Menü
Kosár

Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray

Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray
Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray
Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray
Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray
Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Autoglym
 • Termékkód: AF102078
 • Mennyiségi egység: darab
11 900Ft
Nettó ár: 9 370Ft

Autoglym Rapid Ceramic Spray 500ml - gyors kerémia bevonat spray

Az Autoglym Rapid Ceramic Spray egy forradalmi termék az autóápolás területén, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazást, miközben tartós védelmet nyújt a jármű fényezésének. Ezzel a termékkel a kerámiavédelem, amely hagyományosan időigényes folyamat, most gyorsan és könnyedén alkalmazható.

A Rapid Ceramic Spray kiemelt jellemzői:

 1. Gyors és Egyszerű Alkalmazás: A termék kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akik gyors és hatékony megoldást keresnek autójuk védelmére. Az alkalmazás egyszerű: csak permetezze fel a spray-t, majd törölje le egy mikroszálas kendővel.

 2. Tartós Kerámia Hibrid Formula: A Rapid Ceramic Spray kerámia hibrid formulája gyorsan kötődik a fényezéshez, így biztosítva egy tartós, szuper hidrofób (vízlepergető) és extra fényes bevonatot.

 3. Hosszantartó Védelem: Az alkalmazás után az Autoglym Rapid Ceramic Spray akár 3 hónapig tartó hidrofób védelmet és mély fényt biztosít a jármű fényezésének.

 4. Mély és Ragyogó Fény: A termék nemcsak védelmet nyújt, hanem emeli a jármű fényezésének ragyogását és mélységét, így fokozva annak esztétikai megjelenését.

 5. Időtakarékos Megoldás: A kerámia hibrid formula gyors kötődése révén jelentős időt takaríthat meg az autóápolás során, miközben biztosítja a tartós és magas minőségű védelmet.

Az Autoglym Rapid Ceramic Spray ideális választás azok számára, akik a hagyományos kerámiavédelem összes előnyét szeretnék élvezni anélkül, hogy órákat töltenének az autóápolással. Ez a termék tökéletes megoldást nyújt a modern autótulajdonosok számára, akik gyors és hatékony autóápolási megoldásokat keresnek.

Az Autoglym Rapid Ceramic Spray használati útmutatója részletesen és pontosan leírja, hogyan érheti el a legjobb eredményeket ezzel a magas minőségű termékkel. A következő lépések betartásával biztosíthatja, hogy autója fényezése hosszantartó védelmet és ragyogó fényt kapjon:

 1. Környezeti Feltételek: Kerülje az alkalmazást közvetlen napfényben vagy meleg felületen. A legjobb eredmények érdekében használja a terméket 25 °C alatti hőmérsékleten.

 2. Előkészítés: Mossa le az autót alaposan, és távolítsa el a szennyeződéseket az Autoglym Magma vagy az Autoglym Clay Detailing Complete Kit segítségével, hogy a felület teljesen tiszta és sima legyen.

 3. Termék Felrázása: Rázza fel alaposan a Rapid Ceramic Spray flakont, hogy az összetevők megfelelően elkeveredjenek.

 4. Alkalmazás Kisebb Területeken: Dolgozzon kisebb, körülbelül 60x60 cm-es területeken, hogy egyenletesen tudja felvinni a terméket.

 5. Alkalmazás Száraz Felületeken:

  • Permetezze közvetlenül a festésre vagy egy tiszta mikroszálas kendőre.
  • Terítse szét a terméket a felületen egyenletesen.
 6. Alkalmazás Nedves Felületeken:

  • Permetezze a terméket a nedves festésre.
  • Terítse szét az Autoglym InstaDry segítségével a felületen.
 7. Mennyiség: 2-3 permet elegendő egy panelre. Kisebb területeken 1-2 permet is elegendő lehet.

 8. Fényesítés: Használjon egy másik tiszta mikroszálas kendőt a felület fényesítéséhez.

 9. Második Réteg: Ha szükséges, egy második réteget is felvihet a termékből, de várjon legalább 24 órát az első és a második alkalmazás között.

A Rapid Ceramic Spray használatakor mindig ügyeljen arra, hogy a kendőket tisztán tartsa, mivel a szennyeződés vagy a por karcolást okozhat a fényezésen. Ezen utasítások követésével az Autoglym Rapid Ceramic Spray segítségével autója fényezése hosszantartó védelmet és lenyűgöző fényt kap.

Videó:

Egy összehasonlító videó a egy másik prémium szerrel:

Teszt videó:

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail