Mannol - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

Mannol

Gyártó: Mannol
Ezüst színű akril festék MANNOL Acryl Paint Silver - gyorsan száradó ezüst festék az autó különböző felületeinek festésére, szinte bármilyen anyagra használható. Szintetikus akrilgyanták alapján ké..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Mannol
Matt fekete festék Ezüst színű akril festék MANNOL Acryl Paint Silver - gyorsan száradó ezüst festék az autó különböző felületeinek festésére, szinte bármilyen anyagra használható. Szintetikus a..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol fújható alvázvédő Az Anticor egy kiváló minőségű korrózió- és kavicsfelverődés-gátló szer, melynek föbb összetevője szintetikus gyanta és gumi, folyadék formájában. Autókarosszéria külső és ..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Gyártó: Mannol
Alvázvédő spray 650ml Az Anticor egy kiváló minőségű korrózió- és kavicsfelverődés-gátló szer, melynek föbb összetevője szintetikus gyanta és gumi, folyadék formájában. Autókarosszéria külső és bel..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Automata hajtómű olajKiváló minőségű univerzális automata váltó és hajtómű olaj, továbbá alkalmas szervolajként is. Optimális teljesítmény érhető el vele. A General Motors és Ford Mercon szabványainak..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: Mannol
Hagyományos autósampon Német termék, a környezetvédelmi normáknak is megfelel. Kíméletes az autó fényezéséhez, de hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket is így nagyon gyorsan lehet v..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Mannol
Motorbeltér tisztító Ezt a motormosó azért fejlesztették ki, hogy a motor belsejében keletkezett olajlerakódásokat eltávolítsa, illetve a motor használatával járó kopásokból hátramaradt részecskéke..
750 Ft
Nettó ár:591 Ft
Gyártó: Mannol
Bőr-műbőr javító szettA készlet segítségével otthon, bármiféle szakképesítés nélkül a bőrrel borított bútorokon illetve műszerfalon keletkezett sérülések, szakadások könnyedén javíthatók. A szett hasz..
3 650 Ft
Nettó ár:2 874 Ft
Gyártó: Mannol
Bőrtisztító spray Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket illetve a foltokat a bőrből. Anilines és pigmentált bőrökön is egyaránt használható. Víz alapú termék, mely a felület mélyére hatolva fej..
1 590 Ft
Nettó ár:1 252 Ft
Gyártó: Mannol
Végleges csavarrögzítőMenetes csavarok rögzítésére szolgáló folyadék, mely végleges kötést tesz lehetővé. Ellenáll a nagyobb terhelésnek, véd a korrózió ellen és tömíti a lyukat. Ellenáll a hőnek -55°..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Gyártó: Mannol
Átmeneti csavarrögzítőKifejezetten menetes csavarokra optimalizált átmeneti csavarrögzítő, mely a kilazulás ellen véd, csak szerszámmal és emberi erővel lazítható a kezelt csavar. M36-os menetig bármi..
580 Ft
Nettó ár:457 Ft
Gyártó: Mannol
Defektjavító spray A defektjavító +1 pótkereket biztosít szerelés nélkül. A termék kizárólag arra használható, hogy a defektünket átmeneti jelleggel megszűntesse, míg el nem érünk a legközelebbi gu..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Diesel üzamanyaadalék dermedésgátló (1000 literhez) 1 liter Mannol 9983
-11 %
Gyártó: Mannol
Dermedésgátló folyadék Kifejezetten diesel üzemanyagba önthető dermedésgátló folyadék, melynek célja, hogy elősegítse a dízel autók téli indítását. Az üzemanyag nem tud megfagynni, illetve űrüsödni..
2 650 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Mannol
Dízel cetánérték növelő üzemanyag adalék Különleges dízel üzemanyag adalék , amely növeli a cetánszámot 9-el és tovább üzemanyag-rendszer tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Bármilyen típusú díze..
1 690 Ft
Nettó ár:1 331 Ft
Gyártó: Mannol
Dermedésgátló folyadékKifejezetten diesel üzemanyagba önthető dermedésgátló folyadék, melynek célja, hogy elősegítse a dízel autók téli indítását. Az üzemanyag nem tud megfagynni, illetve űrüsödni enn..
1 280 Ft
Nettó ár:1 008 Ft
Gyártó: Mannol
Adagoló tisztító adalékNagy hatásfokú tisztító adalék gázolaj üzemű befecskendező rendszerek karbantartásához. Feloldja a lerakódásokat, mint például gyanta és egyéb szennyeződéseket és a csúcsokon ké..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Mannol
EGR, IAC (PCV) és folytószelep tisztító spray Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos..
1 400 Ft
Nettó ár:1 102 Ft
Gyártó: Mannol
Ékszíj felújító sprayMotortérben használatos ékszíjak csúszásmentesítésére alkalmazható spray, mely nem csak, hogy megakadályozza az ékszíj csúszását, de visszaadja rugalmasságát is, így az ékszíj hos..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Mannol
Készre kevert fagyálló motorkerékpárokhozEgész éves, készre kevert nagy teljesítményű motorokhoz használható fagyálló fűtőfolyadék. Különösen ajánlott sportmotor-kerékpárokhoz illetve nagy teljesítmén..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Mannol
AG11 kék színű fagyálló koncentrátumEgész évben használható kék színű fagyálló koncentrátum, korszerű alumínium és rézből készült hűtőrendszerek részére, melyekhez etilén-glikol alapú hűtőfolyadék ajá..
1 450 Ft
Nettó ár:1 142 Ft
Gyártó: Mannol
Piros fagyálló-folyadék A Mannol Longlife fagyálló AF12 + koncentrátum egy zseniális inhibitorkészítményt tartalmaz, amely hatékonyan megakadályozza a korróziót, a lerakódásokat és a habképződést, ..
1 820 Ft
Nettó ár:1 433 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol AG13 zöld fagyálló folyadék A Mannol AG13 Antifreeze monoetilén-glikol alapú fagyálló koncentrátum egész éves használatra. Bármilyen korszerű hűtési rendszerhez. Véd a korróziótól és a ráégése..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Mannol
Fehér zsírspray Kiváló kenési tulajdonsággal rendelkezik, széles körben használható. Nem csak a járműiparban, hanem háztartási körülményeknél is megállja a helyét, ugyanis fém-fém és fém-műanyag ke..
1 450 Ft
Nettó ár:1 141 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol DOT-4 fékolaj 1 literHidraulikus fékrendszerekhez ajánlott DOT 4 szabványú fékfolyadék, mely az egyik legelterjedtebb szabvány személyautók és teherautók körében. Ez a sárga fékfolyadék te..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol DOT-4 fékfolyadékNagy teljesítményű szintetikus fékfolyadék minden típusú ABS rendszerű, hidraulikus dob- és tárcsafékrendszerű fékrendszerekhez, amelyek DOT 3 vagy DOT 4 folyadékot igényelnek...
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Gyártó: Mannol
Féktisztító spray 450ml Nagy teljesítményű lemosó, zsírtalanító anyag, fék - kuplung és egyéb mechanikus alkatrészek zsírtalanítására, tisztítására kiválóan alkalmas. Ideális tárcsa és dobfék mecha..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Mannol
Mannol fék- és alkatrésztisztító spray Nagy teljesítményű lemosó, zsírtalanító anyag, fék - kuplung és egyéb mechanikus alkatrészek zsírtalanítására, tisztítására kiválóan alkamas. Ideális tárcsa ..
1 150 Ft
Nettó ár:906 Ft
Tételek: 1 - 27 / 151 (6 oldal)