Fagyálló-, akkusav mérők
Menü
Kosár

Fagyálló-, akkusav mérők

Fagyálló-, akkusav mérők

Ebben a termékcsoportban találhat analóg akkumulátor sav mérőt, illetve fagyálló folyadék mérőt. Amennyiben az autóban nyitható ólomsavas akkumulátor található, abban az esetben szüksége lehet akkumulátorsav mérőre. A pipettás fagyállómérőre pedig szinte minden évben szükség lehet. A hideg időszak beköszöntekor érdemes a fagyálló folyadékra rámérni. Célszerű legalább -20°C-ra tölteni a fagyállót.  Az optikai refraktométer pedig egy multifunkciós műszer ami többek közt használható fagyálló, akkumulátorsav, adblue adalék és szélvédőmosó mérésére is.

Gyártó: Autófejlesztés
Pumpás akkusav mérő Alkalmas 6-12 és 24V-os akkumulátorok állapotának vizsgálatára. Kizárólag ólomsav mérésére alkalmazható. Használata:1. Szerelje össze a műszert úgy, hogy az a sav-víz mérésére ..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Gyártó: Automax
Egyszerű fagyállómérőEtilén-glikol és metilalkohol fajsúlyára kalibrált analóg fagyállómérő. A skáláról könnyedén le tudjuk olvasni, hogy milyen védettsége van a hűtőfolyadékunknak, és ezáltal láthatj..
850 Ft
Nettó ár:669 Ft
Multifunkciós optikai fagyállómérő Multifunkciós optikai fagyállómérő
Legjobban keresett -25 %
Gyártó: Autófejlesztés
Optikai refraktométer(adblue, fagyálló, akkusav, szélvédőmosó) Megbízható, multifunkciós mérőműszer, mely nem csak a fagyállót képes mérni, hanem további három funkcióval rendelkezik. Autószerelőműhe..
7 490 Ft 9 990 Ft
Nettó ár:5 898 Ft
Gyártó: Alpin
Ablakmosó fagymérőA pipetta segítségével a téli szélvédőmosó folyadék fagyáspontját lehet megméri. Minden ablakmosó folyadékkal kompatibilis, mely Isopropanolt, vagy methanolt tartalmaz (ez 99%-ban me..
380 Ft
Nettó ár:299 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)