Menü
Kosár

HB4 (P22d)

Az HB4 izzók olyan autóvilágítási elemek, amelyeket általában a tompított fényszórókban és a ködfényszórókban használnak. Ezek a izzók fontos szerepet játszanak a jármű világításában és a közúti biztonságban. Az alábbiakban részletes leírást talál az HB4 izzókról:

HB4 Izzók - Kiváló Láthatóság és Megbízhatóság

Az HB4 izzók, más néven 9006 típusú izzók, olyan autóvilágítási elemek, amelyek széles körben használhatók tompított fényszórókban és ködfényszórókban. Ezek az izzók közepes teljesítményűek és kiválóan alkalmasak a közúti láthatóság javítására és a közúti biztonság növelésére.

Főbb Jellemzők:

  • Közepes Fényerő: Az HB4 izzók közepes fénykibocsátással rendelkeznek, amely ideális a tompított fényszórókhoz és ködfényszórókhoz.

  • Tompított Fényszóró: Az HB4 izzók gyakran tompított fényszórókban használhatók, ami biztosítja a jó láthatóságot más járművek és közlekedők számára.

  • Köd Világítás: Ezek az izzók szintén alkalmazhatók ködfényszórókban, ahol a kiváló láthatóság a köd és rossz időjárás esetén kulcsfontosságú.

  • Hosszú Élettartam: Az HB4 izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti a rendszeres csere szükségességét.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők a jármű fényszórórendszerébe, és megfelelnek a gyári specifikációknak.

Az HB4 izzók fontosak a közúti biztonság szempontjából, és segítenek a járművezetőknek jobban látni és láthatóvá válni különböző vezetési körülmények között. Ezek az izzók megbízhatóak és rendkívül hatékonyak a közúti világítás terén. Az izzók időszakos ellenőrzése és cseréje fontos ahhoz, hogy a jármű mindig optimális állapotban legyen és megfeleljen a közúti biztonsági előírásoknak.

Gyártó: Mannol
Kiváló minőségű német izzó, mely fehér fénye megfelel a legújabb trendeknek, sőt 30%-al nagyobb látótávolság a hagyományos izzókhoz képest. Az izzó európai engedélyszámmal rendelkezik, így használható..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Osram
Amerikai autókba használható HB4A izzó. Prémium minőségű német termék, mely rendelkezik a szükséges európai minősítéssel is, így a hatályok jogszabályok érvényében ez EU teljes területén használható. ..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Osram
Az innovatív lézeres ablációs technológiának köszönhetően a NIGHT BREAKER LASER halogén fényszóró lámpák akár 150% -kal is jobban világÍtanak a minimális törvényi előíráshoz képest. A csúcstechnológiá..
11 990Ft
Nettó ár:9 441Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail