Készlet használatával hatékonyan állítható vissza ..
22 500 Ft
Nettó ár:17 717 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Aqua-Dry egy szintetikus zergebőr kendő, ami egyedi struktúrájával felülmúlja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik. Egy normál szarvasbőr..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: Autoglym
A mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó képességű kendővel, minden fel..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
A Hi-Tech Flexi Water Blade bámulatosan rugalmas szerkezetével és szabadalmaztatott törlőfelületével gyorsan eltávolítja mosás után az öblítővizet a karosszériáról. Csak néhány törlés a vízlehúzóval, ..
19 990 Ft
Nettó ár:15 740 Ft
Gyártó: Autoglym
A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos ..
5 300 Ft
Nettó ár:4 173 Ft
Gyártó: Autoglym
    Figyelem: Ügyeljen arra, hogy a kendő ne akadjon bele semmilyen kiálló részbe, mert elszakadhat. Mérete: 60x60cm  ..
9 200 Ft
Nettó ár:7 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Kifejezetten kemény illetve krém waxok (viaszok) egyenletes felvitelére fejlesztett prémium kategóriás applikátor szivacs. Egyáltalán nem karcolja a fényezést, gyors, precíz munkát tesz lehetővé. Nagy..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbirkózik a legkeményebb feladatokkal és ellenáll az erős tisztítószerek kémiai hatása..
13 100 Ft
Nettó ár:10 315 Ft
Gyártó: Autoglym
A foltos és kopott gumiabroncsok, nagy mértékben rontják, egy egyébként makulátlan jármű megjelenését. A High Performance Tyre Gel, tartós, kellemes illatú gumiabroncsápoló. Aktív szilikon polimereket..
7 500 Ft
Nettó ár:5 906 Ft
Gyártó: Autoglym
  Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss, kellemes illatot hagy ..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym InstaDry egy szuper nedvszívó, speciális bevonattal ellátott mikroszálas törlőkendő. A Viledával együttműködve született meg ez a szuper nedvszívó, PVA bevonatos törlőkendő. Az InstaD..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Instant Tyre Dressing gumiabroncsának természetes fényt adva és védve azt, javítja autója megjelenését. A koszos, szennyezett abroncsok jelentősen rontják egy egyébként tiszta és csillogó ..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Tételek: 1 - 27 / 59 (3 oldal)