Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

HB1 (P29t)

Az HB1 izzók olyan autóvilágítási elemek, amelyek fontos szerepet játszanak a járművilágításban. Ezek a izzók a hagyományos izzók közé tartoznak, és két különböző fényszóró funkciót szolgálnak ki az autókban. Az alábbiakban egy részletes leírást talál a HB1 izzókról:

HB1 Izzók - Két Fényszóró Funkció Egy Izzóval

Az HB1 izzók, más néven 9004 típusú izzók, olyan fényszóró izzók, amelyek két fontos funkciót látnak el az autók világításában. Ezek a izzók kiválóan alkalmasak a közúti biztonság és a láthatóság növelésére mind nappal, mind éjszaka.

Főbb Jellemzők:

  • Két Fényerő: Az HB1 izzók két különböző fényerővel rendelkeznek egyetlen izzótesten belül. Egyik része a távfényszóró, másik része pedig a közúti fény.

  • Távfényszóró: A távfényszóró funkció lehetővé teszi az erősített és messzebbre irányuló fényszóró használatát, amely segít a sötét és nehezen látható útszakaszok kivilágításában.

  • Közúti Fény: A közúti fény funkció a normál közúti láthatóságot biztosítja, és a többi közlekedővel való találkozás során elkerüli a túlzott vakítást.

  • Hosszú Élettartam: Az HB1 izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, ami csökkenti az izzók rendszeres cseréjének szükségességét.

  • Könnyű Telepítés: Ezek az izzók általában könnyen telepíthetők, és a legtöbb jármű fényszórórendszeréhez megfelelően illeszkednek.

Az HB1 izzók hatékonyan és megbízhatóan működnek a járművilágításban, és lehetővé teszik a vezetőknek, hogy megfelelően lássanak és láthatók legyenek különböző vezetési körülmények között. Az izzók két funkciójuk révén hozzájárulnak a közúti biztonsághoz, és nélkülözhetetlenek az autóvilágítási rendszer megfelelő működéséhez. Az izzók rendszeres ellenőrzése és időszakos cseréje fontos a láthatóság és a vezetési biztonság fenntartásához.

Nincs listázható termék ebben a kategóriában.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail