Kipufogó javítók
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Kipufogó javítók

Kipufogó javítók
Kipufogó javításokhoz és új kipufogók összeillesztéséhez szükséges anyagok találhatók ebben a kategóriában. Legyen szó házi javításról, vagy új kipufogó elem beillesztésről, itt megtalálja a keresett terméket hozzá. Kipufogókat nem szükséges minden esetben cserélni, kisebb műszaki érzékkel akár mi magunk is könnyedén elvégezhetjük a kipufogó rendszerünk javítását. Kisebb és közepes méretű korrodálások, lyukak, összeillesztési kifújások könnyedén javíthatók. A kipufogó javító szalagok segítségével például lyukakat, korrodálásokat tudunk javítani, a kipufogó tömítő paszták pedig összeillesztéseknél illetve kisebb kifújásoknál tud nagyon hasznos lenni.
Gyártó: Presto
Kipufogó csövén keletkezett lyukak és egyéb hibák tartós javítására szolgáló alumínium szalag, mely ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve a nedvességnek is. Jól tapad bármilyen felülethez, így akár..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Technicqll
Magas hőmérsékleten is alkalmazható, alumíniumfóliák olvadékából és magas hőmérsékletnek jól ellenálló ragasztóanyagból készült öntapadó ragasztószalag. A felhasznált alumíniumfólia kiterjedt vasta..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Versachem
A szalag körbetekerésével tartósan tömítheti a kipufogódob és kipufogócső repedéseit és a lyukait. Hő hatására a fémre tapad, így a kipufogó melegedésével egyidejüleg a kötés egyre erősebb lesz. Hagyo..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Moje Auto
Kipufogórendszeren keletkezett kisebb sérüléseknél keletkezett kifújások, lyukak szüntethetők meg vele. 1200°C-ig hőálló! Kipufogó összeillesztéshez is kiválóan használható. Háztartási célokra, a..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Kipufogó javító ragasztó + javító háló 1200°C R-457
Legjobban keresett
Gyártó: Technicqll
Nagyon magas, 1200°C-ot meghaladó hőmérsékletnek kitett anyagok ragasztására szolgáló kiváló ragasztó, mely ellenálló a kipufogó gázokkal és a kemikáliákkal szemben. Használható többek között közleked..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Holts
Ez a kiváló minőségű összeillesztő és javítópaszta tökéletesen alkalmazható a kipufogó rendszerek összeilesztésére, illetve tömítésére. Használatát követően teljesen szivárgásmentes lesz a kipufogó re..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Kipufogó sérüléseire javító paszta 200gr. Holts Gun Gum
-29 %
Gyártó: Holts
A lyukak a kipufogórendszerben elsőre apró problémának tűnhetnek, de ezek olyan dolgok, amelyek javítása képesek és nagy fejtörést okozni. A kipufogócső rendkívül költséges tud lenni és néhány esetben..
1 420 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Gyártó: Carplan
Kifejezetten kipufogón található sérülések javítására alkalmazható, hőre keményedő tömítő paszta, mely segítségével kisebb kifújások befoltozhatók. Biztonságosan használható otthoni körülmények között..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Carplan
A carplan tűzálló kipufogóragasztó paszta kiválóan alkalmas kipufogó rendszerek összeszereléséhez és kisebb lyukak tömítéséhez. Akár 1000°C-hőnek is ellenáll. Hőre keményedik.Használata:Távolítsa el a..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Fischer
Kipufogó elemek összeillesztésére használható tömítő paszta, mely segíti az elemek megfelelő szigetelését. Kisebb lyukak tömítésére is használható. Rendkívüli hőtűrő képességgel rendelkezik. Hőre kemé..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Fischer
Kipufogó elemek összeillesztésére használható tömítő paszta, mely segíti az elemek megfelelő szigetelését. Kisebb lyukak tömítésére is használható. Rendkívüli hőtűrő képességgel rendelkezik. Hőre kemé..
700 Ft
Nettó ár:551 Ft
Gyártó: Permatex
Ez egy speciálisan kialakított, nem zsugorodó paszta kipufogócsövek és katalizátorok javítására. Tömíti a lyukakat és a szivárgásokat a kipufogódobokban, a kipufogócsövekben és a csatlakozások körül. ..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Bosal
A Bosal kipufogó tömítő paszta a kipufogó berendezés egyszerű, olcsó és gyors javítására szolgál. Azbeszt- és oldószermentes, környezetkímélő, hőálló és gáztömör javítást biztosít kisebb lyukak és rep..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)