Gumiápolók
Menü
Kosár

Gumiápolók

Gumiápolók
A gumiápoló az egyik legelterjedtebb autóápolási kemikália a műszerfalápolók után. Sikere, hogy rendkívül látványos eredmény érhető el vele másodpercek alatt és nem kell a felhordásával sokat bíbelődni.
Elérhető hab, folyadék, illetve olaj formában, most a tiszta szilikont ne soroljuk ide én nagyon ellene is vagyok. De aki a szilikon híve az se csüggedjen, mert a gumiápolók többsége tartalmaz egy keveset. A gumiápolók szerepe, hogy lassítsák a gumik öregedését, védelmet biztosítsanak a káros UV sugárzással szemben, ezen felül újszerűvé varázsolják a gumi peremét. Egy jó minőségű és helyesen használt gumiápoló 2-6 hét védelmet képez egy kezeléssel. A gumiápolót az autó teljes tisztítása után, érdemes elvégezni. Használathoz a legtöbb esetben szivacsot szoktam javasolni az egyenletes felhordás miatt.
További információért hívja ügyfélszolgálatunkat: 06/70-60-666-60
Gyártó: Autoglym
Gumiápoló gél A foltos és kopott gumiabroncsok, nagy mértékben rontják, egy egyébként makulátlan jármű megjelenését. A High Performance Tyre Gel, tartós, kellemes illatú gumiabroncsápoló. Aktív szi..
7 500 Ft
Nettó ár:5 906 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium gumiápoló sprayAz Autoglym Instant Tyre Dressing gumiabroncsának természetes fényt adva és védve azt, javítja autója megjelenését. A koszos, szennyezett abroncsok jelentősen rontják e..
5 200 Ft
Nettó ár:4 094 Ft
Gyártó: Autoglym
Autoglym prémium műanyag- és gumiápoló Védi és ápolja a bel- és kültéri műanyagokat. A kezelt felület ellenáll az UV sugárzás káros hatásainak, továbbá visszaadja a műanyag és a gumi eredeti fényét..
5 400 Ft
Nettó ár:4 252 Ft
Gyártó: Grass
Kenhető gumiápoló Professzionális szilikonalapú ápolószer, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felületet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felszínét, fén..
6 250 Ft
Nettó ár:4 921 Ft
Gyártó: Gulf
Gumiápoló tejVisszaállítja a gumiabroncsok eredeti színét és kiemeli a fekete jellegét (vizes gumi hatást biztosít). Karbantartja és védi a gumit az időjárási tényezők káros hatása ellen (só, úti szen..
3 150 Ft
Nettó ár:2 480 Ft
Gyártó: Mannol
Gumitisztító habSokoldalúan használható gumitisztító és ápoló hab, mely nem csak gumiabroncsok kezelésesre és tisztítására alkalmazható, hanem szinte az összes olyan autófelszerelésre, ami gumiból kés..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: The Treatment
Fekete gumibevonó Úgy néz ki, mintha vizes lenne, de ha megérinted száraz... A legkifakultabb gumikból is olyat varázsol, ami a még az újabbaknál is jobban néz ki. Csillogó és vizesnek látszó felület..
4 990 Ft
Nettó ár:3 929 Ft
Gyártó: Mannol
Magasfényű gumiápoló gélKifejezetten gumiabroncsokra fejlesztett ápoló gél, mely rendkívüli magasfényű csillogást ad a gumiabroncsnak és védi az öregedéstől. A gumiabroncs kezelés után olyan lesz, min..
3 300 Ft
Nettó ár:2 598 Ft
Gyártó: AM
Gumi és lökhárító ápoló hab Hatóanyag aktív hab formájában kerül a felületre, majd gyorsan beszívódik és tartósan ápolja a gumi-illetve a műanyag felületeket, új fényt biztosítva. A hatóanyag tömíti ..
1 780 Ft
Nettó ár:1 402 Ft
Gyártó: Grass
Magasfényű gumiápoló spray Professzionális szilikonalapú ápolószer, mely tisztítja és fényesíti az abroncsokat és más gumi anyagú felületet. Visszaállítja a fekete színt, feljavítja az abroncs felsz..
3 250 Ft
Nettó ár:2 559 Ft
Gyártó: Moje Auto
Autó gumiápoló spray 520ml Anitsztatikus hatású spray, mely gyorsan és hatékonyan ápolja és védi a gumiabroncsot. Rendszeres használat esetén visszaadja a gumi rugalmasságát. Használati utasítás: ..
1 650 Ft
Nettó ár:1 299 Ft
Gyártó: Kajaba
Gumiabroncs szivacs Gumiabroncsok tisztítására és ápolására szolgáló applikátor szivacs, mely segítségével a gumiabroncs ívéhez igazodva könnyedén fel vihető rá az ápoló vagy tisztító vegyszer. Gumiá..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Gyártó: Grass
Glicerines gumiápoló - polírozó folyadékProfesszionális szer a gumiabroncsok, illetve egyéb gumifelületek polírozására (fényesítésére), ápolására. Használatát követően ragyogóan csillogni fog a gumiab..
3 220 Ft
Nettó ár:2 535 Ft
Matt gumiápoló spray vízbázisú alappal 600ml Grass 110384
-27 %
Gyártó: Grass
Vízbázisú matt gumiápolóProfesszionális vízbázisú gumiápolószer, mely nem csak tisztítja, hanem ápolja is a gumi felületet. Használatát követően matt felületet biztosít. Rendszeres használata késlelte..
1 200 Ft 1 650 Ft
Nettó ár:945 Ft
Gyártó: Grass
Univerzális matt ápoló spray Professzionális ápolószer műszerfal, festetlen lökhárító, abroncs, bőr, fa műanyag, gumi tisztításásra, polírozására, ápolására alkalmazható. Megtartja a kezelt felület..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Turtle Wax Dry TouchMagas fényű műanyag ápoló szer. Befújást követően olyan lesz a kezelt felület, mintha vízzel leöntötték volna, de teljesen száraz tapintású. Használható gumifelületen, illetve műan..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Gumiaborcs- és műanyagápolóVisszaállítja a felület eredeti színét és kondicionálja azt. Védi a káros UV sugarak ellen és vizes hatást kölcsönöz a kezelt felületnek. Használható gumiabroncsokhoz, illet..
3 850 Ft
Nettó ár:3 031 Ft
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)