Menü
Kosár

Üvegtörő kalapácsok

Üvegtörő kalapácsok

Az üvegtörő kalapács az a  termékcsalád amit sose kelljen használni éles helyzetben, ugyanis akkor baj van. Ha szükség van rá viszont nincsen a járműben, akkor emberéletekbe kerülhet esetleges hiánya. Nagyon hasznos, jól elrejthető eszköz. Nem csak ablaktörésre használható, hanem biztonsági öv vágására is. Baj esetén ugyanis ennek az eszköznek segítségével könnyebben ki lehet szabadulni a járműből. Sose kelljen használni, de legyen mindig kéznél!

Gyártó: Carmotion
A biztonság mindig kéznél van ennél a kulcstartónál. Ez a többfunkciós kulcstartó ugyanis tartalmaz egy biztonsági öv vágót, illetve egy mechanikus üvegtörő kalapácsot. Vészhelyzetben életmentő lehet ..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Carpoint
Egy üvegtörő kalapács akár életet is menthet, ha szükség van rá. Szorult helyzetben a szerszám segítségével könnyedén betörhető az ablak, illetve a kalapácson található penge segítségével könnyedén el..
3 750Ft
Nettó ár:2 953Ft
Gyártó: Lampa
Vészhelyzet esetén előtétet menthet! Valamilyen oknál fogva beszorulunk az autóba, akkor ezzel az üvegtörő kalapáccsal könnyedén ki tudjuk törni az ablakot, illetve a rajta elhelyezett vágó eszköz seg..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Carmotion
Kétoldalú ablaktörő kalapács, mely baleset vagy vészhelyzet esetén használható. A kalapácson található egy biztonsági öv vágó penge is. A konzol a hozzáadott csavarok segítéségével rögzíthető...
1 850Ft
Nettó ár:1 457Ft
Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval és konzollal MT0509-B
Elfogyott
Gyártó: HD
Rendkívül fontos biztonságtechnikai eszköz, akár életet is menthet baleset esetén! Vész esetén könnyedén törhető vele az ablaküveg és a szélvédő. Az üvegtörő kalapács tartalmaz egy biztonsági öv vágót..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail