Üvegtörő kalapácsok
Menü
Kosár

25.000Ft vásárlás felett a szállítási költség ingyenes! 

Üvegtörő kalapácsok

Üvegtörő kalapácsok

Az üvegtörő kalapács az a  termékcsalád amit sose kelljen használni éles helyzetben, ugyanis akkor baj van. Ha szükség van rá viszont nincsen a járműben, akkor emberéletekbe kerülhet esetleges hiánya. Nagyon hasznos, jól elrejthető eszköz. Nem csak ablaktörésre használható, hanem biztonsági öv vágására is. Baj esetén ugyanis ennek az eszköznek segítségével könnyebben ki lehet szabadulni a járműből. Sose kelljen használni, de legyen mindig kéznél!

Gyártó: Carpoint
Konzolos üvegtörő kalapács konzollal Egy üvegtörő kalapács akár életet is menthet, ha szükség van rá. Szorult helyzetben a szerszám segítségével könnyedén betörhető az ablak, illetve a kalapácson t..
2 450 Ft
Nettó ár:1 929 Ft
Gyártó: HD
Ablaktörő kalapács Rendkívül fontos biztonságtechnikai eszköz, akár életet is menthet baleset esetén! Vész esetén könnyedén törhető vele az ablaküveg és a szélvédő. Az üvegtörő kalapács tartalmaz egy..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Lampa
Üvegtörő kalapács Vészhelyzet esetén előtétet menthet! Valamilyen oknál fogva beszorulunk az autóba, akkor ezzel az üvegtörő kalapáccsal könnyedén ki tudjuk törni az ablakot, illetve a rajta elhelyez..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Kulcstartó üvegtörő kalapáccsal és biztonsági öv vágóval CM58016 Kulcstartó üvegtörő kalapáccsal és biztonsági öv vágóval CM58016
Elfogyott
Gyártó: Carmotion
Üvegtörő kalapács kulcstartónA biztonság mindig kéznél van ennél a kulcstartónál. Ez a többfunkciós kulcstartó ugyanis tartalmaz egy biztonsági öv vágót, illetve egy mechanikus üvegtörő kalapácsot. Vé..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Üvegtörő kalapács, övvágóval és konzollal CM58581 Üvegtörő kalapács, övvágóval és konzollal CM58581
Elfogyott
Gyártó: Carmotion
Ablaktörő kalapács konzollalKétoldalú ablaktörő kalapács, mely baleset vagy vészhelyzet esetén használható. A kalapácson található egy biztonsági öv vágó penge is. A konzol a hozzáadott csavarok segít..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)