Menü
Kosár

Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412

Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412
Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412
Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412
Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412
Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: M.N.C.
 • Termékkód: AF100750
 • Mennyiségi egység: darab
1 450Ft
Nettó ár: 1 142Ft

Autós páramentesítő, páraszívó szivacs 500 gr. 57412

Az autós páramentesítő szivacs egy rendkívül hasznos kiegészítő, amely hatékonyan csökkenti a magas páratartalmat az autóban, lakókocsiban vagy hajóban. Ez az eszköz különösen hasznos lehet azokban az időszakokban, amikor a páralecsapódás könnyen előfordulhat az ilyen zárt terekben.

A Páramentesítő Szivacs Jellemzői:

 • Hatékony Páratartalom-csökkentés: A szivacs kiválóan felszívja a párat a levegőből, csökkentve a párásodást és javítva a látási viszonyokat vezetés közben.
 • Rendszeres Karbantartás Szükséges: A szivacs hatékonyságának fenntartása érdekében körülbelül 2-3 hetente szükséges kiszárítani, mivel idővel megtelik párával.
 • Egyszerű Újrahasznosítás: A szivacs újratöltése egyszerű: csak helyezze a mikrohullámú sütőbe 6 percre, és máris újra használatra kész.

Alkalmazási Területek: Az autós páramentesítő szivacs ideális eszköz azok számára, akik szeretnék elkerülni az ablakok párásodását és a rossz látási viszonyokat autóikban, lakókocsikban vagy hajókon.

Könnyű Kezelhetőség: Az autós páramentesítő szivacs könnyen használható és karbantartható, így azok számára is ideális, akik nem szeretnének bonyolult eszközöket használni a pára elleni küzdelemben.

Összességében az autós páramentesítő szivacs egy praktikus és hatékony megoldás a magas páratartalom problémájára, amely jelentősen javíthatja a kényelmet és a biztonságot a zárt terekben.

Használata:

Az autós páramentesítő szivacs használatának lépései egyszerűek és gyorsak, így könnyedén újratölthető és ismét használatba vehető. Az alábbiakban megtalálja, hogyan töltheti újra a szivacsot a mikrohullámú sütő segítségével:

 1. Elhelyezés: Helyezze a páramentesítő szivacsot egy mikrózható tányérra.

 2. Indikátor Ellenőrzése: Győződjön meg arról, hogy a szivacs indikátora felfelé néz. Ez segít biztosítani, hogy a szivacs megfelelően szárítható ki.

 3. Mikrohullámú Sütőbe Helyezés: Tegye a szivacsot a mikrohullámú sütőbe, és állítsa be a készüléket 600 Watt teljesítményre. Hagyja a szivacsot a sütőben 6 percig.

 4. Újratöltés Kész: Miután a 6 perc letelt, az autós páramentesítő szivacs újra használatra kész.

Alternatív Újratöltési Módszerek:

 • Az autós páramentesítő szivacsot radiátoron vagy közvetlen napsugárzás hatására is újra tudja tölteni, bár ez a folyamat több időt vehet igénybe.

Ez a módszer gyors és hatékony megoldást nyújt a páramentesítő szivacs újratöltésére, biztosítva, hogy a termék mindig a legjobb állapotban legyen a hatékony páramentesítés érdekében. Az autós páramentesítő szivacs kiváló eszköz a magas páratartalom elleni küzdelemben, növelve a vezetési kényelmet és biztonságot.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail