Menü
Kosár

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló (1000 literhez) 1 liter Mannol 9983

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló (1000 literhez) 1 liter Mannol 9983
Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló (1000 literhez) 1 liter Mannol 9983
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Mannol
  • Termékkód: AF102244
  • Mennyiségi egység: darab
4 650Ft
Nettó ár: 3 661Ft

Diesel üzemanyagadalék dermedésgátló (1000 literhez) 1 liter Mannol 9983

MANNOL Winter Diesel 1:1000 – speciális dermedésgátló adalék, amelyet egyedülálló technológiával fejlesztettek ki, hogy csökkentse a dermedéspontot (gélesedést) és a maximális szűrhetőségi hőmérsékletet a nyári és téli dízel üzemanyagok esetében. Alkalmas bármilyen típusú dízel üzemanyaghoz és minden típusú dízelmotorhoz (atmoszférikus és turbófeltöltős) bármilyen üzemanyagrendszerrel, dízel részecskeszűrőkkel és katalizátorokkal felszerelt és nem. Nem változtatja meg az üzemanyag alapvető tulajdonságait, csak javítja az alacsony hőmérsékletű jellemzőit.

Tulajdonságok:
- Megakadályozza a dízel üzemanyagban lévő paraffin kikristályosodását alacsony hőmérsékleten;
- Csökkenti a gázolaj maximális szűrhetőségi hőmérsékletét (-36 °C-ig) és megszilárdulási hőmérsékletét (-47 °C-ig). Optimalizálja és stabilizálja az üzemanyagrendszer működését alacsony hőmérsékleten, megakadályozza a szűrők és az üzemanyag-vezetékek eltömődését paraffin kristályokkal;
- Növeli az üzemanyag elégetésének teljességét, és teljesen elégeti magát anélkül, hogy szénlerakódásokat és hamu maradványokat képezne;
- Megkönnyíti a motor alacsony hőmérsékletű beindítását;
- Mosószereket tartalmaz, amelyek biztosítják a szerelvények és az üzemanyagrendszer alkatrészeinek tisztaságát;
- Megvédi az üzemanyagrendszert a korróziótól;
- Semlegesíti a vízkondenzátumot az üzemanyagtartályban, megakadályozva a jégtorlódások kialakulását az elektromos rendszerben negatív környezeti hőmérséklet esetén.

Alkalmazás:
Használat előtt alaposan rázza fel. Minden tankolás előtt vagy közvetlenül utána, ősszel kezdje a dízel üzemanyagot vagy közvetlenül az üzemanyagtartályba tölteni; 1:1000 arányban (250 ml anti-gél 250 liter üzemanyagra). Önkeverő.

Figyelem!
Az adalék hidegben megfagy, és csak dízel üzemanyaggal keverve mutatja meg teljes tulajdonságait. A fagyveszély miatt az adalékanyagot nem szabad 0 °C alatti hőmérsékleten tárolni. A hideg hatására megszilárdul és nem folyik. Ebben az esetben szobahőmérsékletre kell melegíteni, hogy újra használható legyen. Az adalékanyag csak folyékony állapotban adható az üzemanyaghoz.

Rendszeres használatra ajánlott.

Felhasználhatósági idő: a gyártástól számított 5 év.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail