Menü
Kosár

Kárpittisztítók

Kárpittisztítók

A kárpittisztító készítmények kulcsfontosságú szerepet játszanak az autóápolás területén. Ezeket a termékeket elsődlegesen az üléshuzatok tisztántartására fejlesztették ki, de az évek során történt finomításoknak köszönhetően ma már a tetőkárpitok, textilszőnyegek és oldalkárpitok kárpittisztítására is kiválóan alkalmazhatók. A modern kárpittisztító szerek annyira hatékonyak, hogy a színveszteség kockázata rendkívül alacsonyra csökkent, szinte már elhanyagolható.

A piacra került kárpittisztító készítmények közül némelyik annyira koncentrált, hogy képesek a legmakacsabb foltokat is kiküszöbölni a szövetekből. Legyen szó akár vörösbortól, vértől vagy kávéfoltoktól, a megfelelő kárpittisztító szer alkalmazásával, esetenként többszöri átdörzsöléssel, a foltok többségét maradéktalanul el lehet távolítani. Ez azt jelenti, hogy a kárpittisztítás nem csak a szennyeződések eltávolítását jelenti, hanem a jármű belső terének esztétikai állapotának megőrzését is szolgálja.

Az ilyen típusú kárpittisztító szerek alkalmazása javítja az autó belső terének megjelenését, frissességét és higiénikus állapotát, így nem csak a jármű tulajdonosának, hanem az utasoknak is kellemesebbé teszi az utazást. Az alapos kárpittisztítás mellett döntve, nem csak a járművet tartjuk tisztán, hanem hozzájárulunk annak értékének megőrzéséhez is.

Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Convertible Soft Top Clean & Protect készlet tisztítja és védi az autók vászontetejét, frissíti a szövet megfelejenését. Egy fejlett formulának köszönhetően eltávolítja a koszt, f..
22 900Ft
Nettó ár:18 031Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Interior Shampoo egyedülálló univerzális tisztítószer, amely alaposan tisztítja és megújítja az autó belső szőnyegeit, műanyagait és szövet kárpitjait. Ez a sokoldalú tisztítószer tökélete..
5 100Ft
Nettó ár:4 016Ft
Gyártó: VMD
 Oldószeren alapuló folttisztító spray. Zsíros foltok, olaj, zsír és sok más szennyeződés eltávolítására alkalmas például: szövetekből, ülésekből, kárpitozásból, kanapékból, szőnyegekből és r..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: Motip
Univerzális impregnáló (víztaszító spray) különféle felületekre. Alkalmas textil, bőr, kábrió tető, cipő, ruházat impregnálására, melynek hatása, hogy a kezelt felület vízhatlan lesz. A formula nagy e..
4 850Ft
Nettó ár:3 819Ft
Gyártó: Mannol
A készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshuzatok tisztítására és..
920Ft
Nettó ár:724Ft
Gyártó: Moje Auto
Erős tisztítószer kárpit tisztításhoz. Segít megszabadulni a makacs foltoktól és szennyeződésektől. Koncentrált összetételének köszönhetően használható szövetekhez, velúr-szövetekhez, vinil felületekh..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Gyártó: Motip
Alkalmas textíliák és különféle kárpitok tisztítására és folteltávolítására. Használatát követően a felület tiszta lesz és friss illatú. Használható szőnyeghez, ülések kárpitjaira (kivéve alkantara és..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: K2
Rendkívül hatékony kárpittisztító koncentrátum, mely egyaránt használható kárpittisztító gépekbe, illetve szóróflakonba töltve. Ez a kárpittisztító hatékonyan elbánik a foltokkal és a kellemetlen szag..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: Mannol
Jó minőségű német termék. Mélyhatású szer, mely eltávolítja a zsír és olajszennyeződéseket illetve egyéb makacs foltokat a kárpitszövetekről, üléshuzatról és a tetőkárpitból, szőnyegből, oldalkárpitbó..
1 580Ft
Nettó ár:1 244Ft
Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro
-12 %
Gyártó: K2
A K2 Brill Pro tökéletes eszköz tetőkárpitok, gumiszőnyegek, üléskárpitok, oldalkárpitok és üléshuzatok tisztításához. Az alapos, mégis kíméletes tisztítást a puha, de rendkívül erős szerkezetű s..
2 850Ft 3 250Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ha kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, akkor ezidáig nem volt egyszerű el..
6 990Ft
Nettó ár:5 504Ft
Turtle Wax kefés kárpit- és szőnyegtisztító szagmentesítővel 400 ml 53052
-7 %
Gyártó: Turtle Wax
Erőteljes OXY tisztító , mely eltávolítja a sár- , az étel, ital-, állati nedveket. A tisztítóban lévő Odor X szagmentesítő formula nem csak elnyomja a szagokat, hanem meg is szűnteti azt molekuláris ..
3 990Ft 4 280Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a világ vezető kárpittisztítója kínál egy forradalmian új megközelítést a járművek belső tisztítására, egyedi kéthatású formulájával, amely egyszerre biztosít tisztítást és védelmet. A termék innov..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Gyártó: Mannol
Az autó belterének ápolása és tisztítása kulcsfontosságú a kényelmes és higiénikus utazáshoz. Az univerzális tisztítószer, amelyet gyakran beltéri samponként is emlegetnek, egy sokoldalú megoldás az a..
900Ft
Nettó ár:709Ft
Kárpit- és textiltisztító spray 750ml Dr. Marcus
Elfogyott
Gyártó: Dr. Marcus
A Dr. Marcus Titanium Textile Cleaner egyedülálló, technológiájának köszönhetően behatol a textil legmélyebb rétegeibe és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. A titán részecskéknek köszönhetően a f..
1 650Ft
Nettó ár:1 299Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail