Kárpittisztítók
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Kárpittisztítók

Kárpittisztítók

A kárpittisztító készítmények sokoldalúan használhatók az autóápolásban. Elsősorban üléshuzatok tisztántartására fejlesztették ki őket, de a sok év alatt finomították az összetevőket és akár tetőkárpitot, vagy textilszőnyeget, vagy oldalkárpitot is tisztán lehet tartani velük. Annyira profik a mai szerek, hogy a színveszteség már nagyon de nagyon ritkán áll fent. Némelyik készítmény már olyan koncentrált, hogy a makacsabb foltokat is eltávolítja a szövetből, legyen akár vörösbor vagy vér esetleg kávé. Ehhez igaz többször kell átmenni a folton, de alapossággal a foltok többsége eltüntethető megfelelő szer választása esetén.

Gyártó: Autoglym
AUTOGLYM CABRIO VÁSZONTETŐ TISZTÍTÓ ÉS IMPEGRÁLÓ KÉSZLET RÉGI NEVÉN CABRIOLET FABRIC HOOD KIT Tisztítja és védi a szövet, vászon tetőket. Autoglym Soft Top Cleaner Tisztítja és felfrissíti..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium beltéri tisztító szer Tisztítja és felfrissíti a szőnyegeket, műanyagokat és szövet kárpitokat. Mondhatni, hogy egy igazi multifunkciós vegyszer. Legyen szó műanyag, textil, gumi, fi..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: SONAX
Sonax vászontető impregnárló szett A szövet kabriótetők, valamint az autó belsejében lévő kárpitok, szőnyegek, textilek és alcantara felületek impregnálásához kifejlesztett speciális szer. A szövet k..
7 450 Ft
Nettó ár:5 866 Ft
Gyártó: Grass
Folteltávolító kárpittisztító Alacsony habzású rendkívül nagy hatásfokú kárpittisztító egyben folteltávolító koncentrátum. Eltávolítja a üdítő, vér, zsír, bor és más makacs szennyeződéseket. Használh..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Gulf
  Univerzális tisztító és folteltávolító spray A gépkocsi belterének komplett tisztításához. Minden sima és pórusos felületet tisztít: üveg, műszerfal, műanyag burkolatok, kárpit, szőnyegek..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Motip
Impregnáló spray Univerzális impregnáló (víztaszító spray) különféle felületekre. Alkalmas textil, bőr, kábrió tető, cipő, ruházat impregnálására, melynek hatása, hogy a kezelt felület vízhatlan le..
4 850 Ft
Nettó ár:3 819 Ft
Gyártó: Dr. Marcus
Dr. Marcus kárpittisztító pumpás sprayA Dr. Marcus Titanium Textile Cleaner egyedülálló, technológiájának köszönhetően behatol a textil legmélyebb rétegeibe és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. ..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Mannol
Textil tisztító sprayA készítmény alkalmas az autó belső kárpitjainak tisztítására és frissítésére. Nem csak az oldalsó kárpitra használható, hanem az autóban lévő szőnyegek illetve ülések vagy üléshu..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Moje Auto
2:1-ben kárpittisztító és folteltávolító spray Erős tisztítószer kárpit tisztításhoz. Segít megszabadulni a makacs foltoktól és szennyeződésektől. Koncentrált összetételének köszönhetően használhat..
1 420 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Gyártó: Motip
Motip kárpittisztító habAlkalmas textíliák és különféle kárpitok tisztítására és folteltávolítására. Használatát követően a felület tiszta lesz és friss illatú. Használható szőnyeghez, ülések kárpitja..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol kárpittisztító spray kefével Jó minőségű német termék. Mélyhatású szer, mely eltávolítja a zsír és olajszennyeződéseket illetve egyéb makacs foltokat a kárpitszövetekről, üléshuzatról és a t..
1 420 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro Kefe kárpitisztításhoz, elektromos csavarhúzóra K2 Brill Pro
Új termék -25 %
Gyártó: K2
Kárpittisztító kefe csavarhúzóraElektromos fúrógépre vagy csavarhúzóra helyezhető kárpittisztító kefe, mely segítéségével kíméletesen és alaposan tisztítható az autó kárpit részei. Tökéletesen használ..
2 450 Ft 3 250 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: Grass
Autóbelső kárpittisztító Professzionális alacsony habzású tisztítószer, mely a gépjárművek belső tisztítására alkalmas. Ideális szövetek, szarvasbőr, műanyag és üvegfelületek tisztítására. Felfriss..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kárpittisztító szer állatok utánHa kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, ak..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
2 az 1-ben kárpittisztító A világ vezető kárpittisztítója. Egyedülálló kéthatású formula: tisztítás és védelem egy fázisban. A kárpittisztító mindenfajta piszkot és szennyeződést gyorsan és könnyen..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Mannol
Textil és műanyag tisztító Univerzális tisztítószer, másnéven beltéri sampon. Az autó belső részének tisztántartására használható készítmény, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a port a zs..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Tételek: 1 - 16 / 16 (1 oldal)