Menü
Kosár

Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)

Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)
Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)
Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)
Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)
Autoglym Fast Glass 500ml (gyors üvegtisztító)
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Autoglym
 • Termékkód: FG500
 • Mennyiségi egység: darab
4 900Ft
Nettó ár: 3 858Ft

Autoglym prémium szélvédő és üvegtisztító spray

Az Autoglym Fast Glass egy prémium minőségű üvegtisztító, amelyet kifejezetten az autóipar számára fejlesztettek ki, de sokoldalúságának köszönhetően széles körben alkalmazható. Ez a termék tökéletes választás minden típusú autóüveg, beleértve az akrilt, plexit és egyéb műanyag ablakok tisztítására.

Jellemzők:

 • Csiszolóanyag, Wax és Szilikonmentes: Az Autoglym Fast Glass egy speciális formula, ami nem tartalmaz csiszolóanyagot, waxot vagy szilikont, így garantálva, hogy semmilyen maradékot nem hagy a tisztított felületen.
 • Sokoldalú Alkalmazás: Ideális választás mindenféle üvegen, üveghelyettesítőkön, tükrökön, műanyagokon, fényezéseken, valamint az autókban használt videó és navigációs kijelzők tisztítására. Emellett használható bukósisakokon is.
 • Hatékony Tisztítóhatás: Gyorsan és biztonságosan távolítja el a közlekedés során keletkező szennyeződéseket, mint a port, bogármaradványokat, fanedveket, olajat, zsírt, madárürüléket, valamint a polírozás során keletkezett maradványokat a fényezésről és a műanyag elemekről.
 • Általános Használat: Alkalmas minden kemény felület tisztítására az autóban és kívül-belül, beleértve a műszerfalakat és ajtókereteket.

Alkalmazás: Az Autoglym Fast Glass könnyen alkalmazható, gyors és hatékony megoldást nyújt az autóüvegek és egyéb felületek tisztítására, növelve ezzel a vezetési biztonságot és kényelmet.

Kiszerelés: Ez a termék kényelmes, használatra kész kiszerelésben érhető el 500 ml flakonban.

Az Autoglym Fast Glass tökéletes megoldás azok számára, akik egy gyors, hatékony és sokoldalú üvegtisztítóra vágynak, amely minden típusú felületen kiváló eredményt biztosít.

Használata:

Az Autoglym Fast Glass egy sokoldalúan használható üvegtisztító, amely ideális az autóüvegek és egyéb felületek tisztán tartásához. Az alábbiakban megtalálja a termék használatának egyszerű lépéseit:

 1. Alkalmazás: Fújja a készítményt közvetlenül a tisztítandó felületre. Használhat papír törlőkendőt vagy pamutruhát a termék eloszlatásához és a felület tisztításához.

 2. Kijelzők Tisztítása: Amennyiben az autó videó- vagy navigációs kijelzőjét szeretné tisztítani, fújja a terméket közvetlenül egy Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre kendőre, majd törölje át vele a kijelzőt.

 3. Makacs Szennyeződések: Madárürülék, fanedv vagy polírszer maradványok eltávolításakor szükség lehet a felület áztatására vagy az eljárás ismétlésére. Erősen szennyezett üvegfelületeken használjon Car Glass Polish-t a legjobb eredmény érdekében.

 4. Fényezés Újrakezelése: Amennyiben a Fast Glass-t a fényezésen alkalmazta, utána ajánlott az adott felületet Super Resin Polish-szal újrakezelni.

 5. Újrakezelés: Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

Alternatív Használat: Az Autoglym Fast Glass nem csak autókhoz, hanem lakókocsikhoz, hajókhoz, teherautókhoz, furgonokhoz, motorbiciklikhez és háztartási felületekhez is kiválóan használható.

FIGYELMEZTETÉS:
Gyerekektől elzárva tartandó. Lenyelése esetén ne hánytasson: azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg ezt a cimkét vagy palackot. Szembe kerülés esetén, tiszta vízzel öblítse ki.

 

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail