Üzemanyag áttöltők és kiegészítők
Menü
Kosár

Üzemanyag áttöltők és kiegészítők

Üzemanyag áttöltők és kiegészítők

Itt található eszközök kifejezetten az üzemanyag leszívásával és rátöltésével kapcsolatos. Ebben a termékkategóriákban talál többek közt leszívó csöveket, melyek nem csak üzemanyagleszívásara használhatók, hanem a háztartásban is pl. akvárium tisztításánál. De itt fog találni különböző tölcséreket is.

Gyártó: OEM
Visszacsapó szelep 8 mm-es alumíniumbólÜzemanyag rendszerekre köthető alumíniumból készült visszacsapó szelep, mely rendkívül ellenálló, hosszan ellenáll az üzemanyagnak. Adagoló rendszerekhez is töké..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
8mm-es réz T elosztó
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
8 mm-es réz elosztóÜzemanyag rendszerekhez tökéletesen illeszthető réz T elosztó. Mindenfajta üzemanyagnak, olajnak és egyéb nyersanyagnak ellenáll. Bordázott felszínének köszönhetően kiválóan rászoru..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Gyártó: OEM
8mm-es cső toldóPVC és egyéb műszaki csövek toldására alkalmazható réz toldó, mely rendkívül ellenálló. Használható akár benzincsövek toldására is. Bordázott felszínének köszönhetően kiválóan rászorul..
480 Ft
Nettó ár:378 Ft
Gyártó: OEM
Visszacsapó szelep 8 mm-es rézÜzemanyag rendszerekre köthető réz visszacsapó szelep, mely rendkívül ellenálló, hosszan ellenáll az üzemanyagnak. Adagoló rendszerekhez is tökéletesen használható...
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: OEM
8 mm-es réz Y elosztó Üzemanyag rendszerekhez tökéletesen illeszthető réz Y elosztó. Mindenfajta üzemanyagnak, olajnak és egyéb nyersanyagnak ellenáll. Bordázott felszínének köszönhetően kiválóan r..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Lágy PVC cső (benzincső) átmérő: 8mm Lágy PVC cső (benzincső) átmérő: 8mm
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
8mm-es benzincső 8mm átmérőjű lágy PVC benzincső, mely többek közt autók/motorok üzemanyag rendszerében közvetítő szerepet játszanak. Használható továbbá üzemanyag leszívó pumpákhoz is. A feltüntete..
200 Ft
Nettó ár:157 Ft
Lágy PVC cső 12 mm / 2mm
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Műszaki cső 12 mmHajlítható műszaki cső, melynek sokoldalú a felhasználása. Alkalmazható folyadékok átvételére, rendszerekbe való tartós bekötésre. Rövid ideig ellenáll az üzemanyagnak, legyen szó gáz..
300 Ft
Nettó ár:236 Ft
Gyártó: OEM
Műszaki cső 19mm-es19mm-es belső átmérővel rendelkező műszaki cső, mely alkalmas mindenfajta folyadék kis idejű átfolyatására. Rövid ideig ellenáll az üzemanyagnak és az enyhén savas és lugos folyadék..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: OEM
Kézi légtelenítő pumpaFix helyre is köthető kézi légtelenítő pumpa, melyben egy visszacsapó szelep gondoskodik a vákuum létrehozásáról. Üzemanyag rendszerekhez, fékrendszerekhez és hűtőrendszerekhez i..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: M.N.C.
Univerzális folyadékátttöltő és levegőmozgató kézi pumpa Ez a kézi pumpa könnyedén használható különböző folyadékokat és levegőnek mozgatására illetve áttöltésére. A tartozék 128 cm-es gumicsövek ide..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: YATO
Olajbetöltő és olajszivattyú pumpaKézzel pumpálható. Segítségével könnyedén ki lehet szivattyúzni az olajat minden olyan helyről, ahol nincsen olajleeresztő, vagy olajkiöntő. A termékben található ket..
7 450 Ft
Nettó ár:5 866 Ft
Gyártó: 4Cars
Üzemanyag betöltő tölcsérÜzemanyag és olaj betöltésére optimalizált flexibilis csővel szerelt  nagy sűrűségű, erős polietilén tölcsér. A tölcsér torkánál található egy szűrő, mely felfogja a nem ..
600 Ft
Nettó ár:472 Ft
Gyártó: All Ride
Tölcsérkészlet 4db-os Anyaga: műanyag Méretek: Ø53 x 84 mm Ø74 x 105 mm Ø96 x 140 mm Ø120 x 155 mm..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Bright Ride
Üzemanyag tölcsér Kifejezetten üzemanyag áttöltésére alkalmazható műanyag tölcsér. A beépített szűrő megakadályozza, az esetleges szennyeződések üzemanyag rendszerbe való bejutását. A tölcsér nagy be..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: Bright Ride
Üzemanyag tölcsér Kifejezetten üzemanyag áttöltésére fejlesztett fém tölcsér, mely tökéletesen illeszkedik az üzemanyag tank nyílásába, és a dőlésszög kialakítása is ideális a kannából levő üzemanyag..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Üzemanyag leszívó pumpa (légtelenítő) 8 mm visszacsapó szeleppel
Legjobban keresett -26 %
Gyártó: OEM
Légtelenítő pumpa Alkalmas benzin, gázolaj leszívására és áttöltésére, továbbá légtelenítésre. Nagy előnye ennek a pumpának, hogy vetélytársaihoz képest rendelkezik visszacsapó szeleppel, ezáltal egy..
1 750 Ft 2 350 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Carmotion
Üzemanyag átemelő szivattyú Ø50 mm átmérőjű 12 V-os merülő szivattyú, amelyet dízel, motorolaj, fűtőolaj és más hasonló sűrűségű folyadékok szivattyúzására terveztek. Nagyon praktikus és kényelmesen..
9 990 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Gyártó: Fagumit
ÜzemanyagcsőKiválóan ellenáll az üzemanyagnak legyen akár dízel vagy benzin. Extra vastag gumiból készült, melynek szerkezetében egy erős szövetháló is található, mely a csövet még ellenállóbbá teszi...
1 300 Ft
Nettó ár:1 024 Ft
Gyártó: OEM
Üzemanyaglopó cső szűrővel 1,8 cm átmérőjű üzemanyaglopó cső. Használata: Helyezze a szűrős végű csövet az üzemanyag tartályba, a másik végét helyezze az üzemanyag kannába, vagy a hordóba. A kann..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: OEM
Üzemanyaglopó cső szűrővel 1,2 cm átmérőjű üzemanyaglopó cső. Használata: Helyezze a szűrős végű csövet az üzemanyag tartályba, a másik végét helyezze az üzemanyag kannába, vagy a hordóba. A kann..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Üzemanyag kanna kiöntő alu csöves 67020
Elfogyott
Gyártó: Lampa
Kiöntő üzemanyag kannához Marmon kannára szerelhető flexibilis fém kintő, mely segítségével az üzemanyag mozgatás tökéletesen megoldható...
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069 Üzemanyag leszívó kézipumpa 28069
Elfogyott
Gyártó: Bottari
Benzin és diesel áttöltő kézi pumpa Kifejezetten üzemanyag leszívására találták ki. Ez a pumpa elősegíti, hogy az autó üzemanyag tartájából átkerüljön az üzemanyag kannába az üzemanyag. Nagyon jól jö..
1 950 Ft
Nettó ár:1 535 Ft
Üzemanyag leszívó pumpa 12 mm (légtelenítő) visszacsapó szeleppel
Elfogyott
Gyártó: OEM
Légtelenítő pumpa 12mm Alkalmas benzin, gázolaj leszívására és áttöltésére, továbbá légtelenítésre. Nagy előnye ennek a pumpának, hogy vetélytársaihoz képest rendelkezik visszacsapó szeleppel, ezálta..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Tételek: 1 - 23 / 23 (1 oldal)