Multifunkciós autóápolási termékek
Menü
Kosár

Multifunkciós autóápolási termékek

Multifunkciós autóápolási termékek
Az autóápolási tisztítószerek kiválasztása és használata fontos szerepet játszik autónk megjelenése és állapota szempontjából. Az univerzálisan használható autóápolási tisztítószerek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek hatékonyan tisztítják és ápolják autónk különböző részeit.

A gumi- és műanyag ápolók kiválóan alkalmasak a gumi- és műanyag felületek tisztítására és ápolására. Ezek a tisztítószerek megakadályozzák a felületek kiszáradását, és megakadályozzák a repedések és a szakadások kialakulását. A gumi- és műanyag ápolók használata egyszerű, csak fel kell permetezni a felületre, majd egy száraz ruhával letörölni.

A belső és külső tisztító habok hatékonyan távolítják el az autó külső és belső felületein lerakódott szennyeződéseket. A külső tisztító habok kiválóan alkalmasak a karosszéria, a felnik és a lökhárítók tisztítására. A belső tisztító habok pedig hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket az ülésekről, a műszerfalról és az ajtók belső felületeiről. A habok használata egyszerű, csak fel kell permetezni a felületre, majd egy szivaccsal vagy kefével eldolgozni, majd vízzel lemosni.

A külső fényezés tisztítószerei és fényesítői hatékonyan távolítják el a karosszérián lerakódott szennyeződéseket, és megakadályozzák a felület károsodását. A tisztítószerek használata elősegíti a fényezés ragyogóvá tételét, és megakadályozza a karcolások és a kisebb sérülések kialakulását. A fényesítők használata pedig tovább növeli a fényezés ragyogását, és megakadályozza a felület kiszáradását.

Az autóápolási tisztítószerek kiválasztása során fontos figyelembe venni autónk állapotát és a felhasználási területet. Az univerzálisan használható autóápolási tisztítószerek megkönnyítik az autó tisztítását és ápolását, és hozzájárulnak autónk hosszabb élettartamához és jobb megjelenéséhez.
Gyártó: Autoglym
Tisztítja és felfrissíti a szőnyegeket, műanyagokat és szövet kárpitokat. Mondhatni, hogy egy igazi multifunkciós vegyszer. Legyen szó műanyag, textil, gumi, filc, kárpit felületről, az Autoglym Inter..
4 300 Ft
Nettó ár:3 386 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax Interior Detailer csíkmentes ragyogást tesz lehetővé a lehető legkisebb erőkifejtés mellett is. Tisztít, szagtalanít és véd – a speciális permetező EGYENLETESEN oszlatja el a terméket a b..
6 490 Ft
Nettó ár:5 110 Ft
Gyártó: Turtle Wax
A Turtle Wax® Interior 1 multifunkciós törlőkendők gyors és egyszerű, egylépéses, kiváló tisztítást biztosítanak minden szövet, szőnyeg, vinil, gumi és műanyag esetében. Használja por és szennyeződés ..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyártó: Mannol
Univerzális tisztítószer, másnéven beltéri sampon. Az autó belső részének tisztántartására használható készítmény, mely hatékonyan és kíméletesen távolítja el a port a zsírt és az olajszennyeződéseket..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Gyártó: The Treatment
A Treatment Spray N' Glow víz nélküli tisztítószer biztonságosan eltávolítja az ujjlenyomatokat, a könnyű szennyeződéseket, a vízfoltokat, a madárürülékeket ... mindezt anélkül, hogy újra waxolnia kel..
2 950 Ft
Nettó ár:2 323 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)