Menü
Kosár

Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)

Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegtisztító polír)
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Autoglym
 • Termékkód: CGP325
 • Mennyiségi egység: darab
5 200Ft
Nettó ár: 4 094Ft

Autoglym üvegtisztító polír - Autoglym Car Glass Polish

Az Autoglym Car Glass Polish egy multifunkcionális ablaktisztító és polírozó készítmény, amely kifejezetten az autóüvegek tisztán tartására és átlátszóságának helyreállítására lett kifejlesztve. Ez a termék biztosítja, hogy az autó szélvédője és oldalüvegei mindig tökéletes tisztaságúak legyenek, amely kulcsfontosságú a biztonságos közlekedéshez.

Kiemelt Tulajdonságok:

 • Erős Tisztítóhatás: Különleges formulája hatékonyan távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket, így az olajat, fagyantát, rovarmaradványokat, madárürüléket és kátrány származékokat is.
 • Kristálytiszta Ablaküveg: Az eredmény egy kristálytiszta felület, ami javítja az ablaktörlők hatásfokát és növeli a látási viszonyokat vezetés közben.
 • Univerzális Használat: Nemcsak autókban, hanem háztartásban is használható, tökéletes megoldást nyújtva minden típusú üvegfelület tisztításához.
 • Kíméletes és Hatékony: Minden szennyeződést eltávolít roncsolás nélkül, garantálva az üvegfelületek épségét és átlátszóságát.
 • Egyszerű Alkalmazás: A termék használata egyszerű és gyors, különösebb erőfeszítés nélkül, csupán két db puha, tiszta kendővel.

Kiszerelés: A Car Glass Polish 325ml-es kiszerelésben kapható, ami elegendő mennyiséget biztosít a rendszeres használatra.

A Car Glass Polish tökéletes választás mindazok számára, akik egy hatékony, mégis kíméletes megoldást keresnek autójuk és otthonuk üvegfelületeinek tisztán tartásához.

Használata:

Az Autoglym Car Glass Polish használata egy egyszerű, mégis hatékony folyamatot jelent az autóüvegek tisztításához és polírozásához. Az alábbiakban részletesen ismertetem a termék helyes alkalmazásának lépéseit:

 1. Rázás: Mindig rázza fel alaposan a Car Glass Polish flakont használat előtt, hogy az összetevők teljesen összekeveredjenek.

 2. Felvitel: Alkalmazzon egy minimális mennyiségű Car Glass Polish-t egy tiszta pamut rongyra, például az Autoglym Perfect Finishing Cloth-ra. Egyenletesen vigye fel a terméket az üveg felületére.

 3. Rongy Csere: Amint a rongy koszossá válik, fordítsa meg vagy cserélje ki egy másik tiszta darabra.

 4. Ablaktörlők Tisztítása: Ne feledkezzen meg az ablaktörlő lapátok alapos tisztításáról is, hogy maximalizálja a látási viszonyokat.

 5. Szárítás és Fényesítés: Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni, majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamut ronggyal. A rongyot gyakran forgassa meg a legjobb eredmény érdekében.

 6. Extra Tisztítás: Az első és hátsó szélvédő belső felületének extra figyelmet igényelhet a zsíros lerakódások tökéletes eltávolítása érdekében.

 7. További Felhasználás: A termék alkalmas a fém és gumi üvegkeretek tisztítására és polírozására is.

Fontos Figyelmeztetések:

 • NE HASZNÁLJA a Car Glass Polish-t akril, műanyag és fóliázott üvegeken, valamint tükrökön. Ezekre a felületekre az Autoglym Fast Glass a tökéletes választás.
 • Használható minden típusú gépjárművön, hajón, repülőn, valamint háztartási üvegeken és tükrökön.


FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.

Kiszerelés: 325ml

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail