Menü
Kosár

Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1

Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1
Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1
-7 %
Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1
Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1
Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Formula 1
  • Termékkód: AF101206
  • Mennyiségi egység: darab
3 950Ft
4 250Ft
Nettó ár: 3 110Ft

Carnauba krém wax applikátor szivaccsal 230 gr. Formula 1

A Forumula 1 Karnauba Wax egy kiváló minőségű autóápolási termék, amely természetes pálmaviaszt tartalmaz, ötvözve a modern technológia előnyeivel. Ez a speciális viasz tökéletes választás azok számára, akik a kezelt felületek hosszantartó védelmét és ragyogó fényességét szeretnék biztosítani. A krém wax használata során a kezelt felület nemcsak védve lesz a káros UV sugárzás ellen, hanem vízlepergető tulajdonságot is kap, ami hozzájárul az autófényezés hosszú távú megőrzéséhez.

A termék finom pépes összetétele nagyon egyszerű és gyors felhasználást tesz lehetővé, hosszú és fáradságos szórás és polírozás nélkül. A kisebb karcolásokat kiválóan fedi, mélyen tisztítja és védi mind a régi, mind az új autók fényezését. A viasz alkalmazása után a kezelt felület ragyogóan fényes lesz, valamint a magas fény akár 1 évig is ellenáll a tisztítószereknek, valamint a kézi és gépi mosásnak.

Fontos megjegyezni, hogy a Forumula 1 Karnauba Wax nem ajánlott gumi és műanyag alkatrészek kezelésére. Könnyen felvihető és törölhető jellemzője miatt ideális választás azoknak, akik gyors, de hatékony megoldást keresnek autójuk fényezésének védelmére és fenntartására.

Összességében ez a termék egyedülálló kombinációja a természetes alapanyagoknak és a modern autóápolási technológiának, ami biztosítja az autó fényezésének hosszantartó védelmét és csillogását

A Forumula 1 Karnauba Wax használata egyszerű, de néhány fontos lépést kell követnie, hogy a legjobb eredményeket érje el. Íme egy részletes útmutató a viasz alkalmazásához:

  1. Autómosás és szárítás: Kezdje azzal, hogy alaposan mossa le a járművet, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és port. Ezt követően törölje szárazra a felületet, hogy a viasz egyenletesen tapadhasson a fényezésre.

  2. Kerülje a közvetlen napsütést és a forró felületeket: Ne dolgozzon közvetlen napsütésben, és ne alkalmazza a waxot felforrósodott felületeken, mivel ez befolyásolhatja a viasz hatékonyságát és megnehezítheti a felvitelét.

  3. Viasz felvitele: Használja a csomagban található applikátor szivacsot, hogy egy keveset vigyen fel a kezelni kívánt felületre. Az applikátor szivacs segít abban, hogy egyenletesen oszlassa el a viaszt.

  4. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon: Haladjon végig az egész járművön körkörös mozdulatokkal, így biztosítva, hogy minden részre jusson a viasz.

  5. Fényezés lepolírozása: Miután körbeért, törölje le a felületet egy tiszta, száraz, szöszmentes kendővel. Ez segít eltávolítani a felesleges viaszt és előhozni a fényezés csillogását.

  6. Használati korlátozások: Ne használja a viaszt sérült vagy fényezetlen felületeken. A termék kizárólag lakkozott felületre alkalmazható.

A viasz kiszerelése 230 grammos tégelyben érkezik, és minden csomaghoz egy applikátor szivacsot is adunk ajándékba, hogy a felvitel még könnyebb legyen.

A Forumula 1 Karnauba Wax  használatával az autó fényezése nemcsak védetté válik, hanem mély és ragyogó fényességet is kap, ami kiemeli járműve szépségét.

Összehasonlító videó egy Turtle Wax termékkel:

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail