Menü
Kosár

Autóápolási készletek

Autóápolási készletek

Ideális ajándékötlet autóápolás szerelmeseinek, illetve készletben jóval kedvezőbb áron hozzá lehet jutni a termékekhez, mint darabosával. Aki most kezd autókozmetikára költeni, kiváló választás lehet egy autóápolási csomag.

Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray) Autoglym Aqua Wax Kit (vizes karnauba wax spray)
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Rapid Aqua Wax kit egy kiváló minőségű termék együttes, amely a járművek külső felületeinek gyors és hatékony ápolását teszi lehetővé. Az Autoglym Aqua Wax a kit részeként kifejezetten úgy..
10 800Ft
Nettó ár:8 504Ft
Gyártó: Autoglym
Fedezze fel a teljes körű, prémium minőségű bőrápoló csomagunkat, amely minden szükséges elemet tartalmaz az autóiparban használatos bőr termékek ápolásához. Az autók bőr belső terének megóvása kulcsf..
21 900Ft
Nettó ár:17 244Ft
Gyártó: Autoglym
A Prémium Minőségű Autoglym Autóápolási Termékcsalád egy innovatív megoldást kínál az autómosás terén, kifejezetten a gőzborotvás (magasnyomású) mosókra lett tervezve, ami lehetővé teszi a hagyományos..
15 300Ft
Nettó ár:12 047Ft
Gyártó: Autoglym
Ez az Autoglym Scratch Removal Complett Kit speciálisan mélyebb karcok eltávolítására kifejlesztett készlet egy hatékony megoldást kínál azok számára, akik szeretnék helyreállítani járművük fénye..
19 990Ft
Nettó ár:15 740Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Perfect bodywork minden olyan vegyszert tartalmaz, ami egy átfogó karosszéria ápolására és védelméhez szükséges lehet. Kiváló ajándékötlet férfiaknak.A készlet tartalmazza – Bodywor..
17 500Ft
Nettó ár:13 780Ft
Gyártó: Autoglym
Kiváló ajándék az autó szerelmeseinek. Minden ápoló és tisztítószer benne van ami egy autó belső tiszításához szükséges. Ezzel a készletten ragyogóvá lehet tenni bármilyen márkájú autó belterét.A ..
14 700Ft
Nettó ár:11 575Ft
Gyártó: Autoglym
Tökéletes ajándék az autóápolás szerelmeseinek. Minden benne van ami egy ragyogó, tökéletes felnihez szükséges.A csomag tartalma: – Clean Wheels (felnitisztító) 500 ml – Instant Tyre Dressing (g..
15 500Ft
Nettó ár:12 205Ft
Gyártó: Autoglym
Képelzd el a autóápolás új dimenzióját ezzel a prémium autóápolási csomaggal, amely minden szükséges terméket magában foglal egy teljes körű karbantartáshoz. Ajándékozz vagy ajándékozd meg magad ezzel..
58 990Ft
Nettó ár:46 449Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail