Antenna szárak
Menü
Kosár

Antenna szárak

Antenna szárak
Az antenna szárak a tetőantennák egyik alcsoportja. A meglévő tetőantennák többségén cserélhető szárak találhatók. Ezek vagy külső vagy belső menetesek, ez az antenna szárak letekerésekor ki is derül. Az univerzális antenna száraink esetlében mellékelve van többnyire adapter, ezáltal ha letörlik, vagy le szeretnénk cserélni, akkor nagy valószínűséggel tudja használni a meglévő helyén.
Gyártó: 4Cars
Volkwagen antennaszár 20cm Ez az antennaszár elsősorban a Volkswagen csoport egyes gyártmányaihoz készült, de ezeken kívül természetesen minden olyan gépkocsihoz használható, amely tetőantennával ren..
1 320 Ft
Nettó ár:1 039 Ft
Gyártó: Bottari
16cm-es antenna szár Anyaga: alumínium Teljes hossza: 16cm Adapterek: 5mm,-es és 6mm-es belső méret: 6mm..
2 290 Ft
Nettó ár:1 803 Ft
Gyártó: OEM
Antenna szár ezüst színbenUniverális antenna szár, meglévő antenna csonkra tekerhető. Tartalmazza az összes szabvány adaptert, így ha a régi eltört, elhasználódott akkor tökéletes választás lehet a cs..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Bottari
Ezüst színű univerzális antenna szárKifejezetten gépjárművekhez tervezett FM rádió antennaszár, mely teljesen univerzális, ugyanis 2db adaptert is tartalmaz a csomag a felszereléshez.Anyaga: alumínium..
1 000 Ft
Nettó ár:787 Ft
Gyártó: Bottari
Univerzális antenna szárKifejezetten gépjárművekhez tervezett FM rádió antennaszár, mely teljesen univerzális, ugyanis 2db adaptert is tartalmaz a csomag a felszereléshez.Anyaga: alumíniumSzíne: metál..
2 590 Ft
Nettó ár:2 039 Ft
Gyártó: HD
Hosszabbítható fekete antenna szárTeljesen univerzális autó antenna szár, mely a csomagban található szerelék segítségével könnyedén hosszabbítható. A multiadaptereknek köszönhetően szinte az összes a..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Bottari
Univerzális fekete antenna szárKifejezetten gépjárművekhez tervezett FM rádió antennaszár, mely teljesen univerzális, ugyanis 2db adaptert is tartalmaz a csomag a felszereléshez.Anyaga: alumíniumSzíne..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: HD
Sárga-kék antenna szárUniverzális M6-os méretű antenna szár, álantenna csonkkal. Ez az antenna szár egy kiegészítő termékkel is el van látva, mégpedig egy antenna szár rögzítővel. Amennyiben lyukat va..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: RÁK
Univerzális hosszú antenna szárMenete: külső 6-osHossza: 42 cmSzíne: feketeKivitel: spirálos..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Automax
Univerzális antenna szár 41cm Szinte az összes kialakított antenna helyére felszerelhető, ahol eddig antenna szár volt, ugyanis a 4db adapter lehetővé teszi a legjobb kompatibilitást, ezen feüll vari..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Lampa
Univerzális antenna szár6-os külső menettel rendelkező antenna szár, mely a legtöbb autó antennával kompatibilis. 6-os külső menettel rendelkezik...
890 Ft
Nettó ár:701 Ft
Cápa antenna ezüst, régi tetőantenna helyére Maxseed NTGBS Cápa antenna ezüst, régi tetőantenna helyére Maxseed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális ezüst színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelmet a..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna fehér, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS Cápa antenna fehér, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális fehér színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelmet a..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna fekete, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS Cápa antenna fekete, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális fekete színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelmet ..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna grafit szürke, régi tetőantenna helyére Maxseed NTGBS Cápa antenna grafit szürke, régi tetőantenna helyére Maxseed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális grafit szürke színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakér..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna kék, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS Cápa antenna kék, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális metálkék színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelme..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna piros, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS Cápa antenna piros, régi tetőantenna helyére Maxeed NTGBS
-18 %
Gyártó: Maxeed
Univerzális piros színű cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelmet a..
2 990 Ft 3 650 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Cápa antenna, fekete régi tetőantenna helyére 96511 Cápa antenna, fekete régi tetőantenna helyére 96511
Legjobban keresett -20 %
Gyártó: 4Cars
Univerzális cápa antennaEgyszerű mozdulatokkal felszerelhető a régi antenna csonkjára, vagy helyére. Ez a cápa antenna teljesen univerzális, szerelése nem igényel különösebb szakértelmet amennyiben re..
3 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Gyártó: HD
Cápa formájú álantennaSérülések, csonkok eltakarására, illetve dekorációs célra használható áltantenna. Fedi a karosszérián levő esetleges sérüléket. Fekete színben elérhető. Anyaga: műanyag.Rögzítése..
990 Ft
Nettó ár:780 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)