Menü
Kosár

Szilikonok

Szilikonok

A szilikon spray és szilikonzsír az autóiparban nagyon hasznos termékek, amelyeket az ajtókéderek és műanyagok ápolására használnak. Az ajtókéderek és műanyagok állandó használat és az időjárás hatására károsodhatnak, ezért rendszeres ápolásra van szükségük.
A szilikon spray egy olyan aeroszolos termék, amely szilikon alapú anyagot tartalmaz. A spray-t a műanyag felületekre kell permetezni, majd egy száraz ruhával át kell törölni. Ez a termék segít megvédeni a műanyagot az időjárás hatásaitól, valamint csökkenti a súrlódást az ajtókéderek között, így könnyebbé teszi az ajtók nyitását és zárását.
A szilikonzsír egy vastagabb, kenőanyag, amely szintén szilikon alapú. Az autóiparban általában ajtókéderekhez és zárakhoz használják. Az ajtókéderek és zárak rendszeres kenése segít megelőzni a kopást és a zajt, valamint meghosszabbítja az ajtók élettartamát.
Fontos megjegyezni, hogy mind a szilikon spray, mind a szilikonzsír csak kis mennyiségben használható, és csak az érintett területre kell felvinni. Túlzott használatuk a műanyag felületek ragadósához vezethet. Emellett mindig az autógyártó által ajánlott termékeket kell használni, hogy elkerüljük az esetleges károkat.

Gyártó: Szilorett
A szilikonzsír egy univerzálisan alkalmazható termék, amely számos otthoni és autóápolási feladatban hasznosítható. Ennek a lágy szilikonzsírnak a különlegessége abban rejlik, hogy tökéletes választás..
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Gyártó: Szilorett
A szilikonzsír egy sokoldalúan használható termék, amely különböző otthoni és autóápolási feladatokban bizonyul hasznosnak. Ez a lágy szilikonzsír ideális megoldást kínál mind a háztartásokban, mind a..
1 200Ft
Nettó ár:945Ft
Gyártó: Technicqll
Színtelen, szagtalan, kémiailag sűrített (nagyon sűrű), 100%-os nagy tisztaságú szilikonolaj alapú semleges zsír. Nagyon hatékony szer szinte minden háztartási, autóipari és ipari felület karbantartás..
2 550Ft
Nettó ár:2 008Ft
Gyártó: Mannol
A Mannol szilikon spray egy sokoldalú termék, mely a szerves szilíciumvegyületeken alapuló vízálló, szigetelő és súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a kiváló minőségű spray ideális vál..
1 720Ft
Nettó ár:1 354Ft
Gyártó: AM
A kisebb munkákhoz és karbantartásokhoz ideális AM szilikon spray egy olyan sokoldalú termék, amely gyorsan felszívódó szilikonolajat tartalmaz. Ez a készítmény kiválóan alkalmas a gumi, műanyag, bőr ..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: AM
Ez az AM 200 ml-es szilikon spray magas minőségű, gyorsan felszívódó szilikonolajat tartalmaz, ami különösen hatékonyan ápolja a különböző felületeket, mint például a gumi, műanyag, bőr és műbőr. Az A..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: AM
A 300 ml-es AM szilikon spray egy sokoldalú, magas hatékonyságú termék, amely kiválóan alkalmas a különböző anyagok, mint például gumi, műanyag, bőr és műbőr felületek ápolására és védelmére. Ez a nag..
1 300Ft
Nettó ár:1 024Ft
Gyártó: Motip
A Motip szilikon spray egy 400 ml-es kiszerelésben kapható, multifunkciós kenő- és védőanyag, amely számos alkalmazási területen használható. Ez a kristálytiszta szilikon olaj ideális a zárak, csuklóp..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyártó: Sintlex
A szilikon zsír egy sokoldalú termék, amely különféle gépjárművekhez használható. Kiválóan alkalmas ajtókéderre, hiszen hatékonyan megakadályozza az ajtók befagyását. A szilikon zsír hőállósága és öss..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Szilikon eltávolító spray 400ml Antisil 770
Elfogyott
Gyártó: HB Body
A kiváló minőségű szilikoneltávolító spray egy organikus oldószer alapú, speciálisan kifejlesztett tisztítószer, amelyet arra terveztek, hogy a fényezendő felületeket alaposan megtisztítsa és szilikon..
3 450Ft
Nettó ár:2 717Ft
Szilikon eltávolító spray 450 ml Mannol 9890
Elfogyott
Gyártó: Mannol
A Pre-Paint Silicone Remover egy különleges tisztítószer, amelyet keményedett és friss szilikon tömítőanyagok, valamint egyéb szilikon tartalmú anyagok eltávolítására használnak autók és más berendezé..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Szilikon zsír stift Q11 80 gr. Szilikon zsír stift Q11 80 gr.
-22 % Elfogyott
Gyártó: Motip
A szilikon zsír, különösen a gumikéderekhez, tömítésekhez és egyéb műanyagokhoz használt változat, elengedhetetlen termék a járműápolás területén. Ez a speciálisan kifejlesztett szilikon zsír megakadá..
1 550Ft 1 990Ft
Nettó ár:1 220Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail