Menü
Kosár

Turtle Wax autóápolási termékek

Turtle Wax autóápolási termékek

A TURTLE WAX egy amerikai autóápolási terméket gyártó és forgalmazó cég, melyet Benjamin Hirsch alapított Chicagóban 1941-ben. Hirsch fő termékét a folyékony autóviaszt eredetileg Plastone-nak hívták, mígnem Hirsch megváltoztatta a nevét Turtle Wax-ra ezzel utalva a teknősbéka rendkívül erős, kemény páncéljára. Hirsch halála után a cég továbbra is családi kezekben maradt.

A Turtle Wax termékeket több, mint 90 országban forgalmazzák és elsősorban a lakossági felhasználásra készítettek.

A professional készítményeket a kandai Transchem Group külön értékesíti.

Gyártó: Turtle Wax
A kesztyű segítéségével könnyen és villámgyorsan át tudja mosni az autóját szivacs használata nélkül. Magas vízmegtartó képességének és puha mikrószálas anyagának köszönhetően kíméletesen azaz karcmen..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Power Max autósampon, rendkívül hatékony, kiváló koszoldási tulajdonsággal rendelkezik. A legmakacsabb szennyeződéseket is képes kíméletesen eltávolítani. *pH semleges formulájának köszön..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer egy innovatív autóápolási termék, amely egyszerű és hatékony megoldást kínál az autó belső tereinek tisztításához, szagtalanításához és védelméhez. A termék különleges p..
6 490Ft
Nettó ár:5 110Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax® Interior 1 multifunkciós törlőkendők gyors és egyszerű, egylépéses, kiváló tisztítást biztosítanak minden szövet, szőnyeg, vinil, gumi és műanyag esetében. Használja por és szennyeződés ..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a hatékony tisztítószer, segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket a fényezésről, mint például a tapadt rovarmaradványokat, fanedvet (gyantát). Gél formula, amely folyékony állagún..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Turtle Wax
Hatékony bőrtisztító és bőrápoló kendő, melynek rendszeres használata nem csak tisztán tartja a bőrt, hanem megakadályozza annak elöregedését, repedezettségét. Bármilyen festett bőrre használható. Alc..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Turtle Wax
Tisztít, kondicionál és véd! Prémium minőségű bőrápoló szer, melynek nagyon kellemes illata van, illetve összetevőinek köszönhetően hosszan kifejti hatását. Eltávolítja a makacs foltokat és szennyeződ..
6 490Ft
Nettó ár:5 110Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozott illetve lakkozatlan fel..
4 120Ft
Nettó ár:3 244Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic szürke színpolír egy különlegesen fejlesztett termék, amely kifejezetten a szürke és ezüst metál fényezésű autók fényezésének megújítására és védelmére szolgál. Ez a polírozó ..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Fehér színpolír egy kiemelkedően hatékony termék, amelyet kifejezetten a fehér és világos színű fényezésű autók fényezésének felújítására és védelmére terveztek. Ez a speciáli..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Fekete színpolír egy rendkívül hatásos termék, speciálisan tervezve a fekete és sötét fényezésű járművek felületének megújításához és megóvásához. Ez a különleges keverék töké..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír egy kivételesen eredményes termék, amely kifejezetten a kék és sötét színű fényezésű autók felületének felújítására és védelmére lett kialakítva. Ez a speciális ..
4 680Ft
Nettó ár:3 685Ft
Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182 Fényszóró tisztító és védő polír krém 300 ml Turtle Wax 53182
-8 %
Gyártó: Turtle Wax
Egylépéses megoldás a homályos, tejszerű és megsárgult fényszórók és hátsó lámpák oxidációinak eltávolítására. Alkalmas átlátszó plexi, műanyag ablakok és átlátszó műanyag karcok eltávolítására. Felha..
2 990Ft 3 250Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax karceltávolító és fényezésfelújító polírja egy kiváló megoldás azoknak, akik szeretnék helyreállítani járművük fényezését apróbb karcolások, lakksérülések és egyéb hibák után. Ez a termék..
3 990Ft
Nettó ár:3 142Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax karceltávolító paszta egy hatékony és felhasználóbarát megoldás azoknak, akik saját kezűleg szeretnék eltávolítani autójuk fényezésén keletkezett felületi karcokat. Ez a speciális formulá..
2 100Ft
Nettó ár:1 654Ft
Gyártó: Turtle Wax
Extra erős műszálakból álló kárpititisztító kefe, mely kiválóan alkalmas szőnyegek, különféle szövetek, üléshuzatok alapos tisztításra. Vegyszer nélkül is használható morzsák és felszíni szennyeződése..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szöszmentes prémium minőségű, extra vastag polírozó kendő, mely nagyon kíméletesen bánik a fényezéssel. Nagy méretének köszönhetően gyorsan és kényelmesen lehet vele fényesíteni illetve polírozni. Bef..
2 350Ft
Nettó ár:1 850Ft
Gyártó: Turtle Wax
Fényezés szárazratörlésére alkalmazható, kiváló minőségű, nedvszívó kendő. EA sűrű szövésű 3D-s szerkezetű rendivül puha, vastag és nagy nedvszívóképességgel rendelkező mikroszálas kendő. Ez a szárító..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Kendő, műselyem 40x35cm Turtle Wax FGX400TD Kendő, műselyem 40x35cm Turtle Wax FGX400TD
-32 %
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Strandard Synthetic kendő egy nedvszívó és egyben fényesítő kendő. Autóápolási műveletek befejező szakaszához ajánljuk. Kicsit hasonlít a szarvasból kendőre, de ennek homogénabb a felület..
990Ft 1 450Ft
Nettó ár:780Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szuper nedveszívó képeséggel rendelkező szintetikus szarvasbőr kendő, mely a szarvasbőr minden pozitív tulajdonásgával rendelkezik. A TW Easy Glide PVA már előre megnedvesített és használatra kész, kö..
1 750Ft
Nettó ár:1 378Ft
Gyártó: Turtle Wax
Extra erős szerkezetű, rendkívül tartós, kíméletes, puha keréktisztító kefe, mely segítéségével nagyon hatékonyan megtisztítható a felni illetve a dísztárcsa is. Csúszásmentes markolatú, így hatákony ..
2 500Ft
Nettó ár:1 969Ft
Gyártó: Turtle Wax
Ez a kis automata spray, hatékonyan fertőtleníti az autó klímaberendezését, ezáltal megakadályozva a kellemetlen szagok kialakulását. Használatát követően kellemes narancs illatot biztosít.Használ..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Dash & Glass egy sokoldalú beltéri tisztító spray, amelyet úgy terveztek, hogy egyszerre tisztítson, kondicionáljon és védelmet nyújtson az autó belső felületeinek. Ez a különleges zs..
2 490Ft
Nettó ár:1 961Ft
Gyártó: Turtle Wax
A TurtleWax fényes műszer- és műanyag ápoló kendő, mellyel 1 lépésben törölheti tisztára a műszerfalat, illetve a kiegészítő műanyag elemeket, illetve fényes bevonatot hagy maga után. A csomagban lév..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax® Fresh Shine Matt Finish törlőkendők gyors és egyszerű, egylépéses tisztítást biztosítanak minden belső műanyagelem számára. Használható kemény felületeken, például műszerfalakon, műszerc..
1 100Ft
Nettó ár:866Ft
Gyártó: Turtle Wax
Műanyag elemek ápolására és tisztítására alkalmazható matt fényű spray, mely védi a kezelt felületet a káros UV sugarak ellen, továbbá gátolja a műanyag öregedését. Nem tartalmaz szilikont! Isopropyl ..
2 750Ft
Nettó ár:2 165Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Színfelújító és Karceltávolító Polír egyedülálló megoldást kínál azoknak az autótulajdonosoknak, akik szeretnék visszaállítani járművük eredeti fényét és ragyogását. Ez a speciális formul..
3 330Ft
Nettó ár:2 622Ft
Tételek: 1 - 27 / 56 (3 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail