Menü
Kosár

Ablakmosó rendszerek

Ablakmosó rendszerek

 

Az autók ablakmosó rendszere egy olyan fontos része a járműveknek, amely lehetővé teszi a vezetők és utasok számára a jármű kerekei által dobott szennyeződések, szennyeződések és az időjárási viszontagságok miatt koszos vagy zavaros ablakok tisztítását. Az ablakmosó rendszerek számos fontos elemet tartalmaznak, és hozzájárulnak a vezetői látáshoz és a közúti biztonsághoz.

Ablakmosó Rendszer:

Az ablakmosó rendszer egy olyan mechanizmus az autókban, amelynek célja a szélvédő és a jármű egyéb ablakainak tisztán tartása és víztelenítése. Ez nélkülözhetetlen része a járműbiztonságnak és a vezetői látásnak, különösen esős, sáros vagy hóval borított utakon való közlekedés során.

Főbb Elemei:

  1. Ablakmosó Tartály: Az ablakmosó rendszer tartályban tárolja a mosófolyadékot. A tartály lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű mosófolyadék álljon rendelkezésre a tisztításhoz.

  2. Szivattyú: A szivattyú feladata a mosófolyadék a tartályból a szélvédőre vagy más ablakra való szállítása. A vezérlőgombok segítségével aktiválható.

  3. Szórófejek (spriccelők): A szórófejek a jármű szélvédőjére vagy ablakaira irányítják a mosófolyadékot. Általában két szórófej található, amelyek vízsugarat bocsátanak ki a szélvédőre.

  4. Mosófolyadék: A mosófolyadék tartalmaz vízet és tisztítószert, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és a koszt az ablakokról. A mosófolyadék télen gyakran tartalmaz fagyállót is.

  5. Ablakmosó vezetékek: Feladata, hogy a tartályból a spriccelő fejekhez eljutassa az ablakmosó folyadékot. Ezek belső átmérőjéne mérete többnyira 4 mm.

Működése:

Amikor a vezető aktiválja az ablakmosó rendszert, a szivattyú felszívja a mosófolyadékot a tartályból, majd nyomás alatt kiszórja azt a szórófejeken keresztül az ablakra. A vízsugarak hatékonyan lemossák a szennyeződéseket és a koszt, biztosítva a jó látást.

Téliesítés:

Téli körülmények között az ablakmosó rendszer fagyállót tartalmazhat a mosófolyadékban, hogy megakadályozza a rendszer befagyását hideg időben. Ez különösen fontos hideg éghajlaton vagy téli időjárási viszonyok között.

Az ablakmosó rendszerek az autók biztonságos és hatékony működéséhez elengedhetetlenek. Rendszeres karbantartás és a megfelelő mosófolyadék használata segít megőrizni a rendszer hatékonyságát, és biztosítja a tiszta és jó látást minden vezetési körülmények között.

Ablakmosó cső (átmérő 4mm) Ablakmosó cső (átmérő 4mm)
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Ablakmosó rendszereknél legtöbbször használt lágy PVC cső. Legtöbb esetben a 4 mm átmérőjű csöveket használják az autókban. A feltűntett ár méterre vonatkozik. Minimális rendelhető mennyiség: 1 mét..
150Ft
Nettó ár:118Ft
Ablakmosó fej univerzális  2 spriccnis
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Két irányban elálló ablakmosó fej. Tű segítségével kalibrálható a szórása a fejeknek. A spriccni végére a szokványos méretű 4mm-es belső átmérővel rendelkező cső csatlakoztatható...
350Ft
Nettó ár:276Ft
Gyártó: Bright Ride
A régi elfáradt gumicsövet és az ablakmosó rendszert könnyedén ki tudja cserélni ezzel a készlettel. A csomagban található cső hossza 200 cm-es így szinte bárhová elér ahová szükséges. A termék s..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Ablakmosó rendszerekhez toldócső 4 mm-es csőre
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Műanyag toldócső folyadék továbbításához. 4 mm-es belső átmérővel rendelkező csövekre szerelhető. A csatlakozó önszorítós, azaz csőbe dugva megszorul. Ablakmosó rendszerekhez tökéletes megoldás. Vissz..
200Ft
Nettó ár:157Ft
Ablakmosó rendszerhez T elosztó 4 mm-es csőre
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Kifejezetten folyadék elvezetésére használható T elosztó, mely 4 mm-es csőre csatlakozik, így tökéletes választás autó ablakmosó rendszereihez...
350Ft
Nettó ár:276Ft
Ablakmosó visszacsapó szelep Ablakmosó visszacsapó szelep
Legjobban keresett
Gyártó: OEM
Megakadályozza, hogy a szélvédőmosó visszakerüljön a tartályba, így a csőben maradva azonnali spriccelést tesz lehetővé a következő használat során.Felszerelhető az alábbi csőre A cső belső átmér..
990Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: OEM
Utólagosan beépíthető fényszóró mosó rendszer. A XENON izzók használatához kötelező feltétel. Kiegészítő kapcsolóról vezérelhető a rendszer.Univerzális, a legtöbb középkategóriás autóba beépíthető. A..
4 350Ft
Nettó ár:3 425Ft
Gyártó: OEM
Ha elromlott a régi, vagy nem kapni az autóhoz ablakmosó rendszert, vagy egyedi megoldásokra használható univerzális szélvédőmosó rendszer. A rendszer bekötését bízzuk szakemberre, ugyanis műszaki ism..
5 350Ft
Nettó ár:4 213Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail