Menü
Kosár

Zsugorcsövek

Zsugorcsövek elengedhetetlen kellékek az elektromos vezetékek védelmében és szigetelésében. Ezek a speciális csövek különböző anyagokból készülnek, például poliolefinekből vagy PVC-ből, amelyek hő hatására zsugorodnak, így szorosan illeszkednek a vezeték köré. Ezáltal biztosítják a víz-, por- és egyéb környezeti hatások elleni védelmet, valamint elektromos szigetelést nyújtanak a vezetékeknek.

A zsugorcsövek széles körben használhatók elektromos kapcsolatok, ágazások szigetelésére, vezetékek azonosítására színes kivitelüknek köszönhetően, valamint mechanikai védelem nyújtására is. Különböző átmérőkben és hosszúságokban kaphatók, hogy megfeleljenek minden egyedi igénynek és alkalmazási területnek.

A zsugorcsövek használata egyszerű és gyors megoldást kínál a vezetékek szigetelésére és védelmére. A megfelelő méretű zsugorcső kiválasztása után elegendő a kívánt hosszúságú darabot levágni, a vezeték köré helyezni, majd hőforrással, mint például hőlégfúvóval vagy hőpisztollyal megmelegíteni. A zsugorcső gyorsan zsugorodni kezd, és szorosan a vezeték köré simul, így tartós és megbízható védelmet biztosít.

A zsugorcsövek használata nem csak az ipari és elektromos szerelési munkák során előnyös, hanem otthoni barkácsprojektekben és hobbi elektronikai alkalmazásokban is nagy segítséget nyújtanak. Azok számára, akik megbízható és tartós megoldást keresnek vezetékek szigetelésére és védelmére, a zsugorcsövek ideális választást jelentenek.

Gyártó: HD
Vegyes színekből és méretből összeválogatott zsugorcső készlet, mely proffesszionális és hobbi használatra is tökéletesen alaklamazható.Méretek: 10db 6x45mm sárga 10db 10x45mm sárga 10db 3x22mm..
1 350Ft
Nettó ár:1 063Ft
Gyártó: YATO
127db legsűrűbben használatos zsugorcső szett. Színe: feketeCsomagolásban: 30db 2mm x 35mmL 25db 2,5mm x 35mmL 20db 4mm x 35mmL 20db 5mm x 35mmL 16db 7mm x 75mmL 8db 10mm x 75mmL 8db 13mm ..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail