AUTOGLYM INTENZÍV ÜVEGTISZTÍTÓ / ÜVEGPOLÍR

A kristálytiszta ablaküveg kívül és belül

A tiszta szélvédő és oldalüvegek elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A Car Glass Polish tisztító és polírozó összetevőket tartalmaz amik kívül, belül eltávolítanak minden makacs szennyeződést, visszaállítva a tökéletes tisztaságot. Többek közt eltávolítja az olajat, fagyantát, rovarmaradványokat, madárürüléket, kátrány származékokat az üveg felületéről. A kristálytiszta felület javítja az ablaktörlők hatásfokát. Használható háztartásban is. Minden szennyeződést eltávolít roncsolás nélkül. Egyszerűen és gyorsan, különösebb erőkifejtés nélkül lehet vele dolgozni. Gép nem kell a használatához, csak 2db puha, tiszta kendő.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
HASZNÁLAT ELÖTT FELRÁZANDÓ. Tiszta pamut ronggyal, (Autoglym Perfect Finishing Cloth) egyenletesen vigyen föl minimális mennyiséget az üvegre. Fordítsa meg a ruhát, ha már koszos. Végül tisztítsa meg az ablaktörlőlapátokat alaposan. Hagyja a bevonatot teljesen megszáradni, majd gyengéden fényesítse fel egy tiszta, puha pamutruhával. A ruhát gyakran forgassa. Az első és hátső szélvédő belső felülete extra figyelmet igényelhet a zsíros lerakódások tökéletes eltávolítása érdekében.
Használható az fém és gumi üvegkeretek tisztítására és polírozására is.
NE HASZNÁLJA akril, műanyag és fóliázott üvegeken, tükrökön. (Az Autoglym Fast Glass, tökéletes ezekre a felületekre)
Használható minden gépjárművön, hajón repülőn, háztartási üvegeke és tükrökön.

FIGYELMEZTETÉS:
Petróleum származékot tartalmaz. Gyerekektől elzárva tartandó. Gyakori használata bőrszárazságot és repedezést okozhat. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.

Kiszerelés: 325ml


Autoglym Car Glass Polish 325ml (Üvegpolír)

  • 3,400 Ft
  • Nettó ár: 2,677 Ft

Kulcsszavak: üveg tisztító, üveg polírozó krém, legjobb üveg tisztító, kristálytiszta üveg