Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Tolatóradarok

Tolatóradarok

A tolatóradarok, más néven parkolóradarok vagy tolatósegéd rendszerek, nélkülözhetetlen eszközei lettek a modern autózásnak. Ezek az eszközök ultrahangos, radaros, vagy más érzékelő technológiák segítségével működnek, amelyek érzékelik a jármű mögötti vagy előtti akadályokat, és segítenek a sofőrnek a parkolásban és a tolatásban.

A tolatóradar rendszerek többnyire hangjelzéssel, vagy vizuális visszajelzéssel - például LED vagy LCD kijelzőn keresztül - tájékoztatják a vezetőt az akadályok távolságáról és helyzetéről. Egyes rendszerek a jármű infotainment rendszerébe integrálva, akár a tolatókamera képével együtt is képesek információt nyújtani.

Az ultrahangos szenzorok általában a jármű lökhárítóiba vannak beépítve, és az ultrahangos hullámok visszaverődését használják az akadályok távolságának és helyzetének meghatározására. A tolatóradar rendszerek telepítése utáni beállítások és kalibráció biztosítják, hogy pontosan és megbízhatóan működjenek.

Az autógyártók gyakran kínálnak előre telepített tolatóradar rendszereket új járműveikben, de utólagos beszerelésre is van lehetőség, így a használt autók tulajdonosai is élvezhetik ennek a technológiának a kényelmét és biztonságát. Az utólagos beszerelésű rendszerek széles választékban érhetők el, különböző árkategóriákban és funkcionalitásban, lehetővé téve a járművezetők számára, hogy a saját igényeiknek megfelelően válasszanak rendszert.

A tolatóradarok használata jelentősen csökkenti a parkolás közbeni koccanások és karcolások esélyét, növeli a biztonságot a parkolóhelyeken és szűk helyeken történő manőverezés során. Emellett, a növekvő forgalom és a parkolóhelyek méretének csökkenése miatt egyre inkább szükségessé válnak ezek az eszközök a mindennapi autózásban.

Gyártó: Global
A tolatóradar ultrahangos technológiával dolgozik, ami lehetővé teszi, hogy a vezetők pontosan érzékeljék az akadályokat és távolságokat manőverezés közben. Ez a rendszer négy érzékelővel rendelkezik,..
4 950Ft
Nettó ár:3 898Ft
Gyártó: M.N.C.
Egy rendkívül innovatív termék, amely nem igényel barkácsolást, diszkrét, észrevehetetlen mégis nagyszerűen működik. A tolatószalag telepítéséhez nem kell a lökhárítót megfúrni, úgy mint a hagyományos..
10 990Ft
Nettó ár:8 654Ft
Tolatóradar rejtett EMR tolatószalgos érzékelővel 54992A Tolatóradar rejtett EMR tolatószalgos érzékelővel 54992A
-9 %
Gyártó: M.N.C.
Egy rendkívül innovatív termék, amely nem igényel barkácsolást, diszkrét, észrevehetetlen mégis nagyszerűen működik. A tolatószalag telepítéséhez nem kell a lökhárítót megfúrni, úgy mint a hagyományos..
8 990Ft 9 900Ft
Nettó ár:7 079Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail