Üvegtisztítók, védők
Menü
Kosár

Üvegtisztítók, védők

Üvegtisztítók, védők

Az autókarbantartás során használt üvegtisztítók és üveg vízlepergetők kiváló segítséget nyújtanak abban, hogy az autóüvegek tiszták és átlátszóak maradjanak.

Az üvegtisztítók olyan speciális összetevőkből állnak, amelyek hatékonyan eltávolítják az üvegen lerakódott port, szennyeződést és zsíros foltokat.

Az üveg vízlepergetők pedig egy speciális bevonatot képeznek az üvegen, amely segít abban, hogy a vízcseppek ne tapadjanak meg rajta, így javítva az autóvezetés biztonságát esős időben.

A páramentesítők pedig olyan eszközök, amelyek segítségével csökkenthető a belső térben a pára mennyisége. Ez különösen hasznos lehet nedves időjárás esetén, amikor a pára könnyen lerakódhat az autó szélvédőjén.

Összességében az üvegtisztítók, üveg vízlepergetők és páramentesítők mind olyan eszközök, amelyek segítségével javítható az autóvezetés biztonsága és kényelme. Ezek az eszközök könnyen beszerezhetők és használatuk rendkívül egyszerű, így érdemes beépíteni az autó karbantartási rutinjába.

Gyártó: Autoglym
A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül. A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és polírozó összetevőket tartalmaz amik kívül, be..
4 500 Ft
Nettó ár:3 543 Ft
Gyártó: Autoglym
Tisztít minden autóipari üveget, akril, plexi és műanyag ablakot. A Fast Glass egy csiszolóanyag, wax és szilikonmentes szupertisztító, ami semmilyen maradékot nem hagy a felületen. Ideális mindenfé..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: M.N.C.
Az autós páramentesítő segítségével felveheti a harcot az erős páratartalommal szemben az autóban, lakókocsiban vagy hajóban. A páramentesítő szivacsot nagyjából 2-3 hetente szükséges kiszárítani, ugy..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer csíkmentes ragyogást tesz lehetővé a lehető legkisebb erőkifejtés mellett is. Tisztít, szagtalanít és véd – a speciális permetező EGYENLETESEN oszlatja el a terméket a b..
6 490 Ft
Nettó ár:5 110 Ft
Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511 Láthatlan ablaktörlő szélvédőre 200 ml K2 Vizio K511
Új termék
Gyártó: K2
A K2 INVISIBLE WIPER egy folyékony hidrofób bevonat, amely megkönnyíti a víz elvezetését a szélvédőről esőben történő vezetés közben. Könnyű felvitelének köszönhetően gyorsan létrehoz egy nanorésze..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Univerzális beltéri tisztító spray, mely zsírmentes hármas hatású formulából áll. Tisztít, kondicionál és védelmet nyújt. Használata után csíkmentes és tiszta felület marad. PH semleges termék. A turt..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Páramentesítő aeroszol 200 ml Prevent
-31 %
Gyártó: Prevent
A spray hatóanyaga megakadályozza a pára kialakulását az üvegfelületen, tehát tökéletesen használhatók szélvédők, tükrök, ablakok, szemüvegek bepárásodásának megakadályozására. Továbbá megakadályozza ..
1 200 Ft 1 750 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Motip
A Motip Anti-condens páramentesítő hosszú ideig távoltartja a párát a gépkocsi belső ablakairól, szélvédőjéről és a külső visszapillantó tükrökről. Oldószermentes Belső- és külső használatra egyaránt ..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Rain-X
A RAIN-X használatával biztosíthatja minden időben a tiszta kilátást gépkocsijából. A kialakuló mikroszkopikus polimer réteg megakadályozza a páraréteg kialakulását a szélvédőn, így biztonságosabbá te..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Rain-X
A Rain-X külső (sárga flakon) szélvédőre kenve, kímélheti ablaktörlőjét, mivel kb.50km/h sebességtől a kialakult mikroszkopikus polimer réteg lepergeti a vizet a szélvédőről, így biztonságosabbá teszi..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Rain-X
Tisztítja és kezeli az üvegfelületet, mellyel megnöveli a látási viszonyokat nedves időben. Továbbfejlesztett formula, mely jobb víz-gyöngyképződést eredményez. Segít a hó, jég ónos eső okozta kelleme..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Gyártó: K2
A K2 INVISIBLE WIPER BLADE egy folyékony hidrofób bevonatot hoz létre a kezelt felületen, amely megkönnyíti a víz elvezetését a szélvédőről esőben történő vezetés közben. Könnyű felvitelének köszönhet..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: M.N.C.
Széles körben alkalmazható képernyő és üvegtisztító szett. Folt- és csíkmentes ragyogást biztosít szélvédőknek, ablaküvegeknek, vagy akár notebook, tv, tablet, telefon képernyőknek is. A tartozék mikr..
1 480 Ft
Nettó ár:1 165 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Használja kívül- és belül a tiszta látási viszonyok elérése érdekében. Megbírkózik mindenféle szennyeződéssel, Eltávolítja a dohányfüst okozta foltot, ujjlenyomatokat és a piszkot. Magas alkoholtartal..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a szélvédő esőtaszító jelentősen javítja a láthatóságot az úton mindenféle időjárás esetén, például esőben, havas esőben vagy hóban. Könnyen használható, hirdofób tulajdonságával ez az esőtaszító ..
3 850 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Üvegpolírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q Üvegpolírozó készlet cerium-dioxid-os 100 gr. GB-Q
-11 %
Gyártó: OEM
Nagy tisztaságú cerium-dioxid por, mely szélvédőn és üvegen keletkezett karcok eltávolítására alkalmas. Rendkívül hatékonyan távolítható el vele a keletkezett karcolás. Alkalmas bármilyen hagyomá..
7 990 Ft 8 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: OEM
Nagy tisztaságú cerium-dioxid por, mely szélvédőn és üvegen keletkezett karcok eltávolítására alkalmas. Rendkívül hatékonyan távolítható el vele a keletkezett karcolás. Alkalmas bármilyen hagyományos ..
4 250 Ft
Nettó ár:3 346 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax CLEAR VUE üvegtisztító törlőkendők gyors és egyszerű csíkmentes tisztítást biztosítanak minden üveg- és tükrözött felületen. Az intenzív formula könnyedén kezeli az általános szennyeződé..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Mannol
Gyorsan és hatékonyan távolítja el a szélvédőn és az ablaküvegen keletkezett lerakódásokat, mint például nikotin, zsír, szilikon, viasz maradványokat. A megfelelő kendő használata mellett csíkmentesen..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Vízlepergető spray üvegre (Rain Away) 500ml Motip 000734 Vízlepergető spray üvegre (Rain Away) 500ml Motip 000734
-13 %
Gyártó: Motip
Esős, havas időjárás esetén külső használatra szolgál a termék, mely vízlepergető felületet képez a kezelt felületen. Sokan láthatattlan ablaktörlő lapátnak nevezik, ugyanis 60km/h felett a víz lepere..
2 990 Ft 3 450 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Páramentesítő spray 150ml K2 Auto Fox K631 Páramentesítő spray 150ml K2 Auto Fox K631
Új termék
Gyártó: K2
A K2 Fox páramentesító spray kiváló eszköz arra, hogy az autó szélvédőjén, oldalablakain, illetve visszapillantó tükrein megelőzze a pára kialakulását. Csökkenti a nedvesség felhalmozódását, megszűnte..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Üvegtisztító hab spray 600 ml Motip 000706
Elfogyott
Gyártó: Motip
Nagy hatékonyságú üvegtisztító hab spray, mely rendkívüli módon oldja a szennyeződéseket, zsír – és olajfoltokat. Külső és belső használatra is tökéletes. Nagy kapacitásnak köszönhetően nagyon sokáig ..
1 780 Ft
Nettó ár:1 402 Ft
Tételek: 1 - 22 / 22 (1 oldal)