Autóápolási készletek
Menü
Kosár

Autóápolási készletek

Autóápolási készletek

Ideális ajándékötlet autóápolás szerelmeseinek, illetve készletben jóval kedvezőbb áron hozzá lehet jutni a termékekhez, mint darabosával. Aki most kezd autókozmetikára költeni, kiváló választás lehet egy autóápolási csomag.

Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
  Az Aqua Wax kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a járművek külső felületein ragyogó, foltmentes eredményt érjen el, még akkor is, ha a jármű vizes. Legnagyobb előnye, hogy nem kell ..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Gyártó: Autoglym
Teljes bőrápoló csomag! Minden amire szüksége lehet egy prémium bőrápoláshoz. Minden autóiparban használatos bőr termék rendkívül ellenálló. Ahogy beleülünk, nyújtjuk, koszoljuk, gyűrjük stb... Ahhoz,..
21 900 Ft
Nettó ár:17 244 Ft
Gyártó: Autoglym
Prémium minőségű autóápolási termékcsalád, melyet gőzborotvás (magasnyomású) mosóra lett kifejlesztve, így a vödrös autómosás elkerülhető. Használatát követően az autó fényezése tiszta és ápolt lesz h..
15 300 Ft
Nettó ár:12 047 Ft
Gyártó: Autoglym
Mélyebb karcok eltávolítására fejlesztett készlet, melynek használata után a fényezés visszanyeri eredeti fényét is. Sajnos nem minden karcolást tüntet el ez sem, ha alapozóig sikerült végigkarcolni a..
19 990 Ft
Nettó ár:15 740 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Perfect bodywork minden olyan vegyszert tartalmaz, ami egy átfogó karosszéria ápolására és védelméhez szükséges lehet. Kiváló ajándékötlet férfiaknak. A készlet tartalmazza – Bodywork Sh..
17 500 Ft
Nettó ár:13 780 Ft
Gyártó: Autoglym
Kiváló ajándék az autó szerelmeseinek. Minden ápoló és tisztítószer benne van ami egy autó belső tiszításához szükséges. Ezzel a készletten ragyogóvá lehet tenni bármilyen márkájú autó belterét. A ..
14 700 Ft
Nettó ár:11 575 Ft
Gyártó: Autoglym
Tökéletes ajándék az autóápolás szerelmeseinek. Minden benne van ami egy ragyogó, tökéletes felnihez szükséges. A csomag tartalma: – Clean Wheels (felnitisztító) 500 ml – Instant Tyre Dressing (g..
15 500 Ft
Nettó ár:12 205 Ft
Gyártó: Autoglym
Az egyik legszebb és a legjobb ajándék amit egy autó szerelmes kaphat. Minden benne van ami egy átfogó autóápoláshoz szükséges lehet. A csomag tartalma: – Bodywork Shampoo Conditioner 500 ml (Vi..
58 990 Ft
Nettó ár:46 449 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)