Menü
Kosár

Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml

Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
 • Elérhetőség: Készleten
 • Gyártó: Autoglym
 • Termékkód: AF101729
 • Mennyiségi egység: készlet
18 500Ft
Nettó ár: 14 567Ft

Autoglym Polar Collection (magasnyomású mosókhoz kezdőkészlet) 3x500ml

A Prémium Minőségű Autoglym Autóápolási Termékcsalád egy innovatív megoldást kínál az autómosás terén, kifejezetten a gőzborotvás (magasnyomású) mosókra lett tervezve, ami lehetővé teszi a hagyományos vödrös autómosás elkerülését. Ez a termékcsalád kiváló választás azok számára, akik gyors, hatékony és környezetbarát megoldást keresnek autójuk tisztítására és ápolására.

Használatukat követően az autó fényezése nemcsak tiszta, hanem ápolt és védelmezett is lesz hosszú időn keresztül. A csomag három kulcsfontosságú terméket tartalmaz, melyek együttesen biztosítják az autó tökéletes tisztítását és védelmét:

 1. Autoglym Polar Blast (habos előmosó): Ez a különleges előmosó termék magasnyomású mosókhoz lett kifejlesztve. Vastag habréteget képez, ami feloldja és magába zárja a szennyeződéseket, így megkönnyíti azok eltávolítását.

 2. Autoglym Polar Wash (autósampon): Ez a kiváló minőségű autósampon mélyen tisztít, miközben óvja a fényezést. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, miközben fényes és ragyogó felületet hagy maga után.

 3. Autoglym Polar Seal (védőréteg): A csomag harmadik elemeként szolgáló Polar Seal egy gyorsan alkalmazható védőréteg, ami vízlepergető hatást biztosít és hosszantartó védelmet nyújt az autó fényezésének.

Mindegyik termék külön-külön is megtalálható a kínálatunkban, így lehetőség van arra, hogy csak azokat vásárolja meg, amelyekre szüksége van. Az Autoglym Prémium Minőségű Autóápolási Termékcsalád egyedülállóan hatékony megoldás az autómosáshoz és fényezés védelméhez, ideális választás mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék autójuk számára.

ELŐMOSÁSHOZ: AUTOGLYM POLAR BLAST

Az Autoglym Polar Blast (HABOS ELŐMOSÓ) 500 ml egy kiváló minőségű, professzionális szintű előmosó hab, amelyet az Autoglym által kifejlesztett, különleges formulával állítottak elő. Ez a termék kifejezetten azok számára lett tervezve, akik hatékony és kíméletes megoldást keresnek autójuk előmosására.

Az Autoglym Polar Blast használatához szükség van egy magas nyomású mosóra csatlakoztatható habosítóra vagy hablándzsára. Enélkül a készítmény nem képes habosodni. Ez a különleges előmosó hab a járművet teljes egészében egy vastag habréteggel vonja be, amely hatékonyan lazítja fel a szennyeződéseket a samponos mosás előtt. A Polar Blast használatával megelőzhetőek a mikrokarcolások, amelyeket a szivaccsal történő dörzsölés okozhat.

Az Autoglym Polar Blast használati útmutatója a következő:

 1. Előkészítés: Győződjön meg róla, hogy a karosszéria és a kerekek tapintásra hűvösek, és ne legyenek kitéve közvetlen napfénynek. Amennyiben szükséges, hűtse le a felületet vízzel.

 2. Hígítás: Az Autoglym Polar Blast többféle hígítási arányban használható. Egy jó kiinduló arány 100 ml termék 500 ml vízhez adása a habosító palackban. A habosító lándzsa adagolójával állíthatja be a hab sűrűségét.

 3. Alkalmazás: Permetezze az Autoglym Polar Blast-ot az autóra lentről felfelé haladva, ügyelve arra, hogy minden felületet beborítson a hab, beleértve a kerekeket és az üvegeket is.

 4. Határidő: Hagyja a Polar Blast-ot a felületen maximum 10 percig, hogy kellőképpen fellazítsa a szennyeződéseket. Fontos, hogy a hab ne száradjon rá a felületre.

 5. Öblítés: Alaposan öblítse le a járművet lentről felfelé haladva, hogy eltávolítsa a lazított szennyeződéseket és a habot.

Az Autoglym Polar Blast pH semleges formulája biztosítja, hogy ne károsítsa a viaszréteget vagy a festéket. Ez a termék különösen hasznos azok számára, akik gyors, hatékony és kíméletes megoldást keresnek az autómosásra. Ha az autó fényezése nem túlságosan szennyezett, akkor a Polar Blast akár teljesen kiválthatja a hagyományos autósampont, tovább egyszerűsítve az autómosást.

 

Autoglym Polar Wash – Autósampon magasnyomású mosóhoz:

Az Autoglym Polar Wash (AUTÓMOSÓ SAMPON) 500ml egy kiemelkedően hatékony és biztonságos sampon, amelyet kifejezetten magasnyomású mosókhoz és habosító lándzsákhoz terveztek. Ez a pH semleges sampon különösen ajánlott az előmosóval (pl. Polar Blast) történt kezelés után, mivel ez biztosítja a jármű teljes felületének hatékony és kíméletes tisztítását.

A Polar Wash alkalmazásával a jármű habtakaróval lesz beborítva, ami lazítja fel a szennyeződéseket, így megkönnyítve a mosást. A pH semleges formula biztosítja, hogy a sampon használata során nem távolítja el a fényezésen található wax rétegeket, így megőrizve az autó fényezésének védelmét és ragyogását.

Az Autoglym Polar Wash használati utasítása a következő:

 1. Előkészítés: Győződjön meg róla, hogy a karosszéria és a kerekek tapintásra hűvösek, és nincsenek kitéve közvetlen napfénynek. Erősen szennyezett jármű esetén ajánlott először a Polar Blast előmosó habot alkalmazni a szennyeződések előzetes fellazítása és eltávolítása érdekében.

 2. Hígítás és Alkalmazás: A Polar Wash többféle higításban használható. Javasolt kezdő arány 50:50-nél hígabb keverék. A habosító lándzsa keverési állító szelepével beállíthatja a hab vastagságát. Egy átlagos méretű autóra körülbelül 250ml keverékre lesz szükség. Permetezze a Polar Wash-t az autóra lentről felfelé haladva, ügyelve arra, hogy minden felületet beborítson vele, beleértve a kerekeket és az üvegeket is.

 3. Tisztítás és Öblítés: Hagyja, hogy a Polar Wash megkezdje a szennyeződések fellazítását minden felületen. A teljes tisztítás érdekében javasoljuk egy puha szivacs vagy mosókesztyű használatát az egész autó átmossára. Ezt követően alaposan öblítse le az autót lentről felfelé haladva. Ha nem alkalmazza a Polar Seal védőbevonatot, törölje szárazra az autót.

Az Autoglym Polar Wash kiváló választás azok számára, akik gyors és hatékony megoldást keresnek autójuk tisztítására, miközben megőrzik a fényezés védelmét és ragyogását. A termék könnyen használható és hatékony, így ideális választás mindennapi autómosáshoz.

 

 

Autoglym Polar Seal – Hablándzsás védőbevonat

Az Autoglym Polar Seal (Védőbevonat) egy forradalmian új termék a járműápolás területén, amelyet kifejezetten a magasnyomású mosók hablándzsájával történő felvitelre fejlesztettek ki. Ez a védőbevonat egy vízlepergető réteget képez a fényezésen, ami nemcsak megkönnyíti az autó szárazratörlését, hanem hosszantartó védelmet és ragyogást is biztosít a jármű számára.

A Polar Seal használatának főbb lépései:

 1. Előkészítés: Mielőtt a Polar Seal-t alkalmazná, győződjön meg róla, hogy a karosszéria és a kerekek hűvösek és árnyékban vannak, hogy elkerülje a termék gyors párolgását és egyenlőtlen eloszlását.

 2. Előmosás és Mosás: Javasoljuk, hogy a Polar Seal felhordása előtt használja az Autoglym Polar Blast előmosó habot a szennyeződések előzetes fellazításához, majd az Autoglym Polar Wash autósampont az összes maradék szennyeződés eltávolításához.

 3. Felhordás: Töltsön 40ml (4 kupak) Polar Seal-t a habosító tartályba és hígítsa fel legalább 200ml vízzel. Ez a mennyiség elegendő egy átlagos méretű autó teljes felületére. A túl sűrű keverék hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt.

 4. Alkalmazás: Permetezze a Polar Seal-t az autó minden felületére, különös figyelmet fordítva arra, hogy a szélvédőre közvetlenül ne kerüljön a termék.

 5. Öblítés és Szárazra Törlés: Alaposan öblítse le az autót, hogy eltávolítsa a felesleges Polar Seal-t, majd törölje szárazra a járművet, hogy magas fényű, védett és csillogó felületet kapjon.

 6. Ablakok Tisztítása: Használjon Autoglym Fast Glass-t a szélvédő és az ablaktörlő lapátok tisztításához, ez segít megelőzni a szélvédő maszatolódását.

Fontos megjegyezni, hogy a Polar Seal nem alkalmas a cabrio tetők impregnálására.

Az Autoglym Polar Seal ideális választás azok számára, akik gyors, egyszerű és hatékony megoldást keresnek járművük fényezésének hosszantartó védelmére és fényességére. Ez a termék nemcsak megkönnyíti az autóápolást, hanem kiváló védelmet is nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

 

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail