Kormányvédők
Menü
Kosár

Kormányvédők

Kormányvédők
Gyártó: Lampa
Gyöngyvászon kormányvédő japán autókba Az egyik legjobb verejték elnyelő kormányvédő. Speciálisan kialakított felülete megakadályozza a kéz megcsúszását és kellemes, kényelmes fogást biztosít. Japán ..
4 350 Ft
Nettó ár:3 425 Ft
Gyártó: Lampa
Bézs kormányvédőPrémium minőségű bézs színű kormányvédő, mely rendelkezik egy izzadságelvezető gyongyvászon réteggel, ezen felül a kényelmes, puha fogásért egy erősített műbör réteg felel. Kiváló minő..
5 450 Ft
Nettó ár:4 291 Ft
Gyártó: 4Cars
Bézs kormányvédőMutatós, kellemes tapintású univerzális kormányvédő, mely nem csak megvédi a kezet a csúszástól, hanem egyedivé tesz az autó belterét is. A kormányvédő műbőrből készült, így felülete c..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Compass
Bézs-fekete kormányvédő Univerzális kormányvédő, a legtöbb európai és amerikai autóban használható. Összeállításának köszönhetően rendkívül stabil fogást tesz lehetővé, ezen felül kiválóan elnyeli az..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Gyártó: Compass
Kék-fekete kormányvédő Univerzális kormányvédő, a legtöbb európai és amerikai autóban használható. Összeállításának köszönhetően rendkívül stabil fogást tesz lehetővé, ezen felül kiválóan elnyeli az ..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Gyártó: Compass
Piros-fekete kormányvédő Univerzális kormányvédő, a legtöbb európai és amerikai autóban használható. Összeállításának köszönhetően rendkívül stabil fogást tesz lehetővé, ezen felül kiválóan elnyeli a..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Gyártó: Compass
Szürke-fekete kormányvédő Univerzális kormányvédő, a legtöbb európai és amerikai autóban használható. Összeállításának köszönhetően rendkívül stabil fogást tesz lehetővé, ezen felül kiválóan elnyeli ..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: 4Cars
Fekete bőr kormányvédőNagyon strapabíró, kiváló fogású, erős bőr kormányvédő, mely a legtöbb autó kormánykerekére tökéletesen használható. Kiváló, csúszásmentes és kényelmes fogást biztosít, segíti a ..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: 4Cars
Króm betétes bőrhatású kormányvédő Univerzális kormányvédő, mely megakadályozza a kormány kopását és stabil és kényelmes tartást biztosít. Ez a kormányvédő követi a terndeket, ugyanis a beépített sz..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Kormányvédő 37-39cm bőrhatású sima fekete Original 16288
-15 %
Gyártó: Bottari
Fekete kormányvédőUniverzális kormányvédő, a legtöbb európai és amerikai autóban használható. Összeállításának köszönhetően rendkívül stabil fogást tesz lehetővé, ezen felül kiválóan elnyeli az izzads..
1 690 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 331 Ft
Gyártó: 4Cars
Elasztikus kormányvédőBársonyos tapintású, rugalmas anyag, mely a legtöbb kormányvédőhöz képest vékony, így jelentősen nem vastagítja a kormányt. Kellő fedést és védelmet biztosít. Javítja a vezetési ..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Gyártó: HD
  Bőr kormányvédő 38cm Valódi, jó minőségű bőrből készült kormányvédő. Kényelmes és csúszásmentes fogást biztosít. Használatával biztonságosabb a vezetés, ugyanis megelőzi a kormány megcsús..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Gyártó: Maxspeed
Kuro Sport kormányvédő Az egyik legsikeresebb fekete kormányvédő. Egyszerűe, letisztult, kényelmes fogású, jól szellőző, izzadságelvezető és tartós. Az elasztikus formájának köszönhetően rendkívül j..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Carcommerce
Fekete Nubuk kormányvédő Nubuk bőrből készült prémium kormányvédő, fehér hullám mintás varrással. Minimalista design kedvelőinek különösen ajánlott ez a kormányvédő. A nubuk tapintását meg kell szokn..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: HD
Raszteres mélyített kormányvédő A kormányvédő raszteres kialakításának köszönhetően jól elvezeti a kéz által okozott izzadságot, ezáltal csökkenté a kéz megcsúszásából fakadó veszélyt. A mélyítések p..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Bottari
Special Grip fekete kormányvédőCsúszásmentes felülettel ellátott kormányvédő, mely nem csak, hogy stabil fogást biztosít, hanem kialakításának köszönhetően masszírozza a tenyeret is. A kormányvédő kiv..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: HD
Bordázott szőrös kormányvédőTeljesen univerzális kormányvédő, melynek a plüssös szőrmés kialakítása miatt eszement kényelmes a fogása. Télen ráadásul meleg érzetet is ad. Bordázott felülete jobb tapad..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Bottari
Puppy kormámyvédőUniverzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik.A korményvédő egyik oldalán egy kutyus található a másik oldalán tappancsok. A Puppy széria kifejezet..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Gyártó: Compass
Hullámos kék kormányvédőStílusos kormányvédő egyedi kialakítással, mely nem csak, hogy egyedivé teszi az autó belsejét, de biztonságosabbá teszi a vezetést is. A kormányvédőn használt pasztell szín&nb..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Compass
Steppelt kék kormányvédőStílusos kormányvédő egyedi kialakítással, mely nem csak, hogy egyedivé teszi az autó belsejét, de biztonságosabbá teszi a vezetést is. A kormányvédőn használt pasztell szín&nb..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Gyártó: Bottari
My Fairy kormányvédő Univerzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik. A My Fairy széria kifejezetten hölgyeknek készült. Egyedivé teszi az autó belterét, megakadályo..
2 250 Ft
Nettó ár:1 772 Ft
Gyártó: Bottari
Oriental Flower kormányvédő 29201 Univerzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik. Az Oriental Flower széria kifejezetten hölgyeknek készült. Egyedivé teszi az autó ..
1 660 Ft
Nettó ár:1 307 Ft
Gyártó: Compass
Pasztell piros-fekete kormányvédőStílusos kormányvédő egyedi kialakítással, mely nem csak, hogy egyedivé teszi az autó belsejét, de biztonságosabbá teszi a vezetést is. A kormányvédőn használt pasztel..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Compass
Hullámos piros kormányvédőStílusos kormányvédő egyedi kialakítással, mely nem csak, hogy egyedivé teszi az autó belsejét, de biztonságosabbá teszi a vezetést is. A kormányvédőn használt pasztell szín&..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Bottari
Bottari Ergon 38cm-es fekete kormányvédőEgyedi kialakítású, több részből összerakott praktikus és design-os kormányvédő, mely kitűnően elvezeti az izzadságot a raszteres résznél, továbbá a bordázott f..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Gyártó: Bottari
Dog Love csajos kormányvédő Univerzális kormányvédő, mely a 38cm átmérőjű kormányokra tökéletesen illeszkedik. A Dog Love széria kifejezetten hölgyeknek készült. Egyedivé teszi az autó belterét, mega..
2 120 Ft
Nettó ár:1 669 Ft
Gyártó: Compass
Hullámos szürke kormányvédőStílusos kormányvédő egyedi kialakítással, mely nem csak, hogy egyedivé teszi az autó belsejét, de biztonságosabbá teszi a vezetést is. A kormányvédőn használt pasztell szín..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Tételek: 1 - 27 / 61 (3 oldal)