Menü
Kosár

Csomagleszorító hálók

Csomagleszorító hálók

A csomagleszorító hálók kategóriában különböző méretű és típusú hálók találhatók, amelyek célja a csomagok biztonságos és stabil rögzítése a jármű belsejében. Ezek a hálók erős, tartós anyagokból készülnek, ellenállva a szakadásnak és a kopásnak, így hosszú távú használatot biztosítanak. A hálók különböző méretekben érhetők el, hogy minden járműtípushoz és csomagtérhez illeszkedjenek. Egyszerűen felszerelhetők, praktikusak és hatékonyak, ideálisak mindennapi használatra, hosszabb utazásokra és a rakomány stabilitásának növelésére.

A csomagleszorító hálók kiváló megoldást nyújtanak arra, hogy a csomagok ne mozogjanak szállítás közben, így növelve a biztonságot és a rendet az autóban. Az oldal kínálatában található hálók különféle rögzítési lehetőségekkel rendelkeznek, mint például horgok vagy elasztikus kötelek, amelyek még rugalmasabb és stabilabb rögzítést tesznek lehetővé. A csomagleszorító hálók ideálisak sportfelszerelések, bevásárlótáskák, szerszámok és egyéb tárgyak biztonságos szállítására.

Az eszközök könnyen kezelhetők és tárolhatók, amikor nincsenek használatban. A minőségi anyagoknak köszönhetően ezek a hálók hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújtanak, akár mindennapi használat során, akár hosszabb utazások alkalmával. A különböző méretű és típusú csomagleszorító hálók között minden autótulajdonos megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást, legyen szó kisebb csomagokról vagy nagyobb, nehezebb tárgyakról.

Gyártó: 4Cars
Árurögzítő csomagtartó háló. Feladata, hogy a tetőcsomagtartóra helyzet kisebb méretű csomagokat kellóképpen rögzítse a csomagtartóhoz. Nagyon praktikus megoldás bőröndök szállításakor, illetve egyéb ..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Gyártó: Carmotion
Elsősorban csomagtartóban ajánlott a használata. Praktikus megoldást kínál csúszkáló, esetleges törékeny csomagok egyszerű rögzítésére. A hálón található 12db műanyag kampó biztosítja az áruk jó rögzí..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Autolife
A tépőzáras csomagrögzítő pántunk segítségével könnyedén rögzítheti elsősegély dobozát, szervíz tasakját, tűzoltó készülékét, motorolaját és egyéb fontos kiegészítőit. A 2x60 cm hosszúságú, erős tépőz..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Univerzális fix gél rögzítő pad, csomagokhoz, tablethez stb 97006 Univerzális fix gél rögzítő pad, csomagokhoz, tablethez stb 97006
-10 %
Gyártó: 4Cars
Funkció: Univerzális tárolás gépjárműben, háztatásban. Tapadós gumi gél pad, erős, rugalmas és csúszásmentes. Erős tapadási képességű és rendszeres tisztítással újra felhasználható. Nem tartalmaz ra..
990Ft 1 100Ft
Nettó ár:780Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail