Menü
Kosár

Kéztisztító szerek

Kéztisztító szerek

Ipari munkásoknak ajánlott kéztisztító szerek, melyek hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket a bőrről. Többnyire olaj, zsírok, kátrányfélék, festékek és egyéb szennyeződések eltávolítására használható. 

Gyártó: Mannol
Elsősorban a Mannol 9558-as kéztisztító szerhez kifejlesztett adagoló, mely nagyon erős, ezért rendkívül tartós. A rugós szerkezete lehetővé teszi a hosszú távú használatot és a nagyobb igénybevételne..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Kéztisztító krém 450ml Würth
-7 %
Gyártó: Würth
Nagy hatékonyságú, kíméletes kéztisztító krém, melyet elsősorban gépzsírral vagy olajjal dolgozó munkásoknak gyártottak. Kíméletes a kézhez, könyörtelen a szenyeződésekhez. Használatától nem repedezik..
1 400Ft 1 500Ft
Nettó ár:1 102Ft
Gyártó: Mannol
Elsősorban ipari szennyeződések eltávolítására alkalmazható kéztisztító krém. Hatékonyan és kiméletesen eltávolítja a zsírt, olajat és egyéb szennyeződéseket a bőrről, továbbá hidratálja is azt. ..
850Ft
Nettó ár:669Ft
Gyártó: OEM
Extra erős kéztisztító szer, tulajdonképpen a klasszikus ultra derm alternatívája. Kiválóan oldja a szennyeződéseket, mint pl az olajat, zsírokat, és egyéb mocskokat. A hozzáadott adaléknak köszönhető..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail