Motortisztítók
Menü
Kosár

Motortisztítók

Motortisztítók
Gyártó: Autoglym
Hatékonyan tisztítja a motorteret, szerszámokat, egyéb berendezéseket Az Engine & Machine Cleaner egy erős, vízbázisú, biológiailag lebomló tisztítószer, ami gyorsan feloldja az olaj, zsír és m..
6 800 Ft
Nettó ár:5 354 Ft
Gyártó: AM
A brigéciol D-3 aeroszol kiválóan alkalmazható minden olyan tárgy, gép, alkatrész, motor tisztítására. ahol olajos-zsíros-sáros iszapok együttes vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat. Az aer..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Kemobil
Emulziós fémfelület zsírtalanító. Korszerű, hidegen működő tisztítószer, alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka és erőgép tisztítására, gépiparban a megmunkált alkatrészeken maradó forg..
3 150 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Motor tisztító spray 1 liter Moje Auto 20-A32
-17 %
Gyártó: Moje Auto
Hatákonyan eltávolítva a szennyeződéseket a motor külső részéről, legyen szó zsírmaradványokról, olajról, koromról és egyéb szennyeződésről. Környezetbarát termék, biológiailag lebomló anyag. Nem tart..
1 750 Ft 2 100 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Moje Auto
Környezetbarát, minőségi termék. Hatékony szer az autók motorjainak tisztítására. Tökéletesen eltávolítja a zsíros, olajos foltokat, sólerakódásokat és más szennyeződéseket. Biológiailag lebomló anyag..
5 850 Ft
Nettó ár:4 606 Ft
Gyártó: Grass
Speciális, erős vegyszer, mely motorblokk és motoralkatrészek tisztítására szolgál. Hatékonyan eltávolítja a makacsabb szennyeződéseket, mint pl. olaj, olajsár, zsír és egyéb lerakódások, szennyeződés..
2 150 Ft
Nettó ár:1 693 Ft
Gyártó: Grass
A motorblokk és a motor különböző részeinek tisztítására használandó vegyszer. Hatékonyan oldja az olajos, zsíros és egyéb makacs szennyeződéseket. Az új, nem lúgos víz alapú formula szerves alapanya..
1 150 Ft
Nettó ár:906 Ft
Gyártó: Mannol
Motor Kaltreiniger – rendkívül hatékony tisztítószer az autó motorterének tisztítására és karbantartására. Gyorsan, hatékonyan és gondosan eltávolítja a motortér minden szennyeződését: olajat, elpárol..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)