Menü
Kosár

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Brigéciol motortisztító D-3 1L
Brigéciol motortisztító D-3 1L
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Kemobil
  • Termékkód: AF2057
  • Mennyiségi egység: darab
3 150Ft
Nettó ár: 2 480Ft

Brigéciol motortisztító D-3 1L

Emulziós fémfelület zsírtalanító. Korszerű, hidegen működő tisztítószer, alváz, motor, alkatrész mosására, mezőgazdasági munka és erőgép tisztítására, gépiparban a megmunkált alkatrészeken maradó forgács, törmelék eltávolítására.

Fizikai és kémiai tulajdonságok:
Fizikai állapot: enyhén sárgás, jellegzetes szagú folyadék
pH ( 20 °C-on ):7 - 8
Forráspont:135 - 300 °C
Fagyáspont:- 15 °C alatt
Gyulladáspont:547 °C
Sűrűség:1,800 - 1,825 g/cm3
Lobbanáspont:51 °C felett
Oldhatóság: szénhidrogénekben oldódik

Használata:
Szórópisztollyal, mártással, ecseteléssel juttassuk a tisztítandó felületre olyan mennyiségben, hogy a szennyeződés átitatódjon, majd 10-20 perc várakozás után a szennyeződést vízsugárral távolítsuk el. A készítmény a szerkezeti anyagok felületét, főleg a fémfelületeket olyan módon tisztítja, hogy az olajos, zsíros lerakódásokat emulgeálja, tehát vízoldhatóvá teszi , a szervetlen szennyeződéséket pedig adhéziós hatással távolítja el.

Kezelése:
Kerülni kell a készítmény bőrre, szembe jutását, permetének belélegzését, véletlen lenyelését. Szorosan lezárt edényzetben, száraz, hűvös, jól szellőzött helyen ajánlott tárolni. Hőtől, gyújtóforrástól távol tartandó.

HASZNÁLAT UTÁN KELETKEZETT EMULZIÓS SZENNYVÍZ TISZTÍTÁSA: A mosás után keletkező szennyvíz emulzió formájában ásványolajat tartalmaz, amely részben a letisztított felületről részben a tisztítószerből kerül a mosóvízbe. A Brigéciol D3 összetételét úgy alakítottuk ki, hogy a keletkezett emulzió könnyen, olcsón, hazai termékekkel demulgeálható. Nagyüzemi tapasztalataink szerint - adott szennyvíztisztító technológiával rendelkező gyárakban - 200 - 300 g/m3 koncentrációban alumínium-szulfát vagy kálcium-klorid adagolása és elkeverése után az emulzió 1-2 óra múlva szétválik. A víz felszínére felúszott olaj lefölözhető. Összegyűjtés után elégethető vagy fáradt olajként értékesíthető. Természetesen minden felhasználónak ki kell dolgozni az adott helyi körülményekhez alkalmazható olajos szennyvíztisztítási technológiát. Az emulziós bontás és lefölözés után a mosóvíz szervesanyag tartalma 10mg/liter alatt van. Ez a mosóvíz visszaforgatható.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail