Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Autoglym prémium autóápolási termékek mindenkinek

Autoglym prémium autóápolási termékek mindenkinek

Az Autoglym, egy 1965-ben alapított angol prémium autóápolási termékekkel foglalkozó nagyvállalat, kiemelkedik az autóápolási iparban. A vállalat Letchworth-ben, Angliában található, ahol több mint 100 alkalmazottja dolgozik azon, hogy a globális, 50 országot lefedő értékesítői hálózatot magas minőségű termékekkel szolgálja ki. Az Autoglym termékei univerzálisan használhatók, legyen szó professzionális autómosókról, autószépségversenyek rajongóiról, vagy akár a hétköznapi autótulajdonosokról.

Ez a prémium márka húsznál több autógyártó által választott partner, köztük olyan neves márkák, mint a Jaguar Cars, Aston Martin, Mercedes-Benz, Volkswagen. Az Autoglym termékeit ezek a gyártók nem csak a gyártási folyamatokban, hanem prezentációs célokra is alkalmazzák, ami jelzi a termékek magas színvonalát.

Az Autoglym jelenleg több mint negyven autógyár hivatalos ajánlásával büszkélkedhet, köztük olyan prémium márkákkal, mint az Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Maserati, Porsche, Rolls-Royce. Ezek a gyártók a gyártási folyamatokban, szalonjaikban és autóshow-k felkészítésénél bíznak az Autoglym termékeiben.

A vállalat folyamatos innovációja és kutatása biztosítja, hogy termékei megfeleljenek a legújabb autógyártási technológiák igényeinek. Az Autoglym termékeket az ISO9001 nemzetközi minőségirányítási és az ISO14001 környezetirányítási előírásoknak megfelelően gyártják, garantálva a kiváló minőséget és fenntarthatóságot.

Ez a márka szoros együttműködésben áll autófesték gyártókkal, új- és használt-autókereskedőkkel, fényező műhelyekkel és flottaüzemeltetőkkel, ami lehetővé teszi, hogy az Autoglym folyamatosan az iparág élmezőnyében maradjon.

Az Autoglym termékei egy globális, független disztribútorokból álló hálózaton keresztül érkeznek a vásárlókhoz. Az Autoglym Valeting Training School-ban képzett szakemberek segítenek az ügyfeleknek a legjobb termék kiválasztásában és használatában, biztosítva a professzionális szolgáltatást világszerte.

Összefoglalva, az Autoglym elkötelezettsége a technikai kiválóság és a magas minőség iránt garantálja, hogy termékei világszerte elismerést és megbecsülést nyerjenek. Az Autoglym célja, hogy prémium autóápolást nyújtson mindenki számára, kínálva az egyik legjobb ár-érték arányt a piacon.

Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító) Autoglym Active Insect Remover 500ml (bogáreltávolító)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Active Insect Remover egy speciálisan kifejlesztett, koncentrált hab alapú termék, amely hatékonyan, gyorsan, és különösen kíméletesen távolítja el az elkenődött rovarmaradványokat a jármű..
5 990Ft
Nettó ár:4 717Ft
Autoglym Aqua Wax (karnauba viasz) 500 ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Prémium Minőségű Aqua Wax innovatív megoldást nyújt a járművek külső felületeinek ápolásához. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy rendkívül ragyogó, foltmentes eredményt biztosítson még v..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Aqua Wax kit egy kiváló minőségű termék együttes, amely a járművek külső felületeinek gyors és hatékony ápolását teszi lehetővé. Az Autoglym Aqua Wax a kit részeként kifejezetten úgy..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml Autoglym Autofresh pumpás illatosító 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Autofresh egy koncentrált autós légfrissítő ami közvetlen alkalmazható kárpitokra, szőnyegekre vagy ülésekre fújva. Nem hagy nyomot még a műanyagon sem és hosszantartó friss citrus illatot..
5 100Ft
Nettó ár:4 016Ft
Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok válogatott keverékét tartalmazza, amik gyengéden lazítj..
5 300Ft
Nettó ár:4 173Ft
Gyártó: Autoglym
Tegye autóját ellenállóbbá a mindennapi kihívásokkal szemben külső műanyag ápoló gél és lökhárító ápoló gél használatával, amelyek kifejezetten a járművek külső műanyag részeinek védelmére és ápolásár..
6 600Ft
Nettó ár:5 197Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Car Glass Polish egy multifunkcionális ablaktisztító és polírozó készítmény, amely kifejezetten az autóüvegek tisztán tartására és átlátszóságának helyreállítására lett kifejlesztve. ..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
Polírozás előtt eltávolít minden felületi szennyeződést a gyurma készlet Ez a készlet tartalmaz egy felülettisztító gyurmát (Detailing Clay Bar), egy gyors fénysítő és síkosító folyadékot (Rapid Detai..
29 000Ft
Nettó ár:22 835Ft
Gyártó: Autoglym
Az egyik leghatékonyabb keréktisztító ami kiskereskedelmi forgalomban kapható. Rendkívül erős. Eltávolítja a legmakacsabb beégett fékport, illetve szennyeződést is. Gyorsan és könnyen tisztítható vele..
5 700Ft
Nettó ár:4 488Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect készlet tisztítja és védi az autók vászontetejét, frissíti a szövet megfelejenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, f..
22 900Ft
Nettó ár:18 031Ft
Gyártó: Autoglym
Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Minden tisztításra érzékeny kereken használható, nem marja meg a felületet. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív a..
7 100Ft
Nettó ár:5 591Ft
Gyártó: Autoglym
Jégmentesíti az üvegeket és zárakat. 100% aktív összetételű. -50°C-ig hatékony A De-Icer szuper koncentrált, vízmentes összetételének köszönhetően, gyorsan tisztítja a fagyott vagy hóval borított fel..
4 500Ft
Nettó ár:3 543Ft
Gyártó: Autoglym
Hatékonyan tisztítja a motorteret, szerszámokat, egyéb berendezéseket Az Engine & Machine Cleaner egy erős, vízbázisú, biológiailag lebomló tisztítószer, ami gyorsan feloldja az olaj, zsír és mot..
7 900Ft
Nettó ár:6 220Ft
Gyártó: Autoglym
Magas fényű fényezés szigetelő. Lakk konzerváló szilent. Maximalisták részére. Az Extra Gloss Protection extra-kemény védőréteget hoz létre a megtisztított, kifényesített fényezésen, meghosszabbítva a..
7 500Ft
Nettó ár:5 906Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Fast Glass egy prémium minőségű üvegtisztító, amelyet kifejezetten az autóipar számára fejlesztettek ki, de sokoldalúságának köszönhetően széles körben alkalmazható. Ez a termék tökéletes ..
4 900Ft
Nettó ár:3 858Ft
Gyártó: Autoglym
Az AUTOGLYM Fényszóró Felújító Készlet valódi varázslatot hoz az autód fényszóróinak életébe. Minden autós életében eljön az idő, amikor a fényszórók kinézete és hatékonysága romlani kezd. A bemattult..
26 000Ft
Nettó ár:20 472Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Aqua-Dry egy kivételes szintetikus zergebőr kendő, amely megőrzi és még túlszárnyalja a természetes szarvasbőrök tulajdonságait. Kiemelkedően hatékony nedvszívó képességgel rendelkezik, és..
10 200Ft
Nettó ár:8 031Ft
Gyártó: Autoglym
A mikrószálas anyag egyedi kivitelezése, nagyban segít a tökéletes végeredmény elérésében, polírozás és tisztítás után. A rendkívül könnyen használható, kiváló nedvszívó képességű kendővel, minden fel..
6 600Ft
Nettó ár:5 197Ft
Gyártó: Autoglym
A járművek belseje gyakran tűnik piszkosnak. Por halmozódik fel a műszerfalon, műszereken és csúnya filmréteg alakul ki az üveg belső felületén. Nem mindig van idő az autó belsejének alapos, samponos ..
6 600Ft
Nettó ár:5 197Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym mikroszálas szárazratörlő kendője nem véletlen kerül ennyibe. Elképesztően jó minőségű kendő, hatalmas nedvszívó képességgel. A felülethez rendkívül kíméletes, nem karcolja a felületet. Eg..
11 000Ft
Nettó ár:8 661Ft
Gyártó: Autoglym
Kifejezetten kemény illetve krém waxok (viaszok) egyenletes felvitelére fejlesztett prémium kategóriás applikátor szivacs. Egyáltalán nem karcolja a fényezést, gyors, precíz munkát tesz lehetővé. Nagy..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Wheel Brush-t profi autókozmetikusok és autórajongók kedvelt eszköze. Az egyedileg tervezett eszköz megbirkózik a legkeményebb feladatokkal és ellenáll az erős tisztítószerek kémiai hatása..
15 900Ft
Nettó ár:12 520Ft
Gyártó: Autoglym
Rendkívül intenzív aerosolos illatosító, ami legkellemetlenebb szagokat teljesen eltüntesse. Tulajdonképpen semlegesít minden illatot másodperceken belül és friss, kellemes illatot hagy maga után. Aká..
5 200Ft
Nettó ár:4 094Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym InstaDry egy szuper nedvszívó, speciális bevonattal ellátott mikroszálas törlőkendő. A Viledával együttműködve született meg ez a szuper nedvszívó, PVA bevonatos törlőkendő. Az InstaD..
11 200Ft
Nettó ár:8 819Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Instant Tyre Dressing gumiabroncsának természetes fényt adva és védve azt, javítja autója megjelenését. A koszos, szennyezett abroncsok jelentősen rontják egy egyébként tiszta és csillogó ..
5 500Ft
Nettó ár:4 331Ft
Gyártó: Autoglym
Gyorsan eltávolítja a viasz, kátrány, zsír, enyv, olaj és szilikon szennyeződéseket. Ezen felül alkalmazható rászáradt matricafoltok eltávolítására is. Az Intensive Tar Remover gyorsan és biztonságos..
5 000Ft
Nettó ár:3 937Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Interior Shampoo egyedülálló univerzális tisztítószer, amely alaposan tisztítja és megújítja az autó belső szőnyegeit, műanyagait és szövet kárpitjait. Ez a sokoldalú tisztítószer tökélete..
5 100Ft
Nettó ár:4 016Ft
Tételek: 1 - 27 / 56 (3 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail