Állat az autóban
Menü
Kosár

Állat az autóban

Állat az autóban

Állatszállításkor mindig jól jön egy kis védelem. A legtöbb állat nem érzi biztonságban magát amikor szállítják. Hogy az utazás kellően biztonságos legyen fel kell készíteni a járművet az állat szállítására, legyen szó kutyáról, macskáról, vagy egyéb háziállatról. Nem csak a kedvencünket védhetjük ezekkel a termékekkel, hanem szó szerint mindenkit aki a közlekedésben részt vesz. Egy kutyarács nagyon jól jön, ha a vezetőteret el kell szeparálni a hátsó légtértől, pl. nagyobb kutyus szállításakor, vagy egy kutyapokróc, ha a kedvencünkkel valami baj törénik, ugyanis megvédi az autó belterét a szennyeződésektől, de egy rögzítő hámnak is van helye.

Gyártó: Carmotion
Kézi állatször eltávolító. Használatával könnyedén és kíméletesen el tudja távolítani az állatszőrt szinte minden felületről. Legyen szó, kanapé, ruha, autó ülés, üléshuzat, szék. Ezen felül az állat ..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Carmotion
Biztonségi övbe csatlakoztatható póráz, mely kisebb, illetve közepes termetű állatoknál használható. Tökéletes megoldás a biztonságos utazáshoz. Védi az kutyát, macskát és egyéb pórázra köthető állato..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Csomagtér védő ponyva, kombi, mini van járművekhez 170 x 155cm AM4137 Csomagtér védő ponyva, kombi, mini van járművekhez 170 x 155cm AM4137
-16 %
Gyártó: Automax
Prémium minőségű, univerzális vízhatlan védő ponyva, mely kifejezetten autó csomagterének védelmére lett kifejlesztve. A ponyva védi az autó belterét a sérülésektől, karcolásoktól és a szennyeződésekt..
8 400 Ft 9 990 Ft
Nettó ár:6 614 Ft
Gyártó: HD
Elsősorban állatszállításkor használható ülésvédő takaró. Megvédi az autó belterét az állatszállításkor keletkezett szőr vagy egyéb szennyeződésétől. Ez az ülésvédő egy darabig tatja magában a nedvess..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Bottari
Néha van úgy, hogy kedvenceinket (kutyákat, macskákat) szállítani kell. De nincsen annál rosszabb, ha zavarnak minket a vezetésben. Ez nem csak zavaró, de rendkívül balesetveszélyes is. A térelválaszt..
10 990 Ft
Nettó ár:8 654 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ha kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, akkor ezidáig nem volt egyszerű el..
6 990 Ft
Nettó ár:5 504 Ft
Gyártó: Carcommerce
Elsősorban csomagok szállítására optimalizált hátsó ülésvédő, mely teljesen vízálló. Nagyon tartós ECO bőrből készült, mely ellenállás a nagyobb igénybevételnek is. Könnyel le és felszerelhető. A kiha..
7 990 Ft
Nettó ár:6 291 Ft
Gyártó: M.N.C.
Autós ülésvédő huzat elsősorban kutyák, macskák részére. Egyszerűen rögzíthető a hátsó fejtámlákra a csatos, gumis kialakításnak köszönhetően. Vízálló vászon anyaga megvédi az autó ülését kutyák, macs..
5 250 Ft
Nettó ár:4 134 Ft
Gyártó: Bottari
  Prémium minőségű kutyapokróc, mely kisállatok szállítására tökéletesen alkalmazható. Védi az ülés és a belső teret az állatszőr, vér és vizelet ellen. Különösen alkalmas vérző illetve beteg ..
9 990 Ft
Nettó ár:7 866 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)