Menü
Kosár

Csavarlazító sprayk

Csavarlazító sprayk

Az csavarlazító sprayk kategóriában különféle termékek találhatók, amelyek célja a rozsdás, beragadt vagy nehezen mozgó csavarok és egyéb kötőelemek meglazítása. Ezek a sprayk speciális összetevőket tartalmaznak, amelyek behatolnak a rozsdába és a szennyeződésekbe, csökkentve a súrlódást és megkönnyítve a lazítást. Az itt található termékek gyorsan és hatékonyan hatnak, így nélkülözhetetlenek minden autószerelő műhelyben és otthoni javítási munkák során is. A kínálatban elérhetők olyan elismert márkák, mint az AM, Mannol, Moje Auto és Motip, amelyek garantálják a megbízhatóságot és a minőséget.

Gyártó: AM
Ha ritkán van szükség csavarlazítóra, akkor ez ideális választás minden háztartásban. Oldja, eltávolítja a rozsdát, keni az alkatrészeket. Rendkívül jó a kúszóképessége, a legkisebb illesztésekbe is b..
1 450Ft
Nettó ár:1 142Ft
Gyártó: Motip
Hatékony eszköz rozsdás, korrodált kötések és alkatrészek meglazítására. A spray nem csak fagyaszt, hanem kiválóan ken is, így lassítja a későbbiekben kialakulható rozsdásodást. A lefújt felület pilla..
2 850Ft
Nettó ár:2 244Ft
Gyártó: AM
A gyártás során speciális, egyedi olajkeveréket és alkoholt használnak fel az alapanyag keveréséhez. Oldja a rozsdát, keni az alkatrészeket. Kiváló az alapanyag kúszóképessége, a legkisebb illesztés..
2 150Ft
Nettó ár:1 693Ft
Gyártó: Motip
MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőanyagként is szolgál. Csökkenti a nagy mechanikai igény..
1 760Ft
Nettó ár:1 386Ft
Gyártó: Motip
Ez a fejlett formula MoS2 (molibdén-diszulfit) és grafit összetevőket tartalmazó, kiemelkedően erős hatású rozsdaoldó szer nem csak hatékonyan távolítja el a rozsdát, hanem egyben kenőanyagként is műk..
2 250Ft
Nettó ár:1 772Ft
Gyártó: Moje Auto
Fémfelüleken keletkezett rozsda eltávolítására alkalmazható spray, mely megkönnyíti a rozsdás csavarok, anyák, gyújtógyertyák eltávolítását. Minőségi olaj ls MoS2 tartalma révén a fémfelületeket jól o..
1 400Ft
Nettó ár:1 102Ft
Gyártó: Mannol
A Rust Dissolver egy gyorsan behatoló és gyorsan ható rozsdaoldó és -eltávolító szer, kiváló súrlódásgátló és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Lehetővé teszi minden típusú vasalat gyors és biz..
1 550Ft
Nettó ár:1 220Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail