Menü
Kosár

Vadriasztók

Vadriasztók

A nyestek és rágcsálók gyakori problémát jelentenek mind a háztartásokban, mind a mezőgazdaságban. Ezek az állatok különféle károkat okozhatnak, mint például élelmiszer-elvesztés, kábelrágás és növénykárosítás. Emellett a vadállatok, mint például szarvasok, is veszélyt jelenthetnek közúti közlekedés során. A megelőzés és a kontroll érdekében számos módszer áll rendelkezésre, beleértve az ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztókat, a nyestriasztó sprayket és a vadriasztó sípokat.

Ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztók: Ezek a készülékek ultrahangos jeleket bocsátanak ki, amelyek a nyestek és rágcsálók számára kellemetlenek, de az emberi hallás számára észrevehetetlenek. Ezek a készülékek különösen hatékonyak autók és házak védelmében, ahol az állatok által okozott károk jelentős költségeket vonhatnak maguk után. Az ultrahangos riasztók energiatakarékosak, és gyakran használnak alacsony fogyasztású 12V-os rendszereket.

Nyestriasztó sprayk: Ezek a vegyi alapú termékek olyan illatanyagokat tartalmaznak, amelyek elriasztják a nyesteket és más állatokat. Ezeket a sprayket gyakran alkalmazzák autók motorterében vagy épületek környékén, ahol az állatok behatolását szeretnék megakadályozni. Fontos, hogy a sprayket rendszeresen alkalmazzák, mivel hatékonyságuk idővel csökken.

Vadriasztó sípok: A vadriasztó sípok elsősorban közúti járműveken alkalmazott eszközök, amelyek célja a vadállatok, különösen a szarvasok és más nagyobb állatok távol tartása a közúti közlekedés során. Ezek a sípok egyfajta ultrahangot bocsátanak ki, amikor a jármű mozog, így figyelmeztetve az állatokat, hogy közeledik egy jármű. Bár a vadriasztó sípok hatékonysága változó, sok sofőr használja őket az állatokkal való ütközés kockázatának csökkentése érdekében.

Ezek a módszerek segítenek a nyestek, rágcsálók és vadállatok által okozott károk és veszélyek minimalizálásában, miközben humánus és környezetbarát megoldást nyújtanak az állatok elriasztására.

Gyártó: Carpoint
Ismerje meg innovatív ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztó készülékünket, amely kifejezetten autók védelmére lett kifejlesztve. Ez a készülék különleges ultrahangot bocsát ki, amely hatékonyan távol..
8 350Ft
Nettó ár:6 575Ft
Gyártó: 4Cars
Az ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztó készülék kifejezetten ajánlott autók, buszok és egyéb közlekedési eszközök számára. Ez a modern technológiai megoldás kiválóan alkalmas a nyestek által okozot..
7 850Ft
Nettó ár:6 181Ft
Gyártó: Carmotion
A Multifunkciós autóba szerelhető rágcsálóriasztó egy innovatív megoldás a járművek motorterének védelmében a nyestek, patkányok és más rágcsálók ellen. Ez a készülék nem csak ultrahangos jelet bocsát..
8 990Ft
Nettó ár:7 079Ft
Gyártó: Prevent
A Prevent hatékony nyestriasztó aeroszolja egy kiváló választás a járművek kábeleinek és vezetékeinek védelmére. Ez az innovatív termék egy speciális, színtelen és ragacsos bevonatot képez a keze..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: Motip
A Motip nyestriasztó spray egy gyors és közvetlen hatású rágcsálóriasztó szer, amely kifejezetten a nyestek és más rágcsálók által okozott károk megelőzésére lett kifejlesztve. Ez a termék különösen h..
3 580Ft
Nettó ár:2 819Ft
Gyártó: Kunagone
A természetes állati szőrből készült nyestriasztó csomag egy egyedülálló és környezetbarát megoldás a nyestek és rágcsálók távoltartására. Ez a csomag természetes összetevőkből, mint például kutya hők..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Ultrahangos rágcsáló és nyestriasztó 12V 30067/55644B Ultrahangos rágcsáló és nyestriasztó 12V 30067/55644B
-40 %
Gyártó: Bottari
Az ultrahangos rágcsálóriasztó egy kiemelkedően hatékony eszköz azok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk elektronikai kábeleit és berendezéseit a rágcsálók, különösen a nyestek és nyusztok által..
2 550Ft 4 250Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: Automax
Az egysípos vadriasztó egy modern és hatékony eszköz, amelyet autók, motorok és más járművek számára terveztek a vadállatokkal való ütközés elkerülése érdekében. Az eszköz külseje modern design-nal re..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Vadriasztó dupla sípos, autóra Vadriasztó dupla sípos, autóra
Legjobban keresett
Gyártó: All Ride
A dupla sípos vadriasztó kiváló megoldást nyújt azok számára, akik növelni szeretnék biztonságukat vadállatokkal sűrűn lakott területeken történő utazás közben. Ez a készülék választható átlátszó (szí..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: 4Cars
A szimpla sípos vadriasztó tökéletes választás azoknak, akik kisebb helyen is elférő, hatékony megoldást keresnek a vadállatokkal való ütközések elkerülésére utazásaik során. Ez a kompakt készülék kiz..
650Ft
Nettó ár:512Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail