Légnyomásmérők
Menü
Kosár

DECEMBER 23-TÓL JANUÁR 8.-IG SZABADSÁGON LESZÜNK!
EZ IDŐSZAK ALATT NEM LESZÜNK ELÉRHETŐK SEMMILYEN FORMÁBAN!

Légnyomásmérők

Gyártó: Carmotion
Digitális kijelzéssel rendelkező gumiabroncs futófelület mélységet mérő műszer, mely  0 - 25,4mm profilmélységet tud precízen mérni. A nagy méretű kijelzőnek köszönhetőn a megejelenített érték ki..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: M.N.C.
A gumiabroncsokról történő gondoskodás nem merülhet ki a téli / nyári abroncsok kicserélésével. Légnyomásukat rendszeresen ellenőrizni kell, kitűnő eszköz erre a célre ez a digitális nyomásellenőrző. ..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: Automax
Személygépkocsik, teherautó, motorkerékpárok, kerékpárok keréknyomás ellenőrzésére kifejlesztett mérőműszer. A szerkezet segítségével elleőrízhető, hogy megfelelő-e légnyomás a gumiabroncsban. Csak he..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: 4Cars
Nehezen hozzáférhető, vagy duplasoros kerekhez kialakított keréknyomás ellenőrző. Teherautók, buszok, kamionok, traktorok, illetve további nehézgépjárművek keréknyomás ellenőrzésére szolgál. A műszer..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Bottari
Motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz, és személyautókhoz használható keréknyomás ellenőrző műszer. Sárga hátlapú kontrasztos mutatóján tökéletes leolvasható a mért érték. Csak rá kell helyezni a szelepre..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Lampa
Kompresszorok levegőcsővére csatlakoztatható pisztoly, mely segítségével meg lehet mérni a kerekekben a légnyomást, továbbá porfújásra és kerékfújásra is alkalmazható...
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Automax
Portarlanításra használható levegőpisztoly, melynek használatához tartályos kompresszorra van szükség. Ideális gumiszerelő műhelyeknek, autószerelőknek és autápolással foglalkozó cégeknek is. A kompre..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)