Menü
Kosár

Vontatás

Vontatás

Vontató Kötél - Erő és Biztonság Személyautók és Kisteherautók Vontatásához

A vontató kötél olyan alapvető eszköz, amelyet személyautók és kisteherautók vontatásához használnak. Ezek a kötelek általában kiváló minőségű anyagokból, például erős szintetikus szálakból vagy acélból készülnek. A vontató kötelek szilárdsága és strapabírósága lehetővé teszi, hogy könnyedén segítsenek meghajtott járműveknek, amikor szükség van rá.

Főbb Jellemzők:

  • Erő és Tartósság: A vontató kötelek kiváló erőt és tartósságot kínálnak, ami lehetővé teszi személyautók és kisteherautók vontatását.

  • Különböző Méretek és Kapacitások: A vontató kötelek különböző méretekben és súlyhatárokban érhetők el, hogy illeszkedjenek a különböző vontatási igényekhez.

  • Biztonság: Fontos, hogy a vontató kötelet megfelelően használják, és betartsák a biztonsági előírásokat, hogy elkerüljék a sérüléseket és baleseteket.

Vontató Drót - Tartósság és Megbízhatóság a Vontatáshoz

A vontató drót vagy vontató kábel egy másik fontos eszköz a személyautók és kisteherautók vontatásához. Ezek az erős acélkábelek különösen alkalmasak a vontatásra, és megbízhatóságuk miatt gyakran használják bármilyen típusú járműnél.

Főbb Jellemzők:

  • Nagy Teherbírás: A vontató drótok rendkívül erősek és nagy teherbírással rendelkeznek, ami lehetővé teszi személyautók és kisteherautók vontatását.

  • Acélból Készültek: A vontató drótok általában acélból készülnek, amely erős és tartós anyag.

  • Karbantartás: Az acél drótokat rendszeresen karbantartani kell, hogy megakadályozzák a rozsdásodást és más károsodásokat.

Vontató Rúd - Rugalmas Vontatás és Pontosság Személyautók és Kisteherautók Esetében

A vontató rúd vagy vontató rudazat egy olyan eszköz, amelyet a vontatásnál és segélyezésnél alkalmaznak személyautók és kisteherautók esetében. Ezek a rudak különböző hosszúságúak és típusúak lehetnek, és lehetővé teszik a vontató járművek precíziós irányítását és a vontatás során rugalmasabb műveleteket.

Főbb Jellemzők:

  • Rugalmas Vontatás: A vontató rudazat lehetővé teszi a rugalmas vontatást és az irányított erőkifejtést személyautók és kisteherautók esetében.

  • Különböző Hosszúságok: Különböző hosszúságú és típusú vontató rudak érhetők el, hogy illeszkedjenek a specifikus vontatási igényekhez.

  • Biztonság: A vontató rudak biztonságos használata és karbantartása rendkívül fontos, hogy minimalizálják a kockázatokat és a baleseteket.

A vontató kötelek, vontató drótok és vontató rudak fontos szerepet játszanak a személyautók és kisteherautók vontatásánál és segélyezésénél, és segítenek biztonságosan és hatékonyan kezelni a vontatási műveleteket. Fontos, hogy ezeket az eszközöket megfelelően használják, és betartsák a biztonsági előírásokat, hogy minimalizálják a kockázatokat és a baleseteket.

Gyártó: 4Cars
Minden személygépkocsihoz 2100 kg-ig. Rugalmasan kihúzódó kötél. Hossza: 4 méter, átmérő: 18 mm.Két horoggal és piros zászlóval. Vontatáskor használjon piros figyelmeztetőt a kötélen!..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Lampa
Minden személygépkocsihoz 3000 kg-ig használható. Tartsa be a vontatási szabályokat, használja a piros figyelmezetést a dróton. A drót a rászelt karabínerrel rögzíthető az autóhoz.. Maxim..
7 250Ft
Nettó ár:5 709Ft
Gyártó: HD
Sodrott acéldrótból készült vontatókötél, melyen műanyag bevonat található. 5 tonnás szakítószilárdással rendelkezik. A drót 350 cm hosszú és a végén erős acélkarabiner található. A hatályos jogszabál..
3 350Ft
Nettó ár:2 638Ft
Gyártó: HD
Sodrott acélhuzalból készült vontató drót, melynek szakítószilárdsága 5000Kg. Mindenfajta személyautó vontatására alkalmas. A 8mm-es sodrott vontatókötéllel, akár munkagépek és egyéb súlyosabb járműv..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Bright Ride
Hagyományos, vontatás szabvány szerinti vontatókötél, mely személyautó vontatására használható. A vontatókötél mellett találni fog egy piros jelölő zászlót, melyet vontatáskor kell használnia a vontat..
1 950Ft
Nettó ár:1 535Ft
Vontatókötél 5 tonnás karabineres LB102
-13 %
Gyártó: HD
5T szakítószilárdsággal rendelkező kötél, mely dupla átkötésű heveder kötél alapanyagából készült. Akár mezőgazdasági jármű, teherautó, munkagépek, buszok is húzhatók vele. Emeléshez viszont nem haszn..
4 350Ft 4 990Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: Typer
Hagyományos, vontatás szabvány szerinti vontatókötél, mely személyautó vontatására használható. A vontatókötél mellett találni fog egy piros jelölő zászlót, melyet vontatáskor kell használnia a vontat..
2 450Ft
Nettó ár:1 929Ft
Gyártó: 4Cars
Rendkívül jó minőségű maximum 2 tonnás vontatott járműhöz használható vontatórúd. Mérete: 180cm Meghibásodott jármű vontatásakor mindig tartsa be a KRESZ által előírt szabályokat! GS/TÜV minősítéss..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail