Menü
Kosár

Tisztelt Ügyfelünk! Telefonos ügyfélszolgálatunk túlterhelt! Sajnos nem tudunk minden hívást fogadni, kérjük hogyha tehetik, inkább e-mailt írjanak! Köszönjük

Hőmérők, órák

Hőmérők, órák
Gyártó: HD
Nagyon egyszerűen használható multifunkciós eszköz, mely hasznos eszköz lehet az autónkban, ugyanis ebben a szivargyújtóról üzemeltethető termék amiben óra, hőmérő, továbbá akkumulátor teszter van beé..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Gyártó: Lampa
Kicsi, kerek, könnyen felszerelhető, mutatós analóg hőmérő.Mérési tartomány: (-20°C)-(+80°C)-igÁtmérő: 48mmFelszerelés: Megtisztított felületre a hőmérő található kétoldalú ragasztó ..
1 990Ft
Nettó ár:1 567Ft
Gyártó: Autolife
A VST 7036 autós óra ideális választás minden autótulajdonos számára, aki egy multifunkcionális készüléket keres, amely nem csak az időt, hanem a külső és belső hőmérsékletet is képes megjeleníteni. A..
3 850Ft
Nettó ár:3 031Ft
Gyártó: Bottari
Ez a digitális hőmérő használható autóban, teherautóban, illetve otthon is. A digitális hőmérő segítségével a kültéri, illetve a belső hőmérséklet is mérhető.1db AAA elemel üzemeltethető. Mérési ..
2 650Ft
Nettó ár:2 087Ft
Gyártó: All Ride
Autóban és lakásban is használható, elemmel működtethető hőmérő. A kapcsolható háttérvilágításnak köszönhetően bármilyen napszakban jól látható a kijelző.Jellemzők: - Külső illetve belső hőmérsék..
4 250Ft
Nettó ár:3 346Ft
Gyártó: Automax
Elemes óra, mely rendelkezik dátumkijelzéssel is. Rögzítése az óra mellé csomagolt kétoldalas tépőzár segítségével történik. Mérete: 80 x 40 mm..
3 250Ft
Nettó ár:2 559Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
A termék jelenleg nincs raktáron. Adja meg e-mail címét alább, és értesítjük, amint a termék elérhető lesz.
Név
E-mail