Üvegtörő kalapácsok

Üvegtörő kalapácsok

Az üvegtörő kalapács az a  termékcsalád amit sose kelljen használni éles helyzetben, ugyanis akkor baj van. Ha szükség van rá viszont nincsen a járműben, akkor emberéletekbe kerülhet esetleges hiánya. Nagyon hasznos, jól elrejthető eszköz. Nem csak ablaktörésre használható, hanem biztonsági öv vágására is. Baj esetén ugyanis ennek az eszköznek segítségével könnyebben ki lehet szabadulni a járműből. Sose kelljen használni, de legyen mindig kéznél!


Részletes keresés

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval és konzollal MT0509-B

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval és konzollal MT0509-B

Ablaktörő kalapács Rendkívül fontos biztonságtechnikai eszköz, akár életet is menthet baleset esetén! Vész esetén könnyedén törhető vele az ablaküveg és a szélvédő. Az üvegtörő kalapács tartalmaz egy..

1,650 Ft Nettó ár: 1,299 Ft

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval kicsi 48070

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval kicsi 48070

Üvegtörő kalapács Vészhelyzet esetén előtétet menthet! Valamilyen oknál fogva beszorulunk az autóba, akkor ezzel az üvegtörő kalapáccsal könnyedén ki tudjuk törni az ablakot, illetve a rajta elhelyez..

1,350 Ft Nettó ár: 1,063 Ft

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval és konzollal 0110003 Elfogyott

Üvegtörő kalapács biztonsági öv vágóval és konzollal 0110003

Konzolos üvegtörő kalapács konzollal Egy üvegtörő kalapács akár életet is menthet, ha szükség van rá. Szorult helyzetben a szerszám segítségével könnyedén betörhető az ablak, illetve a kalapácson tal..

1,990 Ft Nettó ár: 1,567 Ft

Mutatás 1-től 3-ig 3 termékből (1 oldal)