Csavarlazító sprayk
Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Utolsó munkanapunk Dec. 22. Dec. 23-tól – Jan. 9-ig ZÁRVA vagyunk. Ez idő alatt a rendelések NEM LESZNEK feldolgozva, ügyfélszolgálatunk nem lesz elérhető, visszaküldött csomagokat nem tudjuk fogadni. Január 9.-től leszünk nyitva és ezt követően kezdünk rendeléseket feldolgozni. Kellemes ünnepeket kívánunk!

Csavarlazító sprayk

Csavarlazító sprayk
Gyártó: AM
Ha ritkán van szükség csavarlazítóra, akkor ez ideális választás minden háztartásban. Oldja, eltávolítja a rozsdát, keni az alkatrészeket. Rendkívül jó a kúszóképessége, a legkisebb illesztésekbe is b..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Gyártó: Motip
Hatékony eszköz rozsdás, korrodált kötések és alkatrészek meglazítására. A spray nem csak fagyaszt, hanem kiválóan ken is, így lassítja a későbbiekben kialakulható rozsdásodást. A lefújt felület pilla..
2 850 Ft
Nettó ár:2 244 Ft
Gyártó: AM
A gyártás során speciális, egyedi olajkeveréket és alkoholt használnak fel az alapanyag keveréséhez. Oldja a rozsdát, keni az alkatrészeket. Kiváló az alapanyag kúszóképessége, a legkisebb illesztés..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Gyártó: Motip
  MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőanyagként is szolgál. Csökkenti a nagy me..
1 760 Ft
Nettó ár:1 386 Ft
Gyártó: Motip
MoS2 (Molibdén-diszulfitot) és grafit alkotókat tartalmazó nagyhatású rozsdaoldó készítmény. Nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőanyagként is szolgál. Csökkenti a nagy mechanikai igény..
2 249 Ft
Nettó ár:1 771 Ft
Gyártó: Moje Auto
Fémfelüleken keletkezett rozsda eltávolítására alkalmazható spray, mely megkönnyíti a rozsdás csavarok, anyák, gyújtógyertyák eltávolítását. Minőségi olaj ls MoS2 tartalma révén a fémfelületeket jól o..
1 400 Ft
Nettó ár:1 102 Ft
Gyártó: Mannol
A Rust Dissolver egy gyorsan behatoló és gyorsan ható rozsdaoldó és -eltávolító szer, kiváló súrlódásgátló és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Lehetővé teszi minden típusú vasalat gyors és biz..
1 750 Ft
Nettó ár:1 378 Ft
Gyártó: Cartechnic
A rozsdaeltávolítása úgy történik ebben az esetben, hogy az anyagot lehűti akár -40°C-ra és ezáltal a rozsda törik, ugyanis kiválóan behatol a rozsdába. A felületet nem csak fagyasztjam hanem keni is,..
1 850 Ft
Nettó ár:1 457 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)