Turtle Wax - XIII. kerületi autósbolt
Menü
Kosár

Turtle Wax

Autómosó kesztyű, prémium Gorilla Wash Turtle Wax FGX1835TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Gorilla Wash autómosó kesztyűA kesztyű segítéségével könnyen és villámgyorsan át tudja mosni az autóját szivacs használata nélkül. Magas vízmegtartó képességének és puha mikrószálas anyagán..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Autómosó prémium zsenília szivacs 3:1 Miracle Wash Pad Turtle Wax FGX1186TD Autómosó prémium zsenília szivacs 3:1 Miracle Wash Pad Turtle Wax FGX1186TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Prémium autómosó szivacs 3:1-benKiváló minőségű autómosó szivacs, melynek minden oldala külön-külön feladatot lát el a tisztítás során. 3:1-ben szivaccsal könnyedén és alaposan illetve kíméletesen meg..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Bogár- és fagyanta eltávolító sprayEz a hatékony tisztítószer, segít eltávolítani a leggyakoribb kültéri szennyeződéseket a fényezésről, mint például a tapadt rovarmaradványokat, fanedvet (gyantát). G..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Felnitisztító PH semleges Turtle Wax Redline 52798 Felnitisztító PH semleges Turtle Wax Redline 52798
-11 %
Gyártó: Turtle Wax
PH Semleges felnitisztítóKíméletes a felnihez, illetve a kerék futómű alkatrészeihez, nem károsítja a fényezést, a gumit és a kezet sem. Bármilyen fajta kerékre fújható, legyen króm, illetve polírozot..
3 150 Ft 3 550 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax ezüst polírHelyreállítja a fényezés megfakult színét, a holografikus karcokat eltünteti, a mélyebb karcokat átmenetileg fedi. A flakonon jelzett színek esetében használható.Használata:Mossa..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax fehér polírHelyreállítja a fényezés megfakult színét, a holografikus karcokat eltünteti, a mélyebb karcokat átmenetileg fedi. A flakonon jelzett színek esetében használható.Használata:Mossa..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax fekete polírHelyreállítja a fényezés megfakult színét, a holografikus karcokat eltünteti, a mélyebb karcokat átmenetileg fedi. A flakonon jelzett színek esetében használható.Használata:Moss..
4 680 Ft
Nettó ár:3 685 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax kék polírHelyreállítja a fényezés megfakult színét, a holografikus karcokat eltünteti, a mélyebb karcokat átmenetileg fedi. A flakonon jelzett színek esetében használható.Használata:Mossa l..
3 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Univerzális karceltávolító polírHatékonyan eltávolítja a fényezés apróbb karcait (lakksérüléseket), hibáit a kezelt felület ragyogó lesz. Kézi és gépi használatra is egyaránt alkalmas. Kézi használ..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Karceltávolító paszta Használata nagyon könnyű. A karceltávolító paszta részecske méretű csiszolóanyagot tartalmaz, mely eltávolítja a felületi karcokat a fényezésről, különösen ajánlott az ajtókilin..
2 100 Ft
Nettó ár:1 654 Ft
Kendő polírozózáshoz, fényesítéshez Turtle Wax FGX5082TD Kendő polírozózáshoz, fényesítéshez Turtle Wax FGX5082TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Prémium minőségű fényesítő, polírozó kendőSzöszmentes prémium minőségű, extra vastag polírozó kendő, mely nagyon kíméletesen bánik a fényezéssel. Nagy méretének köszönhetően gyorsan és kényelmesen leh..
2 350 Ft
Nettó ár:1 850 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Szárazratörlő kendőFényezés szárazratörlésére alkalmazható, kiváló minőségű, nedvszívó kendő. EA sűrű szövésű 3D-s szerkezetű rendivül puha, vastag és nagy nedvszívóképességgel rendelkező mikroszálas ..
2 750 Ft
Nettó ár:2 165 Ft
Kendő, szintetikus szarvasbőr Turtle Wax Easy Glide PVA Chamous FGX4251TD Kendő, szintetikus szarvasbőr Turtle Wax Easy Glide PVA Chamous FGX4251TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Easy Glide PVA ChamousSzuper nedveszívó képeséggel rendelkező szintetikus szarvasbőr kendő, mely a szarvasbőr minden pozitív tulajdonásgával rendelkezik. A TW Easy Glide PVA már előre megne..
1 560 Ft
Nettó ár:1 228 Ft
Keréktisztító kefe, prémium Turtle Wax Wheel Wizard FGX342TD Keréktisztító kefe, prémium Turtle Wax Wheel Wizard FGX342TD
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Felnitisztító kefeExtra erős szerkezetű, rendkívül tartós, kíméletes, puha keréktisztító kefe, mely segítéségével nagyon hatékonyan megtisztítható a felni illetve a dísztárcsa is. Csúszásme..
2 500 Ft
Nettó ár:1 969 Ft
Légkondicionáló tisztító bomba narancs illattal 100ml Turtle Wax 31066 Légkondicionáló tisztító bomba narancs illattal 100ml Turtle Wax 31066
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax klíma tisztító bombaEz a kis automata spray, hatékonyan fertőtleníti az autó klímaberendezését, ezáltal megakadályozva a kellemetlen szagok kialakulását. Használatát követően kellemes naran..
1 550 Ft
Nettó ár:1 220 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax műszerfaltisztítóUniverzális beltéri tisztító spray, mely zsírmentes hármas hatású formulából áll. Tisztít, kondicionál és védelmet nyújt. Használata után csíkmentes és tiszta felület marad..
2 490 Ft
Nettó ár:1 961 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Fényezés felújító polír krémEgy lépésben távolítja el a finom karcolásokat és újítja fel a megfakult színeket. Elsősorban régebbi, már színevesztett fényezésre ajánljuk használatát. Az ultra finom csi..
2 980 Ft
Nettó ár:2 346 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax víz nélküli fényezés ápoló sprayVíz nélküli tisztítás, por és kisebb szennyeződések hatékony és kíméletes eltávolítására. Használatát követően a fényezés, tiszta, ragyogó és védett lesz.&nb..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax kerémia autósampon és wax Karcmentes tisztítást tesz lehetővé, hosszan védi a fényezést a vegyszerektől, növeli a szín mélységét, szuperragyogó lesz a lemosott felület. Hosszan tartó hidro..
4 190 Ft
Nettó ár:3 299 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Luxe LeatherEgy lépcsős bőrtisztító krém ami annyit jelent, hogy egy kezeléssel az autóbőr kárpit tiszta lesz, ápolt és védett. Teljesen felfrissíti a bőr, visszaállítja rugalmasságát. A ké..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Carnauba Car Wax A karnauba-autóviasszal ragyogóvá teheti az autója küllemét. A kezelt felületet védi a szennyeződések megtapadásától, továbbá vízlepergetővé teszi az autó fényezését. A ke..
3 260 Ft
Nettó ár:2 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax gyors fényszóró felújító szettA Turtle Wax fejlesztői továbbfejlesztették a fényszóró felújító szettjüket. Az új kerámia védőbevonattal rendelkező fényszóró helyreállító készletükkel minden..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax üvegtisztító spray Használja kívül- és belül a tiszta látási viszonyok elérése érdekében. Megbírkózik mindenféle szennyeződéssel, Eltávolítja a dohányfüst okozta foltot, ujjlenyomatokat és..
1 990 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Dry TouchMagas fényű műanyag ápoló szer. Befújást követően olyan lesz a kezelt felület, mintha vízzel leöntötték volna, de teljesen száraz tapintású. Használható gumifelületen, illetve műan..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax karcjavító paszta Erős polírozó és folteltávolító paszta. Speciális tisztító- és ultra-finom csiszolóanyagaival eltünteti a kisebb karcolásokat. Kiválóan alkalmazható kifakult, lemattult,..
2 840 Ft
Nettó ár:2 236 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Kárpittisztító szer állatok utánHa kedvenceinket szállítjuk az autóban, előfordulhat, hogy piszkot hagy maga után, de akár állati ürülék, vagy vizelet sem ritka és ha ezekből az autókárpitra kerül, ak..
5 990 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Gyártó: Turtle Wax
2 az 1-ben kárpittisztító A világ vezető kárpittisztítója. Egyedülálló kéthatású formula: tisztítás és védelem egy fázisban. A kárpittisztító mindenfajta piszkot és szennyeződést gyorsan és könnyen t..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Tételek: 1 - 27 / 43 (2 oldal)