Prevent
Menü
Kosár

Prevent

Gyártó: Prevent
Ez a féktisztító aeroszol magas kihozatalának és hatékony összetételének köszönhetően rendkívül eredményesen alkalmazható tárcsa- és dobfékek, dinamók, generátorok, kuplungtárcsák tisztítására. Segíts..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Prevent
Hatékony nyestriasztó aeroszol, mely a járművek kábeleinek , vezetékeinek védelmére ajánljuk. Az aeroszol színtelen, ragacsos bevonatot képez, emiatt a nyestek az így kezelt felületet elkerülik. Egy k..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Gyártó: Prevent
A spray hatóanyaga megakadályozza a pára kialakulását az üvegfelületen, tehát tökéletesen használhatók szélvédők, tükrök, ablakok, szemüvegek bepárásodásának megakadályozására. Továbbá megakadályozza ..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Prevent
A kendő gépjárművekre tapadt rovarszennyeződések eltávolítására alkalmas. A nedvesített, tehát a használatához nincsen szükség egyéb rovareltávolító szerre. Kiszerelés: 20db kendő / csomag Haszn..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Tűzoltó aeroszol spray 600 ml Prevent
Új termék
Gyártó: Prevent
A tűzoltó aeroszol szilárd és folyékony gyúlékony anyagok (pl. papír, fa, műanyag, üzemanyagok, oldószerek) kezdődő tüzeinek oltására alkalmas. Megfelel feszültség alatt álló elektromos berendezések t..
4 650 Ft
Nettó ár:3 661 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)