Menü
Kosár

Kipufogó javítók

Kipufogó javítók
Kipufogó javításokhoz és új kipufogók összeillesztéséhez szükséges anyagok találhatók ebben a kategóriában. Legyen szó házi javításról, vagy új kipufogó elem beillesztésről, itt megtalálja a keresett terméket hozzá. Kipufogókat nem szükséges minden esetben cserélni, kisebb műszaki érzékkel akár mi magunk is könnyedén elvégezhetjük a kipufogó rendszerünk javítását. Kisebb és közepes méretű korrodálások, lyukak, összeillesztési kifújások könnyedén javíthatók. A kipufogó javító szalagok segítségével például lyukakat, korrodálásokat tudunk javítani, a kipufogó tömítő paszták pedig összeillesztéseknél illetve kisebb kifújásoknál tud nagyon hasznos lenni.
Gyártó: Presto
Kipufogó csövén keletkezett lyukak és egyéb hibák tartós javítására szolgáló alumínium szalag, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve a nedvességnek is. Jól tapad bármilyen felülethez, így akár..
2 450Ft
Nettó ár:1 929Ft
Gyártó: Technicqll
Ez a kipufogó javító alumínium szalag egy magas hőmérsékletnek ellenálló, öntapadó szalag, mely különösen alkalmas a kipufogórendszerek megbízható és tartós javítására. A 0,1 mm vastagságú alumíniumfó..
1 500Ft
Nettó ár:1 181Ft
Gyártó: Versachem
A szalag körbetekerésével tartósan tömítheti a kipufogódob és kipufogócső repedéseit és a lyukait. Hő hatására a fémre tapad, így a kipufogó melegedésével egyidejüleg a kötés egyre erősebb lesz. Hagyo..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Kipufogó javító ragasztó + javító háló 1200°C R-457
Legjobban keresett
Gyártó: Technicqll
Nagyon magas, 1200°C-ot meghaladó hőmérsékletnek kitett anyagok ragasztására szolgáló kiváló ragasztó, mely ellenálló a kipufogó gázokkal és a kemikáliákkal szemben. Használható többek között közleked..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Holts
Bandázs szalag fém folttal a korrózió által és mechanikailag sérült kipufogórendszer javítására (repedések, lyukak). Ellenáll a kipufogógáz magas hőmérsékletének. Sík és ívelt felületekre egyaránt alk..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Holts
A lyukak a kipufogórendszerben elsőre apró problémának tűnhetnek, de ezek olyan dolgok, amelyek javítása képesek és nagy fejtörést okozni. A kipufogócső rendkívül költséges tud lenni és néhány esetben..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Carplan
Kifejezetten kipufogón található sérülések javítására alkalmazható, hőre keményedő tömítő paszta, mely segítségével kisebb kifújások befoltozhatók. Biztonságosan használható otthoni körülmények között..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Carplan
A carplan tűzálló kipufogóragasztó paszta kiválóan alkalmas kipufogó rendszerek összeszereléséhez és kisebb lyukak tömítéséhez. Akár 1000°C-hőnek is ellenáll. Hőre keményedik.Használata:Táv..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Fischer
Kipufogó elemek összeillesztésére használható tömítő paszta, mely segíti az elemek megfelelő szigetelését. Kisebb lyukak tömítésére is használható. Rendkívüli hőtűrő képességgel rendelkezik. Hőre kemé..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Fischer
Kipufogó elemek összeillesztésére használható tömítő paszta, mely segíti az elemek megfelelő szigetelését. Kisebb lyukak tömítésére is használható. Rendkívüli hőtűrő képességgel rendelkezik. Hőre kemé..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Bosal
A Bosal kipufogó tömítő paszta a kipufogó berendezés egyszerű, olcsó és gyors javítására szolgál. Azbeszt- és oldószermentes, környezetkímélő, hőálló és gáztömör javítást biztosít kisebb lyukak és rep..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Kipufogó javító paszta 150gr Moje Auto 20-A53
Elfogyott
Gyártó: Moje Auto
Kipufogórendszeren keletkezett kisebb sérüléseknél keletkezett kifújások, lyukak szüntethetők meg vele. 1200°C-ig hőálló! Kipufogó összeillesztéshez is kiválóan használható. Háztartási célokra, a..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Kipufogó tömítő paszta 85gr. Permatex 80335
-27 % Elfogyott
Gyártó: Permatex
Ez egy speciálisan kialakított, nem zsugorodó paszta kipufogócsövek és katalizátorok javítására. Tömíti a lyukakat és a szivárgásokat a kipufogódobokban, a kipufogócsövekben és a csatlakozások körül. ..
990Ft 1 350Ft
Nettó ár:780Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail