Menü
Kosár

Kerékkulcsok

Kerékkulcsok

Kifejezetten kerékleszedés céljára kialakított szerszámok, melyekből többféle elérhető. A három legelterjedtebb az otthoni felhasználók körében a keresztkulcs, a teleszkópos kerékkulcs és az elektromos kerékkulcs. Iparban még használnak légkulcsokat illetve nyomatékkulcsokat, de ez itt most kevésbé fontos. A keresztkulcs a legáltalánosabban használt, de használatához legtöbbször rendkívüli fizikai erőre van szükség, ugyanis manapság a kereket annyira meghúzzák a műhelyekben, hogy erősebb kulcsra van szükség a kerék leszedéséhez, de sok esetben még jól jön. A teleszkópos kerékkulcsot sokkal könnyebb használni, mint a keresztkulcsot és kisebb erőfeszítéssel sokkal nagyobb erőkifejtésre képest, mint a keresztkulcs, de egy picivel drágább is. Aki pedig biztosra akar menni és szereti a kényelmet azoknak az embereknek ajánlanám az elektromos kerékkulcsot, ugyanis ezt csak be kell dugni a szivargyújtó aljzatba, ki kell választani a fejet hozzá és már lazíthatunk vagy húzhatunk is a kereken. Bárki, kényelmesen tudja használni.

Gyártó: Automax
17mm-es prémium minőségű cső alakú kerékkulcs, mely az autók többségében a gyári kialakítás helyére tehető. Strapabíró.Mérete: 24 cm Anya mérete: 17 mm ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Automax
17mm-es prémium minőségű cső alakú kerékkulcs, mely az autók többségében a gyári kialakítás helyére tehető. Strapabíró.Mérete: 24 cm Anya mérete: 17 mm ..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: Bottari
Az egyik leggyakrabban használt kulcs autó kerekének leszedéséhez. Szinte minden autóban kötelelező darab. Erősített hegesztésének köszönhetően nagyobb emberi erőnek is ellenáll! A keresztkulcsot kizá..
2 200Ft
Nettó ár:1 732Ft
Gyártó: YATO
Szivacsos, csúszásmentes markolattal ellátott profi kerékleszedő keresztkulcs, mely a keresztkulcsok közül a legerősebb, ugyanis a középső hegesztési pontnál extra erős összepréselt szegecselt lemez t..
7 250Ft
Nettó ár:5 709Ft
Gyártó: Vorel
Kifejezetten kerekek leszerelésére fejlesztett szerszám, mely az alap méretekkel rendelkezik. Ezekkel a méretekkel az összes személyautó kereke leszedhető. A 4. pozícióra 1/2 colos crowa fej pattintha..
4 100Ft
Nettó ár:3 228Ft
Gyártó: Handy Tools
Állítható hosszúságú kerékkulcs (350 - 530 mm). 17-19, 21-23 méretű csavarokhoz használható. Anyaga: CHROM-VANADIUM. Kényelmes markolat..
3 750Ft
Nettó ár:2 953Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail