Menü
Kosár

Fényezés felújító színpolír, kék 500 ml Turtle Wax Color Magic 52709

Fényezés felújító színpolír, kék 500 ml Turtle Wax Color Magic 52709
Fényezés felújító színpolír, kék 500 ml Turtle Wax Color Magic 52709
A webáruház kínálata eltérhet az üzlet kínálatától.
  • Elérhetőség: Készleten
  • Gyártó: Turtle Wax
  • Termékkód: AF101185
  • Mennyiségi egység: darab
4 680Ft
Nettó ár: 3 685Ft

Turtle Wax fényezés felújító színőpolír kék színű autókhoz

A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír egy kivételesen eredményes termék, amely kifejezetten a kék és sötét színű fényezésű autók felületének felújítására és védelmére lett kialakítva. Ez a speciális keverék ideális megoldást kínál a megkopott színek revitalizálására, a finom karcolások és a mélyebb sérülések átmeneti eltakarására, ezzel visszaadva az autó eredeti fényét és vonzerejét.

Használati útmutató részletesen:

  1. Előkészítés: Győződjön meg arról, hogy az autója teljesen tiszta és szabad minden szennyeződéstől és portól a polírozás kezdete előtt.
  2. Készülődés: Alaposan rázza meg a termék flakonját, hogy a polírozó komponensek egyenletesen összekeveredjenek.
  3. Színhűség tesztelése: Az egész járművön történő használat előtt próbálja ki a terméket egy kevésbé látható helyen, hogy ellenőrizze a szín megfelelőségét.
  4. Felvitel: Használjon egy lágy, tiszta szövetet a polírozó szer felviteléhez, az elemek egyesével történő kezelése során. Körkörös mozdulatokkal dolgozzon, majd növelje a nyomást az optimális hatás érdekében.
  5. Polírozás és fényezés: Várja meg, amíg a termék egy vékony réteget képez a felületen, majd egy másik lágy, tiszta szövettel polírozza át a fényezést.

A Turtle Wax Color Magic Kék színpolír 500 ml-es kiszerelésben elérhető, hosszú távú és megbízható megoldást nyújtva az autó fényezésének ápolására és védelmére. A termék nemcsak a kék fényezést újítja fel, hanem átfogó védelmet is biztosít az időjárás és a különböző külső hatások ellen, így hosszan tartó fényt és védelmet kínálva az autónak.

A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail