Autósamponok
Menü
Kosár

Autósamponok

Autósamponok

Az autósamponok alapvető autóápolási termékek. Az autóápolási műveletek kiinduló pontja. Bármilyen autóápolási műveletet szeretnénk az autónkkal végezni előtte mindenképpen le kell mosni. Ehhez autósamponra van szükség. Vannak egyszerűbb autósamponok illetve wax tartamúak, és kondicionáló samponok is. Az alapvető samponok csak tisztításra alkalmasak, semmilyen védőszert nem tartalmaz. A Wax tartamúakban van némi autóviasz, mely kisebb-nagyobb mértékben védetté teszi az autó fényezését pl az ónos eső és a káros UV sugarak ellen. A kondicionáló sampon nem csak, hogy védetté teszi a fényezést, de az előzetesen felvitt viaszok hatását erősíti, illetve PH semlegességének köszönhetően nem szedi le a régi védelmet.

Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
  Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok válogatott keverékét tartalmazza, amik gy..
4 600 Ft
Nettó ár:3 622 Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Polar Blast használatához magas nyomású mosóra csatlakoztatható habosítóra vagy hablándzsára van szükség, enélkül a készítmény nem habosodik. A Polar Blast tulajdonképpen egy előmosó hab, ..
10 900 Ft
Nettó ár:8 583 Ft
Gyártó: Autoglym
Prémium minőségű autóápolási termékcsalád, melyet gőzborotvás (magasnyomású) mosóra lett kifejlesztve, így a vödrös autómosás elkerülhető. Használatát követően az autó fényezése tiszta és ápolt lesz h..
15 300 Ft
Nettó ár:12 047 Ft
Gyártó: Autoglym
A Polar Wash, 2,5 literes kiszerelésben kapható, magasnyomású mosóból, vagy habosító lándzsából felhordható, hatékony, biztonságos, pH semleges sampon. Használata egy előmosóval (pl: Polar Blast) tört..
7 900 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Gyártó: Autoglym
Magas habzású, rendkívül hatékony és kíméletes autósampon, mely nem csak ragyogóvá teszi az autója fényezését, hanem selymes finom tapintást kölcsönöz neki továbbá hosszantartó védelmet képez a felüle..
13 800 Ft
Nettó ár:10 866 Ft
Gyártó: Mannol
Német termék, a környezetvédelmi normáknak is megfelel. Kíméletes az autó fényezéséhez, de hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket is így nagyon gyorsan lehet vele dolgozni, ugyanis egy ..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Motip
Prémium minőségű, extra sűrű, nagy koncentrációval rendelkező viasz tartalmű autósampon, mely a kezelt felületet hosszú távon csillogóssá és védetté teszi. Ez az autósampon kifejezetten gépjárművek ti..
3 300 Ft
Nettó ár:2 598 Ft
Gyártó: Glicosam
Erősen habzó ,jó tisztító hatású autósampon, eltávolítja a különböző szennyeződéseket a fényezésről. A 10 liter vízben a szennyezettség erősségtől feloldott mintegy 50 ml szert géppel vagy szivacs ese..
700 Ft
Nettó ár:551 Ft
Gyártó: Krarusz
Kiválóan tisztít és egyenletesen szárad. Kellemes illatú, rendkívül jól hígítható. Általános célra tökéletesen megfelel. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és kellemes illatot hagy maga után. ..
650 Ft
Nettó ár:512 Ft
Autósampon nagy habzó képességgel Turtle Wax Max Power 53601 1,42L Autósampon nagy habzó képességgel Turtle Wax Max Power 53601 1,42L
Új termék
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Power Max autósampon, rendkívül hatékony, kiváló koszoldási tulajdonsággal rendelkezik. A legmakacsabb szennyeződéseket is képes kíméletesen eltávolítani. *pH semleges formulájának köszön..
2 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Gyártó: Moje Auto
A narancs illatú autómosó és wax hatékonyan kombinálja a mosószert és a waxot, lehetővé téve, hogy mindenféle makacs szennyeződést hatékonyan és kíméletesen eltávolítva a gépkocsiról, a karosszériát i..
1 580 Ft
Nettó ár:1 244 Ft
Gyártó: Turtle Wax
Karcmentes tisztítást tesz lehetővé, hosszan védi a fényezést a vegyszerektől, növeli a szín mélységét, szuperragyogó lesz a lemosott felület. Hosszan tartó hidrofób (víztaszító) hatású lesz a felület..
5 450 Ft
Nettó ár:4 291 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Zip Wax a világ legkedveltebb viaszos autómosó samponja. Új, gyorsan ható összetétele mélytisztít, fényesít és véd egyben. Használatával fénylő felületet és hosszantartó védelmet kapunk. Már egy kup..
2 700 Ft
Nettó ár:2 126 Ft
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow víz nélküli tisztítószer biztonságosan eltávolítja az ujjlenyomatokat, a könnyű szennyeződéseket, a vízfoltokat, a madárürülékeket ... mindezt anélkül, hogy újra waxolnia kel..
2 950 Ft
Nettó ár:2 323 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)