Menü
Kosár

Autósamponok

Autósamponok

Az autósamponok nélkülözhetetlen elemei az alapos autóápolásnak. A tökéletes tisztaság elérése érdekében, minden további kezelés előtt, a gépjármű alapos mosása szükséges, amelyhez kifejezetten erre a célra készült autósamponokra van szükség. Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos tisztító autósamponok, amelyek kizárólag a szennyeződések eltávolítására szolgálnak, valamint olyan speciális termékek is, amelyek viaszt vagy egyéb kondicionáló összetevőket tartalmaznak. A viaszos autósamponok nem csupán tisztítanak, de egyúttal védelmet is biztosítanak a gépjármű fényezésének az időjárási viszontagságokkal, például az ónos esővel és a káros UV-sugarakkal szemben. A kondicionáló autósamponok továbbmenően erősítik a már felvitt viaszréteg hatását, és pH-semleges összetételüknek köszönhetően nem távolítják el a korábban felvitt védelmi rétegeket.

Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner (PH semleges autósampon) 500ml
Jó választás
Gyártó: Autoglym
Sampon koncentrátum. Fényes védőfilmet képez a csillogás frissítése és megőrzése érdekében. A Bodywork Shampoo Conditioner felületaktív anyagok válogatott keverékét tartalmazza, amik gyengéden lazítj..
5 300Ft
Nettó ár:4 173Ft
Gyártó: Autoglym
Az Autoglym Polar Blast használatához magas nyomású mosóra csatlakoztatható habosítóra vagy hablándzsára van szükség, enélkül a készítmény nem habosodik. A Polar Blast tulajdonképpen egy előmosó hab, ..
12 500Ft
Nettó ár:9 843Ft
Gyártó: Autoglym
A Prémium Minőségű Autoglym Autóápolási Termékcsalád egy innovatív megoldást kínál az autómosás terén, kifejezetten a gőzborotvás (magasnyomású) mosókra lett tervezve, ami lehetővé teszi a hagyományos..
18 500Ft
Nettó ár:14 567Ft
Gyártó: Autoglym
A Polar Wash, 2,5 literes kiszerelésben kapható, magasnyomású mosóból, vagy habosító lándzsából felhordható, hatékony, biztonságos, pH semleges sampon. Használata egy előmosóval (pl: Polar Blast) tört..
9 200Ft
Nettó ár:7 244Ft
Gyártó: Autoglym
Magas habzású, rendkívül hatékony és kíméletes autósampon, mely nem csak ragyogóvá teszi az autója fényezését, hanem selymes finom tapintást kölcsönöz neki továbbá hosszantartó védelmet képez a felüle..
16 000Ft
Nettó ár:12 598Ft
Gyártó: Mannol
Német termék, a környezetvédelmi normáknak is megfelel. Kíméletes az autó fényezéséhez, de hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket is így nagyon gyorsan lehet vele dolgozni, ugyanis egy ..
1 250Ft
Nettó ár:984Ft
Gyártó: Motip
Prémium minőségű, extra sűrű, nagy koncentrációval rendelkező viasz tartalmű autósampon, mely a kezelt felületet hosszú távon csillogóssá és védetté teszi. Ez az autósampon kifejezetten gépjárművek ti..
3 300Ft
Nettó ár:2 598Ft
Gyártó: Glicosam
Erősen habzó ,jó tisztító hatású autósampon, eltávolítja a különböző szennyeződéseket a fényezésről. A 10 liter vízben a szennyezettség erősségtől feloldott mintegy 50 ml szert géppel vagy szivacs ese..
700Ft
Nettó ár:551Ft
Gyártó: Krarusz
Kiválóan tisztít és egyenletesen szárad. Kellemes illatú, rendkívül jól hígítható. Általános célra tökéletesen megfelel. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és kellemes illatot hagy maga után. ..
750Ft
Nettó ár:591Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Power Max autósampon, rendkívül hatékony, kiváló koszoldási tulajdonsággal rendelkezik. A legmakacsabb szennyeződéseket is képes kíméletesen eltávolítani. *pH semleges formulájának köszön..
2 990Ft
Nettó ár:2 354Ft
Gyártó: Moje Auto
A Moje Auto autómosó sampon és wax kombinációjának ez a narancsillatú verziója egy olyan kettős hatású tisztítókészítmény, amely hatékonyan távolítja el az autó felületén lévő szennyeződéseket, miközb..
1 680Ft
Nettó ár:1 323Ft
Gyártó: Turtle Wax
Karcmentes tisztítást tesz lehetővé, hosszan védi a fényezést a vegyszerektől, növeli a szín mélységét, szuperragyogó lesz a lemosott felület. Hosszan tartó hidrofób (víztaszító) hatású lesz a felület..
5 850Ft
Nettó ár:4 606Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Zip Wax a világ legkedveltebb viaszos autómosó samponja. Új, gyorsan ható összetétele mélytisztít, fényesít és véd egyben. Használatával fénylő felületet és hosszantartó védelmet kapunk. Már egy kup..
2 700Ft
Nettó ár:2 126Ft
Víz nélküli autósampon, madárürülék eltávolító Treatment Spray N Glow 651ml
-15 %
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow vízmentes autótisztító szer a könnyedén eltávolítható ujjlenyomatoktól, vízfoltoktól, madárürülékektől és egyéb enyhe szennyeződésektől megtisztítja autóját, mindezt anélkül,..
2 500Ft 2 950Ft
Nettó ár:1 969Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail