Mannol - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

A FoxPost automaták telítettek, az átvétel több nappal is hosszabbodhat!

Mannol

Gyártó: Mannol
MANNOL Acryl Paint Silver - gyorsan száradó ezüst festék az autó különböző felületeinek festésére, szinte bármilyen anyagra használható. Szintetikus akrilgyanták alapján készült. Kis tárgyak és háztar..
1 420 Ft
Nettó ár:1 118 Ft
Gyártó: Mannol
Az Anticor egy kiváló minőségű korrózió- és kavicsfelverődés-gátló szer, melynek föbb összetevője szintetikus gyanta és gumi, folyadék formájában. Autókarosszéria külső és belső felületeinek, aljzatán..
3 750 Ft
Nettó ár:2 953 Ft
Gyártó: Mannol
Az Anticor egy kiváló minőségű korrózió- és kavicsfelverődés-gátló szer, melynek föbb összetevője szintetikus gyanta és gumi, folyadék formájában. Autókarosszéria külső és belső felületeinek, aljzatán..
2 300 Ft
Nettó ár:1 811 Ft
Gyártó: Mannol
Kiváló minőségű univerzális automata váltó és hajtómű olaj, továbbá alkalmas szervolajként is. Optimális teljesítmény érhető el vele. A General Motors és Ford Mercon szabványainak megfelel.  H..
2 550 Ft
Nettó ár:2 008 Ft
Gyártó: Mannol
Német termék, a környezetvédelmi normáknak is megfelel. Kíméletes az autó fényezéséhez, de hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket is így nagyon gyorsan lehet vele dolgozni, ugyanis egy ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Mannol
Ezt a motormosó azért fejlesztették ki, hogy a motor belsejében keletkezett olajlerakódásokat eltávolítsa, illetve a motor használatával járó kopásokból hátramaradt részecskéket és  szennyeződése..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Mannol
A készlet segítségével otthon, bármiféle szakképesítés nélkül a bőrrel borított bútorokon illetve műszerfalon keletkezett sérülések, szakadások könnyedén javíthatók. A szett használható műbőrhöz is. ..
4 350 Ft
Nettó ár:3 425 Ft
Gyártó: Mannol
Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket illetve a foltokat a bőrből. Anilines és pigmentált bőrökön is egyaránt használható. Víz alapú termék, mely a felület mélyére hatolva fejti ki hatását. Nem ká..
1 700 Ft
Nettó ár:1 339 Ft
Gyártó: Mannol
Fix-Gewinde Hochfest (50 ml) – eszköz minden típusú menet rögzítésére (erős rögzítés): csavarok, anyák, csapok, csavarok stb. Megakadályozza a rögzítőelemek önkicsavarását a megnövekedett terhelés és ..
880 Ft
Nettó ár:693 Ft
Gyártó: Mannol
Fix-Gewinde Mittelfest csavarrögzítő minden típusú menet rögzítésére tökéletesen alkalmazható (közepes rögzítés): pl. csavarok, anyák, csapok, csavarok stb. Megakadályozza a rögzítőelemek önkicsavarás..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Reifen Doctor – egy könnyen használható speciális defektjavító hab spray, mely tömlő nélküli gumiabroncsok defekteinek sürgősségi javítására használható, a kerék szétszerelése nélkül. Az így ..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Mannol
Különleges dízel üzemanyag adalék , amely növeli a cetánszámot és tovább üzemanyag-rendszer tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Bármilyen típusú dízelüzemű motorhoz (atmoszférikus, vagy turbófeltö..
1 900 Ft
Nettó ár:1 496 Ft
Gyártó: Mannol
Kifejezetten diesel üzemanyagba önthető dermedésgátló folyadék, melynek célja, hogy elősegítse a dízel autók téli indítását. Az üzemanyag nem tud megfagynni, illetve űrüsödni ennek a koncetrátumnak kö..
4 650 Ft
Nettó ár:3 661 Ft
Gyártó: Mannol
Nagy hatásfokú tisztító adalék gázolaj üzemű befecskendező rendszerek karbantartásához. Feloldja a lerakódásokat, mint például gyanta és egyéb szennyeződéseket és a csúcsokon képződő lerakódásokat. Je..
930 Ft
Nettó ár:732 Ft
Gyártó: Mannol
Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos lerakódások eltávolítására különböző felületekrő..
1 620 Ft
Nettó ár:1 276 Ft
Gyártó: Mannol
Motortérben használatos ékszíjak csúszásmentesítésére alkalmazható spray, mely nem csak, hogy megakadályozza az ékszíj csúszását, de visszaadja rugalmasságát is, így az ékszíj hosszabb élettartalmú le..
1 280 Ft
Nettó ár:1 008 Ft
Gyártó: Mannol
Egész éves, készre kevert nagy teljesítményű motorokhoz használható fagyálló fűtőfolyadék. Különösen ajánlott sportmotor-kerékpárokhoz illetve nagy teljesítményű motorokhoz, ahol nagyon fontos a kivál..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Mannol
Egész évben használható kék színű fagyálló koncentrátum, korszerű alumínium és rézből készült hűtőrendszerek részére, melyekhez etilén-glikol alapú hűtőfolyadék ajánlott. Véd a korróziótól és a ráégés..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Longlife fagyálló AF12 + koncentrátum egy zseniális inhibitorkészítményt tartalmaz, amely hatékonyan megakadályozza a korróziót, a lerakódásokat és a habképződést, ezzel biztosítva a megnövek..
1 820 Ft
Nettó ár:1 433 Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol AG13 Antifreeze monoetilén-glikol alapú fagyálló koncentrátum egész éves használatra. Bármilyen korszerű hűtési rendszerhez. Véd a korróziótól és a ráégésektől. Nem habosodik, semleges a vízc..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Mannol
Kiváló kenési tulajdonsággal rendelkezik, széles körben használható. Nem csak a járműiparban, hanem háztartási körülményeknél is megállja a helyét, ugyanis fém-fém és fém-műanyag kenésére is kiválóan ..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Mannol
Hidraulikus fékrendszerekhez ajánlott DOT 4 szabványú fékfolyadék, mely az egyik legelterjedtebb szabvány személyautók és teherautók körében. Ez a sárga fékfolyadék teljesen szintetikus, ebből kifolyó..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Gyártó: Mannol
Nagy teljesítményű szintetikus fékfolyadék minden típusú ABS rendszerű, hidraulikus dob- és tárcsafékrendszerű fékrendszerekhez, amelyek DOT 3 vagy DOT 4 folyadékot igényelnek. A 240 ° C feletti magas..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol Brake Cleaner – univerzális, rendkívül hatékony zsíroldó fémfelületekre. Elsősorban járművek felületeinek tisztítására és a mindennapi életben használatos kemikáliák maradványainak eltávolítá..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Mannol
A Montage Cleaner egy speciális, nagy teljesítményű tisztítószer fém autóalkatrészekhez. Tisztít, zsírtalanít szinte bármilyen alkatrészt. Tökéletes választás, kuplunk, fékrendszer és egyéb mechanikus..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Mannol
Minden lakkozott és fényezett kerékre használhat intenzív spray, mely hatékonyan eltávolítja a ráégett fékport és egyéb kátrány alapú szennyeződéseket. Használhatja lemezfelnin és alumínium felnin is...
920 Ft
Nettó ár:724 Ft
Gyártó: Mannol
Az Epoxidkitt egy kétkomponensű, epoxigyanta alapú szuper-gitt a gyors javításokhoz, hosszan tartó hatással. Kitölti a lyukakat, karcolásokat, repedéseket, üregeket és horpadásokat. Kézzel könnyen kev..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Tételek: 1 - 27 / 152 (6 oldal)